Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

3 υπέροχα Χmas Βeauty Βoxes Darphin για να χαρίσεις στον εαυτό σου ή στους αγαπημένους σου!

Αγκαλιάζουμε την υπέροχη κίνηση του να χαρίζεις δώρα τόσο στον εαυτό σου όσο και στις αγαπημένες γυναίκες της ζωής σου, φίλη, μητέρα, σύντροφο, συνάδελφο και σου έχουμε μερικά από τα πιο όμορφα και γεμάτα #beauty xmas boxes της Darphin!

Αν πάλι είσαι άνδρας και θέλεις να χαρίσεις κάτι ξεχωριστό γεμάτο ομορφιά στην αγαπημένη σου, θα σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το κατάλληλο για εκείνη!

Darphin XMAS Pack Soothing Harmony για ευαίσθητο δέρμα!

Αυτό το σετ δώρου είναι ιδανικό για όσους είναι επιρρεπείς σε ευαισθησία, ερυθρότητα και στους ερεθισμούς του δέρματος! Αυτές οι αξιόπιστες φόρμουλες έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στην καταπραϋντική προστασία και ενδυνάμωση του δέρματος παρέχοντας άμεσα αποτελέσματα και υποστηρίζοντας την υγιή όψη της επιδερμίδας με την πάροδο του χρόνου!

Το σετ περιέχει τα αγαπημένα: Intral Daily Micellar Toner ​/ Intral Inner Youth Rescue Serum/ Darphin Intral Soothing Cream Κρέμα Ενυδάτωσης Προσώπου!

Ο Ορός προσώπου της Darphin είναι κατάλληλος για την ξηρή επιδερμίδα, απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου.

Η Τονωτική λοσιόν καθαρισμού προσώπου αφαιρεί το μακιγιάζ ενώ παράλληλα τονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Το νέο αυτό Micellar Toner Intral Daily βοηθά τον τόνο και την ανανέωση της επιδερμίδας, ενώ προσφέρει έναν απαλό αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαρισμό.

Ενώ η Darphin Intral Soothing Cream Κρέμα Ενυδάτωσης Προσώπου είναι μια εξαιρετικά απαλή κρέμα που αναζωογονεί την επιδερμίδα και της προσφέρει άμεση ενυδάτωση και άνεση. Καταπραϋνει άμεσα τον ερεθισμό, ενυδατώνει βαθιά και βοηθά στην αποκατάσταση και ενίσχυση του φυσικού φραγμού της επιδερμίδας, ενάντια σε ερεθισμούς και περιβαλλοντικές επιθέσεις. Η επιδερμίδα είναι ήρεμη και απαλή!

Darphin XMAS Pack Age Defying Stimulskin Plus Renewal Επανόρθωση!

Ένα αιώνιο συμπύκνωμα, μια μοναδική φόρμουλα, μια ολοκληρωμένη δράση! Ανακαλύψτε την πιο διάσημη συλλογή Stimulskin Plus για πλεονεκτήματα βαθιάς επανόρθωσης και Lifting! 

Χάρισε ανανέωση επιδερμίδας καθώς το σετ αποτελείται από: Ορό απόλυτης ανανέωσης Stimulskin Plus ​/ Stimulskin Plus Absolute Renewal Eye & Lip Contour Cream​ / Κρέμα απόλυτης ανανέωσης Stimulskin Plus ​ 4/ Εργαλείο μασάζ απόλυτης ανανέωσης Stimulskin Plus !

Η Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Cream Normal to Dry είναι μια κρέμα επανόρθωσης η οποία προσφέρει νεανική και απαλή επιδερμίδα.

  • Βαθιά επανορθωτική κρέμα
  • 95% φυσική σύνθεση
  • Ισχυρή σύνθεση
  • Για απαλή & λεία επιδερμίδα
  • Ιδανική για κανονική προς ξηρή

Συνδυάζει τη Βοτανολογία και την Eπιστήμη, το Sea Emerald, ένα βοτανικό κόσμημα μαζί με ένα σύμπλεγμα ισχυρών πεπτιδίων δημιουργούν μια ισχυρή σύνθεση για απόλυτη αναζωογόνηση.

Η νέα σύνθεση STIMULSKIN PLUS Absolute Renewal Eye & Lip Cream, με το μοναδικό εργαλείο μασάζ, σας προσφέρει μια ευχάριστη και αποτελεσματική νέα εμπειρία περιποίησης ματιών.

Ενώ το Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Serum αποτελεί ένα μεταξένιο συμπύκνωμα που συσφίγγει, φωτίζει άμεσα την επιδερμίδα και μειώνει ορατά τις γραμμές και τις ρυτίδες.

Darphin XMAS Pack Advanced Hydration για ενισχυμένη ενυδάτωση!

Δύο προϊόντα που θα αλλάξουν το αφυδατωμένο δέρμα! Αυτό το XMAS box περιέχει το Darphin Hydraskin Light Ενυδατικό Gel & την Darphin Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel-Cream Κρέμα-Τζελ Ματιών! 

Η Ενυδατική κρέμα ελαφριάς υφής πλούσια σε kiwi cells, εκχυλίσμα imperata cilindrica και έλαιο Mamaku, ενυδατώνει σε βάθος το αφυδατωμένο δέρμα, ανανεώνοντας και προστατεύοντας τα ζωτικά αποθέματα υγρασίας. Το δέρμα αναζωογονείται και αποκτά ελαστικότητα και λάμψη. Ιδανικές για όλους τους τύπους δέρματος που παρουσιάζουν αφυδάτωση, οι συνθέσεις HYDRASKIN ανακουφίζουν από την αίσθηση τραβήγματος, ανανεώνοντας και προστατεύοντας τα ζωτικά αποθέματα υγρασίας. Κατάλληλο για κανονικές-μικτές επιδερμίδες.

Ενώ η αναζωογονητική και πολύ ελαφριά κρέμα-gel ενυδατώνει, μειώνει το πρήξιμο και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των μαύρων κύκλων με την πάροδο του χρόνου.

Είναι η καλύτερη περίοδος για δώρα και Beaute τόσο προς τον εαυτό σου όσο και προς τις αγαπημένες γυναίκες της ζωής σου!
Καλές γιορτές!