Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

My Coach! Ένα προϊόν ενάντια στην κυτταρίτιδα εμπνευσμένο από το μεταβολισμό των αθλητών!

Είναι η περίοδος που η διάθεση μας αρχίζει να ανεβαίνει παράλληλα με τη θερμοκρασία. Ναι! Άνοιξη και καλοκαίρι είναι οι αγαπημένες εποχές αρκετών μιας και οι παραλίες, τα νησιά και η ύπαιθρος έχουν την τιμητική τους. Οι εξορμήσεις αρχίζουν να είναι όλο και πιο συχνές και το υδάτινο στοιχείο γεμίζει με ομορφιά και μια δόση ξενοιασιάς τη ζωή μας! Αυτό το υδάτινο στοιχείο όμως γίνεται και η αιτία να σκεφτόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ το σώμα μας και σε ότι μας απασχολεί γύρω από την εμφάνιση του να αναζητούμε λύσεις.

Κάτι ,λοιπόν, που απασχολεί μία μεγάλη μερίδα γυναικών από τα 25 και πάνω, είναι το αιώνιο θέμα που λέγεται κυτταρίτιδα.

Τι μπορώ να κάνω για να εξαφανίσω την επίμονη κυτταρίτιδα;

Πίνω άφθονο νερό για να αποφεύγονται οι κατακρατήσεις στο σώμα μου, τρέφομαι υγιεινά, ασκούμαι εντατικά και έχω ως σύμμαχο μου το

ELANCYL MY COACH! ⇐🛒⇓

H 1η φροντίδα σύμμαχος των δραστήριων γυναικών, από την ELANCYL, η οποία θα πολλαπλασιάσει τα αποτελέσματα της μικρής καθημερινής άσκησης.

Προϊόν μιας ισχυρής επιστημονικής καινοτομίας, εμπνευσμένο από το μεταβολισμό των αθλητών, το MY COACH! είναι το πρώτο προϊόν της ELANCYL με 89% συστατικά φυσικής προέλευσης που θα πολλαπλασιάσει το αποτέλεσμα των μικρών καθημερινών μας προσπαθειών: ανεβαίνουμε τις σκάλες, κάνουμε ποδήλατο, περπατάμε λίγο περισσότερο, χορεύουμε, πηγαίνουμε στο γυμναστήριο… όλες αυτές οι προσπάθειες μετρούν ακόμα περισσότερο όταν συνδυάζονται με το MY COACH!

Η ELANCYL ταυτοποίησε ένα συστατικό που ενεργοποιεί τα λιποκύτταρα που καίνε το λίπος : τα μικροφύκη Tisochrysis Lutea (προϊόν πράσινης βιοτεχνολογίας).

• Κλινικές δοκιμές απέδειξαν ότι το MY COACH! πολλαπλασιάζει X4* το αποτέλεσμα των μικρών καθημερινών προσπαθειών, με αποτέλεσμα τη σύσφιγξη και την τόνωση του δέρματος & αυξάνει κατά 60% τη λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού**.

3πλη δράση: ΛΕΙΑΙΝΕΙ –ΤΟΝΩΝΕΙ – ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΙ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ!
• Εφαρμογή 1 φορά την ημέρα
• Πρωί ή βράδυ
• Γλουτοί, γοφοί, μηροί

ΥΦΗ
• Τζελ-κρέμα που διευκολύνει το μασάζ
• Δροσερό & αναζωογονητικό άρωμα
• Εφαρμογή για 1 λεπτό, άμεση απορρόφηση που επιτρέπει και το άμεσο ντύσιμο

*Δράση σύσφιγξης και τόνωσης : Κλινική ενδοατομική μελέτη σε 41 γυναίκες (18-50 ετών) που αθλούνταν (1 ώρα min / εβδομάδα). Συγκριτικά κλινικά
αποτελέσματα μετά από 14 ημέρες καθημερινής χρήσης με και χωρίς χρήση του προϊόντος (+2,7% έναντι +0,6%)
** Κλινική ενδοατομική μελέτη σε 41 γυναίκες που γυμνάζονταν. Συγκριτικά κλινικά αποτελέσματα της κλινικής βαθμολογίας της κυτταρίτιδας μετά από 28
ημέρες καθημερινής χρήσης με και χωρίς χρήση του προϊόντος (10,1% έναντι 6,2%)