Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Aκαταμάχητη γοητεία, με το αψεγάδιαστο πρόσωπο που σου χαρίζει η Histoplastin Red!

Χρειάζεσαι μία κρέμα που να μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, αναγεννώντας την όψη του προσώπου, και μόλις την βρήκες, στην Histoplastin Red! Θα έχεις άψογη επιδερμίδα κάθε μέρα, ενώ το πρόσωπο σου θα δείχνει ανανεωμένο και όμορφο από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές!

Επίλεξε την κατάλληλη υφή για τη δική σου επιδερμίδα!

 Η κλασσική υφή Histoplastin είναι ιδανική για ξηρές και ώριμες επιδερμίδες απομακρύνοντας τη θαμπή όψη, επαναφέροντας την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα.

♦ Η Histoplastin Red Rich Texture, είναι ιδανική για ξηρές, κανονικές και ώριμες επιδερμίδες, αποκαθιστά την ελαστικότητα και επαναφέρει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, χάρη στην πλούσια υφή της. Απορροφάται άμεσα, ώστε να ολοκληρώνεται η ρουτίνα περιποίησης στον ελάχιστο χρόνο και με τα μέγιστα αποτελέσματα!

♦ H Histoplastin Red Light Texture είναι κατάλληλη για λιπαρές και κανονικές επιδερμίδες με ελαφριά υφή που απορροφάται άμεσα χαρίζοντας επιδερμίδα πιο ελαστική και νεανική.

Η Histoplastin έχει προνοήσει όμως και για τις λιπαρές, νεανικές επιδερμίδες με μία νέα προηγμένη φόρμουλα! Η Histoplastin Red Ultra Light Texture έχει πολύ ελαφριά υφή, που απορροφάται άμεσα, χαρίζει ελαστικότητα – αναδόμηση και αντιοξειδωτική προστασία. Ένας συνδυασμός για άψογη επιδερμίδα, που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του προσώπου σου!

Και φυσικά κάθε φορά που χρειάζεσαι μια άμεση ανανέωση για το πρόσωπό σου, κάνε μια κούρα ομορφιάς με την HISTOPLASTIN RED!


Βάλε παραπάνω ποσότητα και άφησέ την τουλάχιστον μισή με μία ώρα.
Το αποτέλεσμα είναι ορατό κι εκπληκτικό!
Τα ευεργετικά της συστατικά θα αναζωογονήσουν άμεσα το πρόσωπό σου και θα του χαρίσουν ζωντάνια και ομορφιά!

Απόλαυσε την ακαταμάχητη γοητεία με το αψεγάδιαστο πρόσωπο που θα σου χαρίσει η Histoplastin red!
Bαθιά θρέψη και αναγέννηση της επιδερμίδας σoυ που θα απογειώσει την ομορφιά σου!