Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

4+1 αντηλιακά προϊόντα για κάθε τύπο επιδερμίδας που θα λατρέψεις, από την RILASTIL!

Μύρισε καλοκαιράκι και οι εξορμήσεις κάτω από τον ήλιο, οι βόλτες στην πόλη, οι βουτιές στη θάλασσα όλο και αυξάνονται! Μαζί με αυτές έρχεται και η αντηλιακή προστασία που παίζει το σημαντικότερο ρόλο για την επιδερμίδα μας και την προστασία από την πρόωρη γήρανση που προκαλεί η φωτογήρανση.

Αναρωτιέσαι πως να επιλέξεις το κατάλληλο αντηλιακό για το πρόσωπο & το σώμα;

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

1. Λιπαρή επιδερμίδα – Το RILASTIL SUN SYSTEM WATER TOUCH SPF 50+ θα γίνει το αγαπημένο σου!

Μία καινοτόμος σύνθεση χωρίς γαλακτωματοποιητές για ανάλαφρο ματ αποτέλεσμα. Απορροφάται ταχύτατα και αφήνει μια ευχάριστα απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα, ενώ ειδικά σχεδιασμένο για να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα ερεθισμού των ματιών.

#Γιατί να το επιλέξεις;

Διότι δίνει ένα υπέροχα αόρατο αποτέλεσμα, είναι ιδανικό για λιπαρές – μικτές επιδερμίδες αλλά και για εσένα που θέλεις να χρησιμοποιείς αντηλιακό κάτω από το μακιγιάζ σου! Σου χαρίζει υψηλή αντηλιακή προστασία και μπορείς να το βρεις ακόμη και σε σύνθεση με χρώμα!

2. Αλλεργική Φωτοευαίσθητη επιδερμίδα – To RILASTIL ALLERGY PROTECTIVE FLUID 100 είναι το ιδανικό!

Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για αντιδραστικές, φωτοευαίσθητες, με τάση αλλεργίας επιδερμίδες. Με νιασιναμίδη και βιταμίνη Ε, ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό ενάντια στις εξωτερικές
«επιθέσεις».Προσφέρει ενυδάτωση +31.9% & άριστη δερματική ανοχή!

#Γιατί να το επιλέξεις;

Για την καθημερινή προστασία της επιδερμίδας με φωτοευαισθησία, δυσανεκτικότητα και τάση αλλεργίας, καθώς είναι υποαλλεργικό, χωρίς άρωμα και δεν ερεθίζει τα μάτια.

3. Για ομοιόμορφη όψη RILASTIL D-CLAR CREAM SPF 50+ 

Θα σου χαρίσει αντηλιακή προστασία, ομοιόμορφη και λαμπερή όψη με αντιοξειδωτική δράση. Επίλεξε ανάμεσα στις 2 αποχρώσεις εκείνη που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

#Γιατί να το επιλέξεις;
Για διακριτική κάλυψη που αναδεικνύει τον φυσικό χρωματικό σου τόνο! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για BB κρέμα ή make-up ελαφριάς κάλυψης, χαρίζοντας ένα ματ αποτέλεσμα!
4. Για υψηλή αντηλιακή προστασία, ενυδάτωση και απαλή υφή – Δοκίμασε το VELVET TOUCH CREAM SPF 30  ή SPF 50+

Μία ενυδατική-αντηλιακή κρέμα προσώπου με εξαιρετικά απαλή υφή, ταχείας απορρόφησης, που θα λατρέψεις!

#Γιατί να το επιλέξεις;
Για ενισχυμένη προστασία από την πρόωση γήρανση. Το πρόσωπό μας εκτίθεται στον ήλιο περισσότερο από κάθε άλλο μέρος του σώματός μας! Προσφέρει 24h ενυδάτωση και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για αφυδατωμένες επιδερμίδες.
ƒ
5. Όσο για το σώμα – το VELVET LOTION SPF 30 / SPF 50 θα σου χαρίσει την προστασία που χρειάζεσαι!

Ένα ενυδατικό αντηλιακό γαλάκτωμα με βελούδινη υφή για εύκολη εφαρμογή κατάλληλο για το σώμα αλλά και το πρόσωπο!

#Γιατί να το επιλέξεις;

Χαρίζει 24h αντιοξειδωτική ενυδάτωση με σύμπλεγμα PRO-DNA® για ενίσχυση της ελαστικότητας και είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες!

Ανακάλυψε όλα τα αντηλιακά προϊόντα RILASTIL εδώ⇓