Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΓΥΝΑΙΚΑ

Όσα χρειάζεσαι για τον καθαρισμό και τη φυσική προστασία της ευαίσθητης περιοχής!

Ο καθημερινός καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής της γυναίκας, δεν είναι απλή υπόθεση.

Η γυναικεία ευαίσθητη περιοχή, χρειάζεται την εμπειρία και τεχνογνωσία των ειδικών, διότι τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσει πρέπει να είναι απαλά, ειδικά σχεδιασμένα και συμβατά με τη φυσιολογία της ευαίσθητης περιοχής.

  • Πρέπει να είναι προϊόντα, τα οποία δεν ξηραίνουν και δεν ερεθίζουν το δέρμα, αφήνοντας άμεσα αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.
  • Προϊόντα, τα οποία προστατεύουν από μύκητες οι οποίοι μπορεί να οδηγήσουν στην εμφάνιση λοιμώξεων (όπως αιδοιοκολπίτιδα).
  • Προϊόντα εμπλουτισμένα με βότανα και βιταμίνες για την άμεση απόσμηση και προστασία της ευαίσθητης περιοχής ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχει έντονη οσμή ή εφίδρωση της ευαίσθητης περιοχής όπως κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, έντονης άθλησης, αλλά και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Και φυσικά, όταν μία γυναίκα υποφέρει από ουρολοιμώξεις και δη επαναλαμβανόμενες, τότε χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσοχή με τα προϊόντα που θα επιλέξει, τα οποία αφενός θα πρέπει να ανακουφίσουν την περιοχή, αφετέρου να λειτουργήσουν προληπτικά.

→ Εκτός από τον εξειδικευμένο καθαρισμό, η ευαίσθητη περιοχή, χρειάζεται συχνά και μία επιπλέον φροντίδα: μία κρέμα, η οποία περιποιείται και προστατεύει τη μηρογεννητική περιοχή από την διάβρωση και την ανάπτυξη μικροοργανισμών και μυκήτων που ευνοεί η αυξημένη υγρασία τοπικά, και την ίδια ώρα, να ανακουφίζει και αναπλάθει τους ιστούς που έχουν ερεθιστεί.

→ Για τις στιγμές που δεν μπορείτε να κάνετε χρήση του νερού, υπάρχουν ειδικά προϊόντα:

  • όπως μαντηλάκια (πανάκια) εμποτισμένα με έναν ειδικό συνδυασμό βοτάνων και βιταμινών που προσφέρουν καθαριστική, αντικνησμική και αποσμητική δράση.
Η INTERMED με τα EVA INTIMA διαθέτει όλα τα εξειδικευμένα προϊόντα!
Ανακάλυψε τα όλα εδώ⇐🛒⇓

Προϊόντα για κάθε σου στιγμή, ακόμη και όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού, στο γραφείο, στην εκδρομή, ή σε ένα ταξίδι και θέλετε να αισθάνεστε καθαρή και προστατευμένη!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*