Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τι 40, τι 50, τι 60… η αντιγήρανση και τα μυστικά της σε κάθε ηλικία!

Είμαστε όσο χρονών νιώθουμε και δείχνουμε όσο επίσης θέλουμε, μιας και η επιδερμίδα μας δεν εξαρτάται μόνο από τα καλά γονίδια αλλά και από τη σωστή περιποίηση ανά ηλικία!

40, 50, 60… υπάρχουν τρεις ηλικιακές βαθμίδες με ορατά τα σημάδια γήρανσης αλλά και 3 μυστικά για κάθε δεκαετία από τη NUXE!

1 . Η επιδερμίδα μετά την ηλικία των 40, έχει διαφορετικές ανάγκες από τις προηγούμενες νεαρές δεκαετίες της ζωής μας! Οι ρυτίδες αρχίζουν να γίνονται ορατές όπως και σιγά σιγά τα πρώτα στάδια χαλάρωσης.

Εδώ το μυστικό βρίσκεται στη σειρά
Merveillance® Expert⇐🛒

Στην καρδιά του λουλουδιού Daylily, τα εργαστήρια της NUXE βρήκαν μόρια που είναι ικανά να δράσουν σε μία πρωτεΐνη που παίζει βασικό ρόλο στη διαδικασία της γήρανσης, και που δεν είχε εξερευνηθεί έως τώρα στα καλλυντικά: την ΒΙΜΕΝΤΙΝΗ.

Η σειρά Merveillance® Expert είναι το όπλο ενάντια στη μείωση των ρυτίδων και την καταπολέμηση της απώλειας της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

Για πρώτη φορά, μια διπλή δράση ΑΝΤΙ-γλυκοζηλίωσης και ΑΠΟ-γλυκοζηλίωσης με το λουλούδι Daylily!

Μελετώντας την αντιγηραντική δράση αυτών των μορίων στο δέρμα, τα εργαστήρια της NUXE κατέθεσαν 3 διπλώματα ευρεσιτεχνίας:

  1. Για την ενίσχυση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας μέσω της από-γλυκίωσης της Βιμεντίνης και της ινιδίνης, μιας πρωτεΐνης που συμμετέχει στη σύνθεση των ελαστικών ινών.
  2. Για την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
  3. Για την ενίσχυση της λάμψης της επιδερμίδας μειώνοντας την λιποφουσκίνη, μία καφέ χρωστική ουσία που βρίσκεται στα κύτταρα και αποτελείται από μοριακά θραύσματα.

2. Τα 50+ είναι η δεκαετία που οι ρυτίδες γίνονται πιο βαθιές, το οβάλ του προσώπου χαλαρώνει αρκετά και παρουσιάζεται απώλεια πυκνότητας και λάμψης.

Εδώ υπάρχει κάτι ultra καινοτόμο, ultra αποτελεσματικό και ultra αισθησιακό!  
Η Nuxuriance® Ultra⇐ 🛒⇓

Μία ακόμα επανάσταση της NUXE με την πρώτη σειρά ολικής αντιγήρανσης, με εκατομμύρια νέας γενιάς φυτικά σύμπλοκα που προκύπτουν με τον εγκλεισμό ενεργών μορίων άνθους κρόκου σε φυτικά κύτταρα μπουκαμβίλιας.

Aντιμετωπίζει όλα τα σημάδια γήρανσης!

  • Βαθιές ρυτίδες
  • Χαλάρωση οβάλ
  • Απώλεια πυκνότητας
  • Απώλεια λάμψης και ομοιόμορφου χρωματικού τόνου

Σε 28 ημέρες

  • Οι ρυτίδες φαίνονται να γεμίζουν έως και 92%
  • Η επιδερμίδα φαίνεται ανανεωμένη έως και 78% Αποκαθίσταται η φυσική λάμψη της επιδερμίδας έως και 92%
  • Τα χαρακτηριστικά του προσώπου φαίνονται ανορθωμένα έως και 78%
  • Το οβάλ του προσώπου φαίνεται να επανασχηματίζεται έως και 77%

Η σειρά περιλαμβάνει 5 προϊόντα καθημερινής περιποίησης και μία μάσκα για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα!

3. Στα 60+ χρειάζεται μία εμπειρία απόλυτης αντιγήρανσης και είναι φυσικά

η Nuxuriance® Gold⇐ 🛒⇓

Για πρώτη φορά η NUXE χάρη σε μια νευροεπιστημονική μελέτη, απέδειξε επιστημονικά τα οφέλη της νέας αντιγηραντικής σειράς στην αυτοαντίληψη και την αποδοχή με εκχύλισμα από Porcelain Rose.

Αυτά τα 4 προϊόντα ομορφιάς περιέχουν πάνω από 92% συστατικά φυσικής προέλευσης. Εμπλουτισμένα με χρυσαφένιυς μικροαντανακλαστήρες, που γίνονται ένα με το δέρμα, και αποκαλύπτουν μια λαμπερή επιδερμίδα, γεμάτη ζωή. Με απαλό, εκλεπτυσμένο άρωμα πουσυνδυάζει αρμονικά άνθη πορτοκαλιάς, σανταλόξυλο και φραμπουάζ.

Μια πατενταρισμένη καινοτομία για την απόλυτη αντιγήρανση:

  • Δραστικό σύμπλοκο Κρόκου και Μπουκαμβίλιας με ανανεωτική δύναμη
  • Σύμπλεγμα αποκατάστασης της θρέψης με Εκχυλίσματα από Τζιαογκουλάν και Κίστο για αποκατάσταση σύνθεσης λιπιδίων για την νεανικότητα του δέρματος
  • Εκχύλισμα από Porcelain Rose όπου βελτιώνει την λάμψη της επιδερμίδας

Με την ηλικία, η ανανέωση των κυττάρων του δέρματος επιβραδύνεται, η παραγωγή λιπιδίων του δέρματος μειώνεται, η λειτουργία φραγμού του δέρματος διαταράσσεται και η μικροκυκλοφορία του δέρματος επιβραδύνεται. Πολλές γυναίκες παρατηρούν το δέρμα τους να αλλάζει: Γίνεται πιο ξηρό, πιο λεπτό, πιο εύθραυστο και η επιδερμίδα χάνει τη λάμψη της.

Αυτές οι 3 σειρές περιποίησης θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε ηλικίας 40+, 50+, 60+ χαρίζοντας φρεσκάδα, λάμψη και νεανικότητα! Δείξε όσο θέλεις εσύ!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*