Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Eνυδάτωση, δροσιά και αποκατάσταση της επιδερμίδας!

O καιρός που θα είσαι ξαπλωμένη στην παραλία με τον ήχο από τα κύματα της θάλασσας να σε νανουρίζει πλησιάζει, και φυσικά τώρα θέλεις να κάνεις όλες τις προετοιμασίες για να αποκτήσεις ένα υπέροχο μαύρισμα και αυτό το καλοκαίρι!  Αυτό βέβαια προβλέπει ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα!

Ο ήλιος από στις πρώτες αχτίδες που αγγίζουν το δέρμα σου ακόμη και μέσα στην πόλη, θέλει μόνο μερικά λεπτά της ώρας για να προκαλέσει βλάβες στα κύτταρα της επιδερμίδας. Οι υπεριώδεις ακτίνες διαπερνούν σε βάθος τα επίπεδα του δέρματος και μπορούν να κάνουν «αθόρυβα» τη ζημιά. Αν δε έχεις ήδη ξεκινήσει τις πρώτες τολμηρές βουτιές θυμήσου πως το θαλασσινό νερό σε συνδυασμό με τις ακτίνες του ήλιου τραβούν από το δέρμα όλα τα ενυδατικά στοιχεία.

Πέρα από την αντηλιακή προστασία που προέχει στην περιποίηση της επιδερμίδας, είναι επίσης απαραίτητη η πλούσια ενυδάτωσή της!

Αμέσως μετά το ντους, χάρισε στη διψασμένη σου επιδερμίδα την απαλότητα της

Elicina® Body Lotion Αναγεννητική Λοσιόν Σώματος

Προσφέρει στην επιδερμίδα σου βαθιά ενυδάτωση και αποκατάσταση για να παραμείνει λαμπερή και υγιής!

 

Με 50% εκχύλισμα από σαλιγκάρι και επιπλέον αγνούς ενυδατικούς παράγοντες και ουσίες που κάνουν το δέρμα απαλό, η Elicina® Body Lotion αποτελεί την ιδανική επιλογή για προστασία ακόμη και μετά τον ήλιο.

  • Με ήπιο άρωμα και αίσθηση φρεσκάδας.
  • Χωρίς χρωστικές βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος και στην ανακούφιση από ερεθισμούς.
  • Στις ηλιακές φακίδες εκτός των άλλων συστατικών της βοηθά με το γλυκολικό οξύ που περιέχει, κάνοντας απολέπιση στο δέρμα, για να αποβληθούν τα νεκρά κύτταρα που είναι στην επιφάνεια του δέρματος και μεταφέρει εσωτερικά τα συστατικά για την ανάπλαση.

Είναι ιδανική:

→ μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο

→ αποτρίχωση

→ αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για την πρόληψη ραγάδων.

→ είναι για όλους τους τύπους δέρματος και απόλυτα ασφαλής για εγκύους και θηλάζουσες.

#FRESH TIP:  Όταν ο υδράργυρος αρχίσει να ανεβαίνει… για καλύτερη αίσθηση δροσιάς βάλε την Elicina® Body Lotion στο ψυγείο για φρέσκια και δροσερή επιδερμίδα!

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*