Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Αντηλιακή προστασία με βιταμίνη C!

Και την Άνοιξη, φοράμε το ιδανικό διάφανο αντηλιακό μας με βιταμίνη C, σε στεγνό, ή βρεγμένο δέρμα!

Ακόμη και την Άνοιξη ο ήλιος με την υπέροχη θαλπωρή και την ζεστασιά του, μπορεί να είναι επιβαρυντικός, καθώς χρειαζόμαστε σχεδόν όλο τον χρόνο μία ισχυρή αντηλιακή προστασία.

Ποιος δεν είναι λάτρης ενός φίνου, αέρινου και με ελαφριά υφή για την επιδερμίδα αντηλιακού που ταυτόχρονα θα μας προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου, τις ελεύθερες ρίζες και θα λειτουργεί ως βάση για το καθημερινό μας μακιγιάζ!

Ιδανικό είναι ένα διάφανo spray που μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και γρήγορα σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα, δημιουργώντας έναν υδρόφοβο φραγμό.

Δοκίμασε το
Intermed Luxurious Suncare Antioxidant Sunscreen Invisible Spray⇐ 🛒

Περιέχει αντιοξειδωτική σύνθεση με βιταμίνη C και ενισχυμένο συνδυασμό UV φίλτρων, γεγονός που θα μας προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA, UVB ακτινοβολία και αντιγηραντική δράση.

Η βιταμίνη C από την πλευρά της, θα προσδώσει λάμψη και τέλεια ενυδάτωση και θα προστατεύσει την επιδερμίδα μας από την οξειδωτική φθορά.

→ Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, ότι το αντηλιακό μας, θα πρέπει να μας προστατεύει από αλλεργικές αντιδράσεις, καθώς και από τον κίνδυνο φωτοευαισθησίας και χρωματικών κηλίδων. Και αυτό μπορεί να το πετύχει, όταν δεν περιέχει τεχνητά χρώματα/ αρώματα, οινόπνευμα και parabens.

Μπορείς να το έχεις πάντοτε στην τσάντα σου αν επιλέξεις τη μικρή συσκευασία!
Intermed Luxurious Suncare Antioxidant Sunscreen Invisible Spray⇐🛒

Η σωστή εφαρμογή

Απλώνουμε ομοιόμορφα μία επαρκή ποσότητα αντηλιακού στα ακάλυπτα μέρη του σώματος 30 λεπτά πριν από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και επαναλαμβάνουμε όσο συχνά απαιτείται, ιδιαίτερα μετά από έντονη εφίδρωση, το κολύμπι και το σκούπισμα με πετσέτα.

Αυτήν την Άνοιξη βγαίνουμε από το σπίτι μας και απολαμβάνουμε τις βόλτες στην πόλη, στην θάλασσα και στην εξοχή, ξεκινάμε τις πρώτες βουτιές προστατευμένοι με το διάφανο αντηλιακό μας με βιταμίνη C!

Κρατάμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα, φροντίζουμε την υγιεινή των χεριών μας και δεν φοβόμαστε τίποτα!

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*