Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Eclat Sublime!Το τελετουργικό λάμψης και λείανσης λεπτών γραμμών που θα λατρέψεις!

Ενίσχυσε τη νεανική σου όψη, βελτίωσε την υφή της επιδερμίδας σου λειαίνοντας λεπτές γραμμές και επανέφερε τη λάμψη της σε 4 μόνο βήματα με το τελετουργικό ομορφιάς Eclat Sublime από την Darphin! 

Βήμα 1ο / Καθαρισμός – Λάμψη & Απαλότητα!

Ναι φυσικά και μπορείς να έχεις και τα 3 οφέλη στην επιδερμίδα σου με το Darphin Eclat Sublime Aromatic Cleansing Balm!

 

Αυτό το balm που μοιάζει με μέλι που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα!

Με έκχυση από αιθέρια έλαια, συμβάλει στην εύκολη διάλυση της λιπαρότητας, στη ρύθμιση της και στην καθαριότητα των πόρων, χωρίς να ερεθίζει.

Όταν αναμιγνύεται με νερό, μετατρέπεται σε υδαρές γαλάκτωμα που απομακρύνει τις ακαθαρσίες και το make up αφήνοντας την επιδερμίδα ελαστική, απαλή, ενυδατωμένη και λαμπερή.

Μετά τον βαθύ καθαρισμό αποκαλύπτεται η αληθινή λάμψη της επιδερμίδας!

Βήμα 2ο / Ενυδάτωση – Λείανση – Λάμψη

Το Darphin Sublime Dual Rejuvenating Micro-Serum, είναι ένας αντιγηραντικός υβριδικός ορός που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα ενός ορού με την άνεση των ισχυρών ελαίων!

Αυτός ο ορός διπλής φάσης ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος χάρη στο τριπλό βοτανικό μείγμα που διαθέτει και ενισχύει το κολλαγόνο για μια πιο νεανική επιδερμίδα χάρη σε ένα ισχυρό πεπτίδιο. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα ενδυναμώνεται, ανακτά τη χαμένη λάμψη της και γίνεται πιο σφριγηλή και νεανική!

Βήμα 3ο / Eclat Sublime capsules!

Η εντατική θεραπεία που χρειάζεσαι σε κάψουλες μονοδόσης κρέμας! Επίλεξε για λάμψη και αναζωογόνηση τη Radiance Pro-Vitamin C & E  που προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως η ρύπανση, και συμβάλλει στη διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας! Βελτιώνει την υφή, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, ενώ προλαμβάνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Τη νυχτερινή σου φροντίδα θα τη βρεις στη Darphin Ideal Resource Youth Retinol Oil Concentrate! Κάθε κάψουλα περιέχει βοτανικής εκχύλισης ρετινόλη που βοηθά στην ορατή μείωση των γραμμών και των ρυτίδων, βελτιώνοντας την λάμψη και την υφή της επιδερμίδας. Με το θρεπτικό έλαιο jojoba, κάθε κάψουλα συσφίγγει και αναζωογονεί την επιδερμίδα για ορατά νεανική όψη. Συστήνεται η χρήση αντηλιακής προστασίας και η μειωμένη έκθεση στον ήλιο κατά τη χρήση, καθώς και την επόμενη από τη χρήση εβδομάδα.

Βήμα 4ο / Το ελιξίριο νεότητας!

Και δεν μίλαμε για άλλο φυσικά εκτός από το Darphin Essential Oil 8-Flower Golden Nectar Elixir!Ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα υπόσχεση νεότητας! 24κ χρυσού και 8 ισχυρά λουλούδια χαρίζουν νεανική λάμψη, θρέψη και υγιή όψη!

ΝΕΑΝΙΚΗ ΛΑΜΨΗ : Με περισσότερα από 20 βοτανικά συστατικά και αιθέρια έλαια τα όποια έχουν αναμιχθεί προσεκτικά με Χρυσό 24Κ για να προσφέρει νεανική λάμψη και φωτεινότητα.

ΘΡΕΨΗ : Με έλαιο από Ιπποφαές πλούσιο σε Ω-3 και Ω-6 Λιπαρά Οξέα τα οποία δεν παράγονται από τον οργανισμό μας για να προσφέρει άμεση θρέψη στην επιδερμίδα.

ΥΓΙΗΣ ΟΨΗ : Ένα μίγμα 8 λουλουδιών (Immortelle, Ylang Ylang, Patchouli, Neroli, Rose, Lavender, Jasmine & Iris) συνδυάζεται με Σαλικυλικό Οξύ που βοηθά τα νέα κύτταρα να φτάσουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας και προσφέρει υγιή και νεανική όψη, απαλή υφή και μία συνολική αναζωογόνηση.

→ Εφαρμόστε πρωί και βράδυ, 5 σταγόνες στο πρόσωπο και το λαιμό μετά τον ορό και πριν από την κρέμα.

Χάρισε στην επιδερμίδα σου τη νεανικότητα, τη λάμψη και την αντιοξειδωτική προστασία που της αξίζει με το καθημερινό τελετουργικό ομορφιάς Eclat Sublime πρωί και βράδυ και απόλαυσε όλα τα οφέλη του!