Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Κυτταρίτιδα: Λείανση και σύσφιγξη με τη δύναμη της Σημύδας!

Η κυτταρίτιδα είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που αφορά κυρίως τις γυναίκες. Η εφηβεία, η περίοδος της εγκυμοσύνης, η λήψη αντισυλληπτικών χαπιών, οι συνεχείς αυξομειώσεις στο βάρος, η κλιμακτήριος και ο μη σταθερός μεταβολισμός ορμονών, είναι παράγοντες που επιτείνουν την μείωση της ελαστικότητας του συνδετικού ιστού στο γυναικείο σώμα, ο οποίος από τη φύση του είναι σημαντικά μαλακός και χαλαρός.

Η έλλειψη ισορροπίας ανάμεσα στην αποθήκευση και στην καύση λίπους ενισχύει ακόμη περισσότερο την δημιουργία κυτταρίτιδας, προσδίδοντας στην επιδερμίδα την όψη φλούδας πορτοκαλιού.

Πως αντιμετωπίζεται;

Η WELEDA δημιούργησε ένα πρωτοποριακό συνδυασμό φυσικών καλλυντικών, το λάδι και peeling σημύδας, που αντιμετωπίζουν τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα βελτιώνοντας ταυτόχρονα σημαντικά την όψη της επιδερμίδας.

Η προσαρμοσμένη στην συμπτωματολογία της κυτταρίτιδας σύσταση από φυτικά συστατικά βιοδυναμικής καλλιέργειας οδηγεί, με ορατό και κυρίως μετρήσιμο τρόπο, στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το εκχύλισμα από νεαρά φύλλα σημύδας έχει ως αποτέλεσμα την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών κυρίως μέσω της ενίσχυσης των ενεργειών του μεταβολισμού.

Το εκχύλισμα δεντρολίβανου τονώνει το κυκλοφοριακό και τον μεταβολισμό, ενώ το εκχύλισμα από το βότανο ruskus aculeatus χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της συσσώρευσης των υγρών στον οργανισμό.

Οι φίνες κέρινες πέρλες από Carnauba του peeling διεγείρουν την μικροκυκλοφορία του δέρματος, επιτυγχάνοντας ορατή λείανση της επιδερμίδας.

Τη βάση των προϊόντων δημιουργούν τα φυτικά έλαια. Το έλαιο από τη φύτρα σιταριού, χάρη στην μεγάλη ποσότητα βιταμίνης Ε και λεκιθίνης, δρά συσφικτικά και διατηρεί τον συνδετικό ιστό υγιή.

Το έλαιο από κουκούτσια βερίκοκου που είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα έχει ανορθωτικό αποτέλεσμα, ενώ το λάδι jojoba βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί την φυσική απαλότητά της.

Η σύνθεση ολοκληρώνεται από πραγματικά αιθέρια έλαια γκρέιπφρούτ και κυπαρισσιού, που ενισχύουν την αιμάτωση του δέρματος και την αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών.

Πόσο αποτελεσματικά είναι τα προϊόντα σημύδας της WELEDA κατά της κυτταρίτιδας;

Η δράση των προϊόντων είναι διπλή και τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από τον πρώτο κιόλας μήνα χρήσης: προλαμβάνουν με εντυπωσιακό τρόπο την δημιουργία της κυτταρίτιδας εκεί που υπάρχει προδιάθεση, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν ουσιαστικά την υφή του δέρματος στα σημεία που έχει ήδη εκδηλωθεί.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται εντατική λείανση και σύσφιξη της επιδερμίδας, η οποία διατηρεί τη φυσική της υγρασία, απαλότητα και ελαστικότητα μέσα από μια διαδικασία τόνωσης του κυκλοφοριακού και ενεργοποίησης του μεταβολισμού.

Πιστοποιημένη αποτελεσματικότητα μετά από χρήση 28 ημερών:

85% των γυναικών που έκαναν χρήση των προϊόντων είδαν την διαφορά!

Σύσφιξη* της επιδερμίδας κατά 22%

Λείανση της επιδερμίδας κατά 21%

Ελαστικότητα* της επιδερμίδας κατά 20%

*Αποτελέσματα δερματολογικών ερευνών με ταυτόχρονη χρήση του Ελιξιρίου/Χυμού Σημύδας της Weleda, σε κούρα τριών εβδομάδων.

Όμορφη μέσα και έξω!

