Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

FITNESS-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Απόλαυση χωρίς τύψεις, με 0% θερμίδες, ζάχαρη, λιπαρά… Φυσικά και μπορείς!

Είναι η εποχή που προσέχεις ακόμη περισσότερο τη σιλουέτα σου, αλλά χρειάζεσαι και δροσιστικές γεύσεις μέσα στον καύσωνα για τις οποίες όμως να μη νιώθεις τύψεις έπειτα. Τα milkshake και τα ροφήματα με ζάχαρη φαντάζουν απαγορευτικά, μπορείς όμως να τα αντικαταστήσεις με μεγάλη ευκολία με τα υπέροχα ροφήματα σε σκόνη

Elevenfit 11 MIX

 

♦ Προσφέρουν αυθεντική και ρεαλιστική γεύση φρούτου ή γλυκού σε ένα φακελάκι!

♦ Χωρίς ζάχαρη 0%, χωρίς θερμίδες (μόνο με 2 kcal/100ml).

♦ Ιδανικά για αυτούς που ακολουθούν ειδική διατροφή, για όλους τους τύπους δίαιτας και για διαβητικούς (χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη)

♦ Είναι Gluten Free, Vegan και Βio friendly, περιέχουν μόνο φυσικές αρωματικές και χρωστικές ύλες χωρίς συντηρητικά.

♦ Πλήρης ημερήσια κάλυψη σε βιταμίνη C.

♦ Αυξάνουν την ημερήσια πρόσληψη υγρών χάρη στις: 65+ διαφορετικές γεύσεις!

♦ Είναι σε συσκευασία τσέπης για άμεση χρήση σε νερό, μεταλλικό ή ανθρακούχο (1,5lt) ή γάλα (750ml).

♦ Εναλλακτικά χρησιμοποιείται σε οποιοδήποτε επιδόρπιο ή ζαχαροπλαστική συνταγή!

Δοκίμασε όλες τις γεύσεις και θα ξετρελαθείς! Βάλε στην καθημερινή διατροφή σου τις αγαπημένες σου και απόλαυσε τες παγωμένες!

ΕΧΤΡΑ ΤIPS! Δοκίμασε τα MIX σε λαχταριστές συνταγές!
Elevenfit Ζελεδάκι (κρέμα)

Η κρέμα είναι μία λιχουδιά που αρέσει σε όλους μικρούς και μεγάλους αλλά πολλοί την έχουμε ελαττώσει λόγω των θερμίδων και της ζάχαρης. Αυτή η συνταγή έχει 0% ζάχαρη, ελάχιστες θερμίδες, μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτείνη και όλη την γεύση της κανονικής κρέμας! Επίσης, με την ποικιλία των γεύσεων της Εlevenfit μπορείτε να δημιουργήσετε ότι συνδυασμό γεύσεων σας αρέσει!

Υλικά:

Εκτέλεση:

  1. Προσθέτουμε το MIX στα ασπράδια και σε ένα σκεύος για μικροκύματα τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Στη συνέχεια τα βάζουμε για 3-5 λεπτά σε φούρνο μικροκυμάτων σε δυνατή ισχύ.
  2. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε την ζελατίνη στο γάλα και ανακατεύουμε με σύρμα όσο περιμένουμε τα μικροκύματα να τελειώσουν.
  3. Όταν βγεί το μείγμα μας με τα ασπράδια και το MIX προσθέτουμε το γάλα μας με τη ζελατίνη και ανακατεύουμε πολύ καλά!
  4. Τέλος, μοιράζουμε σε βαζάκια και περιμένουμε να κρυώσει. Έπειτα τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Το ιδανικό είναι 24 (αν μπορέσετε να κρατηθείτε!)
Ένα παγωτάκι την ημέρα . . .

Θα ήθελες να τρως από ένα παγωτάκι (ξέρεις, από αυτά τα μικρά) κάθε μέρα;

Σου είναι δύσκολο να φανταστείς γεύμα, δείπνο ή απογευματινό καφεδάκι χωρίς –τουλάχιστον – μία κουταλίτσα παγωτό (να μωρέ, για να αλλάξεις γεύση);

Αν στα παραπάνω απάντησες, ενοχικά και ψιθυριστά, “Ναι”, τότε είσαι ο άνθρωπός μας!
Διώξε τις ενοχές γιατί έφτασε η στιγμή της δικαίωσης!

Να ναι καλά η Elevenfit με τα πολυαγαπημένα μας Mix που μας επιτρέπουν να φτιάξουμε καταπληκτικά γλυκά χωρίς περιττές θερμίδες.

Και από γεύσεις . . . άλλο τίποτα. Περισσότερες από 60 διαφορετικές γεύσεις για το πιο γρήγορο και εύκολο παγωτό που έχετε δημιουργήσει ποτέ !

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Υλικά:

Εκτέλεση:

  1. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το γάλα αμυγδάλου και το φακελάκι μας MIX
  2. Ψιλοκόβουμε τους ξηρούς καρπούς και τους προσθέτουμε στο μείγμα
  3. Τέλος βάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή μας και ακολουθούμε τις οδηγίες της μηχανής, διαφορετικά το βάζουμε σε ένα σκεύος και μετά στην κατάψυξη.

→ Ένα tip για πιο αφράτο παγωτό εάν δεν έχουμε παγωτομηχανή. Κάθε περίπου 20-30 λεπτά από όταν το βάλουμε στη κατάψυξη το βγάζουμε παίρνουμε ένα πιρούνι και το ανακατεύουμε. Επαναλαμβάνουμε για 3-5 φορές, αναλόγως πόσο δυνατή είναι η κατάψυξή μας.

Τώρα μπορείς να απολαύσεις ροφήματα και επιδόρπια χωρίς ενοχές!