Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

LIFESTYLE

E-Volution Awards 2021: Bronze award για το 2happy.gr στην κατηγορία Best in Pharma, Health & Beauty!

Ως 2happy.gr θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, καθώς με την εμπιστοσύνη σας δημιουργήθηκε ένα από τα πιο δυναμικά online φαρμακεία, πρώτο στις προτιμήσεις ενός μεγάλου αριθμού καταναλωτών που αποζητούν γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση στις αγορές τους. Και φέτος η παρουσία του brand name μας υπήρξε ανάμεσα σε άλλα μεγάλα brand names στο ηλεκτρονικό εμπόριο και μας χαροποιεί ιδιαίτερα η βράβευση μας με το Bronze Award στην κατηγορία Best in Pharma, Health & Beauty στα e-volution Awards 2021.  Ένας θεσμός που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Επιχειρείν.

Τα βραβεία διοργάνωσαν για 10η χρονιά το Marketing Week, η Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Το Silver βραβείο που κατακτήθηκε πέρυσι στην κατηγορία Best in Pharma, Health & Beauty, καθώς και πρωτύτερα το Gold βραβείο που λάβαμε το 2018 στην κατηγορία Best Personalized Services, ήρθαν ως επιστέγασμα μιας προσπάθειας για όσο το δυνατόν καλύτερες προσωποποιημένες υπηρεσίες, με έμφαση στις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά, τις προτιμήσεις και την αγοραστική του συμπεριφορά.

Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην εξυπηρέτηση, τα στελέχη του 2happy.gr ακούν και εξυπηρετούν τους πελάτες τους έναν προς έναν! Αυτή η τακτική είναι ένα είδος κουλτούρας, που δεν άλλαξε ούτε την περίοδο της καραντίνας, όταν οι ανάγκες των καταναλωτών διογκώθηκαν.

Καθοριστική σε αυτή την επιτυχία υπήρξε ασφαλώς η συνεισφορά της Generation YInternational eBusiness Hub, που με την εξειδίκευση και την εμπειρία των συνεργατών της κατάφερε να εξασφαλίσει μια σειρά από εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η δομή του site κατάφερε να αναδείξει τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διεθέτει ανά user persona του, μέσα από τη μελετημένη κατηγοριοποίηση. Το design του εμπλουτίστηκε με μια σειρά από καινοτόμα εργαλεία που συνέβαλαν στην καλύτερη και ευκολότερη πλοήγηση του χρήστη, αυξάνοντας παράλληλα και τις online πωλήσεις, ενώ κατέστη στη συνείδηση των πελατών του ως «το φαρμακείο που μας ακούει».

Ως εκ τούτου, βασική ανάγκη του 2happy.gr ήταν το να διατηρηθεί στην κορυφή, ακόμα και εν μέσω των σημαντικών αλλαγών που έφερε η φετινή χρονιά, ποντάροντας στην ευελιξία, αλλά και στην εξέλιξη και την εμβάθυνση των εργαλείων που ήδη χρησιμοποιούσε.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία πήρε επιχειρηματικά την απόφαση να στραφεί σε λύση 3PL, η οποία παρείχε πολύ μεγαλύτερο capacity στη διαχείριση και  αποστολή των παραγγελιών, ελαχιστοποίηση των λαθών, καλύτερη διαχείριση στοκ, πιστότητα αποθήκης, αυτοματοποίηση όλων των διαδικασιών κοκ.

2happy.gr:  Η ιστορία του!

Το 2happy.gr αποτελεί την ηλεκτρονική προέκταση του φυσικού καταστήματος «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΑΝΙΗΛ & ΣΙΑ Ο.Ε.» που βρίσκεται στην Άνω Γλυφάδα. Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα φαρμακεία της Γλυφάδας στην πώληση προϊόντων υγείας και ομορφιάς.

Ακολουθώντας τα κελεύσματα και τις ανάγκες της εποχής, δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό φαρμακείο, leader στον τομέα του, το οποίο διαθέτει μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων προϊόντων υγείας και ομορφιάς, αναλαμβάνοντας καθημερινά έναν πολύ μεγάλο όγκο παραγγελιών, ακόμα και σε δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας. Επιπλέον, χρησιμοποιεί πολλούς σύγχρονους τρόπους ενημέρωσης του πελατολογίου του για όλες τις πληροφορίες που αφορούν στην παραγγελία του σε κάθε της στάδιο.

Social Proof

  • 4/5 Google rating
  • 4,5/5 Facebook rating
  • 4,8/5 Skroutz rating
  • Facebook: 112,173 followers
  • 247 κοινοποιήσεις παρουσίας
  • Instagram: 35.6k followers
  • YouTube: 6.16k subscribers

Ευθύνη και χαρά μας είναι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες!

2HAPPY TO OFFER YOU THE BEST!

Για όσους μας γνωρίζετε τώρα, εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε στο site μας⇐⇓

Ανακαλύψτε την παρουσία μας στα Social Media!

 

FACEBOOK!
YOUTUBE!

2HAPPY BLOG!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*