Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

FITNESS-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η γλυκομαννάνη σύμμαχος στο αδυνάτισμα – Αυτό το καλοκαίρι επιλέγουμε τα πιο έξυπνα ζελεδάκια για τον έλεγχο των θερμίδων!

Ναι, αυτός ο χειμώνας μπορεί και να μας άφησε μερικά κιλά παραπάνω τα οποία μοιάζει και κάπως δύσκολο να τα χάσουμε. Το καλοκαίρι μας καλεί με τα θέλγητρά του! Καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες σταδιακά εμβολιάζονται και η οικονομία ανοίγει, η σκέψη όλων μας είναι στην θάλασσα, σε πιο χαλαρές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους, σε προσωπικές στιγμές και άλλες δραστηριότητες που τις έχουμε τόσο πολύ ανάγκη.

Ευτυχώς στον καθημερινό μας αγώνα για να μειώσουμε τις θερμίδες, υπάρχει ένας αδιαφιλονίκητος σύμμαχος: Τα ζελεδάκια με γλυκομαννάνη τα οποία θα μας βοηθήσουν να ελέγξουμε το βάρος μας και να μειώσουμε τις θερμίδες που καταναλώνουμε καθημερινά.

Για τις στιγμές λοιπόν που νοιώθουμε λιγούρα, το έξυπνο αυτό σνακ, μπορεί να μας βοηθήσει ώστε να νοιώσουμε κορεσμό και να ανακόψει για κάποια ώρα την πείνα, ή την βουλιμία μας.

Intermed Slim Fix Gummies⇐🛒

 Δύο ζελεδάκια πριν από τα γεύματα, 3 φορές την ημέρα, μαζί με 1-2 ποτήρια νερό, είναι αρκετά να μας βοηθήσουν να ελέγξουμε τις θερμίδες και το φαγητό μας.

Τα ζελεδάκια αυτά είναι εύκολα, πρακτικά και αποτελούν μία πολύ έξυπνη λύση. Μπορούμε να τα έχουμε κοντά μας κάθε στιγμή, στο σπίτι, στο γραφείο, στη θάλασσα, στην εξοχή στο περπάτημα!

Η γλυκομμανάνη είναι ένα 100% φυτικό συστατικό που προέρχεται από τις ρίζες του φυτού Amorphophallus Konjac και συμβάλλει στην απώλεια βάρους σε συνδυασμό με μια δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες. Πρόκειται για μια διαλυτή φυτική ίνα που έχει την ιδιότητα να απορροφά μεγάλη ποσότητα νερού. Με τον τρόπο αυτό σχηματίζει στο στομάχι ένα τζέλ, προκαλώντας κορεσμό με αποτέλεσμα, να προσλαμβάνουμε στην συνέχεια, μικρότερη ποσότητα τροφής.

Αναφορικά με τα συμπληρώματα διατροφής, καλό είναι να:

  • Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης
  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας
  • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
  • Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά
Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ : 22118/15-03-2017 (ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ).

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*