Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

GLAMGLOW, τα αγαπημένα προϊόντα του Hollywood σου χαρίζουν λάμψη!

Η όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα δεν είναι μόνο προνόμιο των κινηματογραφικών αστέρων, είναι και δικό σου! Ήρθαν τα προϊόντα που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν star!

Η εταιρεία GLAMGLOW® ιδρύθηκε από την Glenn & Shannon Dellimore το 2010 αποκλειστικά για τα παρασκήνια και επαγγελματική χρήση στις βιομηχανίες ψυχαγωγίας, μουσικής, μόδας και των βραβείων του Χόλιγουντ. Το 2011 διατέθηκε πρώτη φορά για λιανική πώληση και από τότε αγαπήθηκε και κατέχει υψηλή θέση τόσο στη βιομηχανία των καλλυντικών όσο και στο κοινό του!

Τα τελευταία 6 χρόνια, έχει κερδίσει πολλά βραβεία ομορφιάς, έχει λάβει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την τεχνολογία πραγματικών φύλλων TEAOXI® και αναγνωρίζεται παγκοσμίως για τις καινοτόμες θεραπείες λάσπης ταχείας δράσης που παράγουν άμεσα, ορατά αποτελέσματα.

Η ιστορία της GLAMGLOW® μέχρι τα προϊόντα να μπουν και στα δικά μας σπίτια!

Ορισμένοι φίλοι συγκεντρώθηκαν στο σπίτι των Glenn & Shannon στο Χόλιγουντ Χιλς, όταν ένας ηθοποιός φίλος τους εμπιστεύτηκε ότι δεν μπορούσε να βρει ένα προϊόν που να κάνει το δέρμα του λαμπερό στην κάμερα, καθαρίζοντας τους πόρους, μειώνοντας άμεσα τις ατέλειες, τις λεπτές γραμμές, και όλα αυτά να διαρκούν για μέρες. Αυτό λοιπόν έγινε θέμα προς συζήτηση των Glenn & Shannon με άλλους τρεις ηθοποιούς εκείνο το βράδυ.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη, όντως δεν υπήρχε κατάλληλο και εύχρηστο προϊόν περιποίησης του δέρματος ειδικά σχεδιασμένο για άμεσα αποτελέσματα λάμψης στην κάμερα. Με λίγους πρόθυμους, λοιπόν, εθελοντές προς δοκιμή, γνωστούς ηθοποιούς, οι Glenn & Shannon Dellimore ξεκίνησαν να δημιουργούν ένα προϊόν μόνο για τους επώνυμους φίλους τους και όχι προς πώληση, ώστε να μην τους περιορίσει κανένα κόστος παραγωγής.

Μετά από πολλές έρευνες, άρχισαν να διαμορφώνουν το προϊόν στο σπίτι τους, παρότι τα οικονομικά τους είχαν μόλις καταρρεύσει δύο εβδομάδες μετά την αγορά του σπιτιού τους και μόλις λίγους μήνες πριν αποκτήσουν το πρώτο τους μωρό. Μετά από αρκετές δοκιμές στο σαλόνι τους έδωσαν τα πρώτα δείγματα στους φίλους τους, οι οποία έμειναν έκπληκτοι από τα αποτελέσματα!

Όλο το Hollywood στόμα με στόμα άρχισε να ζητάει τα προϊόντα τους, έτσι ορίστηκε μία τιμή στα πρώτα δείγματα για πώληση μόνο στο star system και χωρίς να υπάρχει ακόμη ονομασία. Έτσι μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε! Καθώς η φήμη τους αυξανόταν μέσα στο Hollywood μία μέρα χτύπησε το τηλέφωνο από τον αντιπρόεδρο μίας επιχείρησης καλλυντικών πολυτελείας ο οποίος ζήτησε συνεργασία ώστε να προωθήσει τα προϊόντα μέσα στις μεγαλύτερες μάρκες καλλυντικών.Το ίδιο βράδυ, με έναν πολύ απλό τρόπο με σχέδια στο χαρτί οι Glenn & Shannon δημιούργησαν την ονομασία του brand αλλά και τις συσκευασίες!

Έτσι το προϊόν μάγεψε όλο τον κόσμο χαρίζοντας Χολιγουντιανή λάμψη!

Ανακάλυψε και εσύ τα λατρεμένα προϊόντα εδώ⇐🛒

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*