Δοκιμάστε κι εσείς το Χυμό Σημύδας της Weleda, που συμπληρώνει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την δράση το λαδιού Σημύδας κατά της κυτταρίτιδας. Τα φλαβονοειδή που περιέχουν τα φρέσκα φύλλα σημύδας βοηθούν στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και ελευθερώνουν τον οργανισμό από ότι τον επιβαρύνει. Με μια κουρά 3-6 βδομάδων με τον χυμό σημύδας της WELEDA  ενεργοποιείται με τον πιο φυσικό τρόπο την διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού σας.

Πώς τα χρησιμοποιώ;

Πήλινγκ Σημύδας για το ντους βελτιώνει την όψη και λειαίνει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει ήπια το δέρμα.

Χρήση: Απλώστε το πήλινγκ 3 φορές την εβδομάδα κατά την διάρκεια του ντους σε υγρή επιδερμίδα , κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις και ξεβγάλτε καλά.

Λάδι Σημύδας για την κυτταρίτιδα-συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα.

Χρήση: Κατά τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες, κάντε μασάζ με το λάδι τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα με κυκλικές κινήσεις. Για τέλεια αποτελέσματα κάντε μασάζ με κινήσεις ανοδικές με τη βεντούζα . Για μόνιμο αποτέλεσμα επαναλάβετε τη χρήση καθημερινά.

Συμβουλή: η επάλειψη σε ελαφρώς υγρή επιδερμίδα διευκολύνει την γρήγορη απορρόφηση του λαδιού, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Αγοράζοντας το σετ σημύδας  κατά της κυτταρίτιδας της Weleda θα αποκτήσετε ΔΩΡΟ το Weleda Vacuum Cup για μέγιστα αποτελέσματα!

Σε συνδυασμό με το λάδι σημύδας κατά της κυτταρίτιδας δρα στο συνδετικό ιστό και καταπολεμά την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Πως λειτουργεί ?

  • Το μασάζ αναρρόφησης σε συνδυασμό με το λάδι σημύδας κατά της κυτταρίτιδας διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή της λέμφου.
  • Ο συνδετικός ιστός αποσυμφορείται και τροφοδοτείται καλύτερα με θρεπτικά συστατικά.
  • Το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και πιο σφιχτό και η όψη φλοιού πορτοκαλιού σταδιακά μειώνεται.
  • Βοηθά στην αποσυμφόρηση από την κατακράτηση υγρών.

Πως το χρησιμοποιώ ?

Step 1

Καλύψτε με λάδι σημύδας κατά της κυτταρίτιδας της Weleda την περιοχή που επιθυμείτε.

Step 2

Πιέστε με τα δάχτυλα το κύπελλο στο κατώτατο σημείο και τοποθετήστε το κύπελλο στο δέρμα χωρίς να χαλαρώσετε τις άκρες του.

Step 3

Χαλαρώστε αργά τα δάχτυλα, νιώστε την αρνητική πίεση στο δέρμα και κάντε μασάζ.

♦ Για τους μηρούς

Τοποθετήστε το κύπελλο πάνω από το γόνατο και σύρετε προς την κορυφή του μηρού. Η κίνηση να είναι πάντα από κάτω προς τα πάνω. Αφού περάσετε όλο το πόδι συνεχίστε με ανοδικές ζιγκ ζαγκ και ανοδικές κυκλικές κινήσεις.

♦ Για την κοιλιά

Ξεκινήστε από το μέσο της κοιλιάς και σύρετε αργά από μέσα προς τα έξω. Συνεχίστε με ανοδικά κυκλικές κινήσεις από το κάτω μέρος της κοιλιάς προς τα πάνω.

♦ Για τους γλουτούς

Τοποθετήστε το κύπελλο στο εσωτερικό του γλουτού και σπρώξτε αργά προς τα έξω. Στη συνέχεια, προς τα έξω με ανοδικές κινήσεις. Επίσης, μπορείτε να κάνετε κυκλικές κινήσεις από το κάτω εξωτερικό μέρος του γλουτού προς τα μέσα και πάνω.

WELEDA. 100 χρόνια εμπειρία. Περισσότερα από 90 προϊόντα φυτικών καλλυντικών. Περιποίηση υψηλών προδιαγραφών .

Οι φυτικές πρώτες ύλες προέρχονται από βιοδυναμικές καλλιέργειες ή από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες. Χρησιμοποιούν φυτά που έχουν περισυλλεχθεί στην άγρια φύση μόνο εφόσον γνωρίζουν προσωπικά τους ανθρώπους, την περιοχή όπου έγινε η συλλογή και τις κοινωνικές συνθήκες. Διότι για τη Weleda συλλέγονται μονάχα αυτά φυτά, τα οποία έχουν περάσει από αυστηρό έλεγχο και είναι πιστοποιημένα. Για τη φύση και την υγεία σας!

Ευρωπαϊκή πιστοποίηση NATRUE