Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Tips αναγέννησης της επιδερμίδας σου! Αποκάλυψε την πιο όμορφη όψη της!

Φροντίζεις το δέρμα σου αλλά παρατηρείς πως η όψη του δεν σε ικανοποιεί?

Ίσως χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από καθαρισμό και ενυδάτωση στην καθημερινή σου καλλυντική περιποίηση: την αναγέννηση!

Εμείς οι γυναίκες προσπαθώντας να ανταπεξέλθουμε καθημερινά στις απαιτήσεις των πολλαπλών ρόλων και του έντονου σύγχρονου lifestyle, πολλές φορές παρατηρούμε την κούραση να αποτυπώνεται στο πρόσωπό μας. Το δέρμα δείχνει θαμπό και ταλαιπωρημένο, ίσως και με σημάδια πρόωρης γήρανσης. Μην απογοητεύεσαι όμως, αφού με το κατάλληλο skincare μπορείς να αντιστρέψεις τα σημάδια του χρόνου και της κούρασης!

Μια κρέμα που έχει επιστημονικά τεκμηριωμένα θεαματικά αποτελέσματα  στην αναγέννηση της επιδερμίδας, είναι η HISTOPLASTIN RED!

Οι αντιοξειδωτικές της ιδιότητες αντισταθμίζουν τη φθορά από τους καθημερινούς επιβαρυντικούς παράγοντες. Μπορείς να τη χρησιμοποιείς πρωί-βράδυ και θα δεις τις ρυτίδες να μειώνονται και την ελαστικότητα να αυξάνεται! 

Ακόμη καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις αν κάπου κάπου έχεις το χρόνο να κάνεις μια μάσκα με την HISTOPLASTIN RED. Η μόνη διαφορά είναι ότι θα βάλεις έξτρα ποσότητα για να δημιουργήσεις μια στρώση που θα την αφήσεις να δράσει για τουλάχιστον μισή με μία ώρα. Αν έχεις περισσότερο χρόνο, μπορείς να την αφήσεις για όση ώρα θέλεις. Ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται να την ξεπλύνεις. Για να την αφαιρέσεις απλά ταμπόναρε ελαφρά αν υπάρχει έξτρα ποσότητα που δεν έχει απορροφηθεί.

Για να αυξήσεις την απορροφητικότητα της επιδερμίδας σου και την αποτελεσματικότητα της κρέμας, είναι σημαντικό προτού κάνεις τη μάσκα να καθαρίσεις πρώτα το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό. Έτσι θα ανοίξουν οι πόροι και θα επιτρέψουν στα συστατικά της κρέμας να εισχωρήσουν βαθύτερα, ώστε το δέρμα να ευεργετηθεί περισσότερο.

→ Ακόμα καλύτερα θα ήταν να κάνεις και ένα ήπιο πίλινγκ που καθαρίζει τους πόρους από τα νεκρά κύτταρα. Θα δεις το πρόσωπό σου αμέσως πιο φωτεινό. Τότε είναι η στιγμή που το δέρμα σου διψάει και θα απορροφήσει την πλούσια υφή της HISTOPLASTIN RED. Άπλωσέ την με ελαφρές ανοδικές κινήσεις μασάζ για ενεργοποίηση της επιδερμίδας.

Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει! Το δέρμα ανακτά τη ζωντάνια και τη λάμψη του, ενώ νιώθεις μια υπέροχη αίσθηση ηρεμίας στο πρόσωπό σου.

Επανέλαβε κάθε φορά που θέλεις ένα boost ομορφιάς και μια ένεση αυτοπεποίθησης!

Η HISTOPLASTIN RED είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου για φρέσκο, ξεκούραστο και ανανεωμένο πρόσωπο!