Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Tips για λαμπερό αλλά προστατευμένο δέρμα κάτω από τον ήλιο!

Θέλεις να απολαμβάνεις το καλοκαίρι σου κάτω από τον ήλιο χωρίς τις βλαβερές συνέπειες της ακτινοβολιας, αλλά να διατηρείς παράλληλα το δέρμα σου λαμπερό και ενυδατωμένο!

Η αντηλιακή προστασία αποτελεί μία από τις βασικότερες προτεραιότητες στην καθημερινή ρουτίνα σου!

Η καθημερινή φωτοπροστασία από την ηλιακή ακτινοβολία είναι η καλύτερη άμυνα ενάντια στη γήρανση του δέρματος. Με τη χρήση ενός κατάλληλου φωτοπροστατευτικού θα διατηρήσουμε τη νεανικότητα της επιδερμίδας μας και θα αποφύγουμε τα σημάδια που μπορεί προκαλέσει η έκθεση στον ήλιο όπως καφέ κηλίδες & ρυτίδες.

Γνώρισε τη σειρά προσώπου για καθημερινή φωτοπροστασία  από τα Εργαστήρια Laboratorios BABÉ
SUPER FLUID SPF50

με ή χωρίς χρώμα που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος.

Τα ευρέως φάσματος φίλτρα που περιέχει, δρουν ενάντια στην ακτινοβολία UVA / UVB, IR-A & το μπλε φως και εγγυώνται την προστασία της επιδερμίδας από τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες βλάβες που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο.

→ Αν επιλέξεις τη λεπτόρρευστη υφή χωρίς χρώμα θα έχεις ένα αόρατο φινίρισμα ενώ η λεπτόρρευστη υφή με χρώμα σε φυσικό τόνο θα σου χαρίσει ένα πιο λαμπερό δέρμα με αόρατο πάλι φινίρισμα!

Παρέχουν ενυδάτωση χάρη στο Υαλουρονικό οξύ, ενώ η Καρνοσίνη έχει αντιοξειδωτική δράση και κατά της ρύπανσης, προστατεύοντας παράλληλα το κυτταρικό DNA.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και τις πιο ευαίσθητες. Δεν τσούζει στα μάτια και είναι ανθεκτική στο νερό.

Για εσένα που θέλεις ματ φινίρισμα & εύκολη εφαρμογή ακόμη και σε βρεγμένο δέρμα είναι ιδανικό το 
BABÉ Transparent Sunscreen Wet Skin SPF 50

Υψηλή φωτοπροστασία έναντι της UVA και UVB ακτινοβολίας.

  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες.
  • Ιδανικό και για αθλητές.

Η καινοτόμος τεχνολογία Wet Skin επιτρέπει την ταχεία απορρόφησή του ακόμη και σε υγρή επιδερμίδα αφού διαπερνά το νερό, χωρίς να αφήνει λευκά υπολείμματα. Εφαρμόζεται αμέσως, χωρίς να χρειάζεται να στεγνώσει το δέρμα.. Προλαμβάνει και προστατεύει από τα ηλιακά εγκαύματα και τη φωτογήρανση του δέρματος χάρη στα καταπραϋντικά και αντιοξειδωτικά δραστικά συστατικά που περιέχει.
→ Πολύ ανθεκτικό στο νερό Συνεχής και ομοιόμορφος ψεκασμός (ψεκάζει 360°)

Και η αντηλιακή προστασία των παιδιών μας μπορεί να είναι το ίδιο απλή αλλά ισχυρή!
Το Transparent Sunscreen Wet Skin SPF50 για παιδιά άνω των 3 ετών

Είναι ένα διάφανο αντηλιακό σπρέι σώματος, πολύ ανθεκτικό στο νερό, με δείκτη προστασίας 50. Παρέχει υψηλή προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UVA & UVB.

Χάρη στην τεχνολογία “Wet skin” μπορεί να εφαρμοστεί σε στεγνή ή υγρή επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη ενώ απορροφάται άμεσα. Εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε & α-βισαβολόλη παρέχει καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση.

Tip: Το Transparent Sunscreen Wet Skin SPF50 ψεκάζει 360° (ακόμη και αν το κρατάτε ανάποδα) και χάρη στην τεχνολογία wet skin διαπερνά τη βρεγμένη επιδερμίδα χωρίς να χρειάζεται να το απλώσετε! Το ιδανικό προϊόν για δραστήρια παιδάκια που βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση!!!