Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΔΡΑΣ

In a Man’s world: Η απόλυτη ανδρική φροντίδα!

Ποιος είπε ότι οι άνδρες δεν έχουν δικαίωμα στην περιποίηση;

Αυτό που σε κάποιες εποχές έμοιαζε ως ταμπού και αποκλειστικό γυναικείο προνόμιο, είναι πλέον κλεισμένο στα συρτάρια του χρονοντούλαπου και δικαίως, διότι πλέον η αντρική επιδερμίδα βάλλεται το ίδιο με τη γυναικεία. Η καθημερινότητα, η ρύπανση, συν ένα ακόμη στοιχείο για κάποιους άνδρες το συχνό ξύρισμα, αποτελούν παράγοντες που προκαλούν ερεθισμένο και ξηρό δέρμα. Ο χρόνος που περνά αφήνει και αυτός επίσης τα σημάδια του, γι’ αυτό η περιποίηση είναι απαραίτητη.

 

Μην ψάχνετε άλλο για  την απόλυτη ανδρική περιποίηση, η Panthenol Extra φρόντισε για αυτό!

Ένα νεσεσέρ για όλες τις ανάγκες!

Medisei Panthenol Extra Men  / After Shave Balm /Face & Eye Cream/ Δώρο 3in1 Cleanser 

1.Medisei Panthenol Extra After Shave Balm Ενυδατικό after shave που καταπραΰνει τους ερεθισμούς και μειώνει τις κοκκινίλες που προκαλούνται από το ξύρισμα. Χάρη στα συστατικά του προσφέρει μοναδική αίσθηση άμεσης ανακούφισης, τόνωσης και φρεσκάδας, ενώ παράλληλα επαναφέρει τη χαμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας.

2. Medisei Panthenol Extra Men Face & Eye Cream:  Κρέμα προσώπου και ματιών που ενυδατώνει αποτελεσματικά, ειδικά σχεδιασμένη για ρυτίδες και ερεθισμούς. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και χαρίζει αίσθηση αναζωογόνησης.

3.Medisei Panthenol Extra Men 3 in 1 CleanserΑναζωογονητικό αφρόλουτρο και Σαμπουάν για άνδρες με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα 3 σε 1 που καθαρίζει αποτελεσματικά πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Η συνδυασμένη δράση της Πανθενόλης και η βιταμίνη Ε αναζωογονεί την επιδερμίδα και ξεμπλέκει τα μαλλιά. Αρκετά ήπιο για καθημερινή χρήση. Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών και επιδερμίδας, ακόμη και για τις ευαίσθητες.

Medisei Panthenol Extra Men After Shave Balm/Face & Eye Cream/ Δώρο 3in1 Cleanser 

Στην ολοκληρωμένη περιποίηση έρχεται να προστεθεί η Ανδρική κολόνια από ιδιαίτερα αρώματα που χαρίζει ανατολίτικη γοητεία με πλούσιες νότες φρεσκάδας.

Medisei Panthenol Extra Men Wood Chocolate Oriental Eau de Toilette

 

                                       Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα 
                                                                   και paraben free.
Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*