Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Σαμπούκος, ο δικός σου Bodyguard για το ανοσοποιητικό!

Τι και αν μπήκε η άνοιξη… βγαίνει σιγά σιγά και ο Μάρτιος που συνήθως έχει την κακή φήμη για διακυμάνσεις της θερμοκρασίας (φέτος μας ξεγέλασε!), αυτή η εποχή παραμένει μία μεγάλη παγίδα κρυολογημάτων και ιώσεων.

Δεν γνωρίζεις πραγματικά πως να ντυθείς μιας και το πρωί το θερμόμετρο μπορεί να αγγίξει τους 18-20 βαθμούς και εσύ να κυκλοφορείς αέρινα, αλλά μόλις πέσει ο ήλιος το κρύο γίνεται αισθητό και ο υδράργυρος κατεβαίνει αρκετά.

Συμπέρασμα; Είναι η ιδανική εποχή για να την πατήσεις ακόμη και αν τη γλίτωσες μέσα στο χειμώνα! Το κρυολόγημα γίνεται ακόμη πιο εύκολο, όσο για τις ιώσεις το ίδιο μια και οι συνωστισμοί σε κλειστούς χώρους θα συνεχίσουν για κάποιο διάστημα ακόμη.

Αυτό που χρειάζεσαι ειναι να ισχυροποιήσεις το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού σου!

Και φυσικά ο Σαμπούκος (Elderberry) αποτελεί ένα απο τα ισχυρά εκχυλίσματα που χρησιμοποιούνται στην ιατρική από την αρχαιότητα! 

Σου έχουμε το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής που θα γίνει κυριολεκτικά ο σωματοφύλακας του οργανισμού σου!

Sky Premium Life Bodyguard! 

Το Sky Premium Life® Bodyguard, λοιπόν, είναι μια ισχυρή φόρμουλα στοχευμένης δράσης με βότανα, ιχνοστοιχεία, μέταλλα και βιταμίνες, που ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και μας δίνουν όλη την ενέργεια που χρειαζόμαστε, για να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις του καιρού!

Περιέχει σαμπούκο, βήτα-γλυκάνες, βιταμίνη C, ψευδάργυρο και Βιταμίνη D3 και αποτελεί ένα δυνατό συνδυασμό, που τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας.

Ο Σαμπούκος ή αλλιώς Elderberry, είναι φυτό γνωστό στην παραδοσιακή πρακτική ιατρική από την αρχαιότητα. Οι βήτα-γλυκάνες, είναι φυτικές ίνες σε μορφή πολυσακχαρίτη που προέρχονται συνήθως από φυτικές πηγές (κριθάρι, βρώμη), ή και από ορισμένα είδη μανιταριών. Η βιταμίνη C και ο ψευδάργυρος, είναι γνωστοί και σημαντικοί παράγοντες για την εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Ενώ η βιταμίνη D3, είναι γνωστή και σαν βιταμίνη του ήλιου, καθώς ο οργανισμός μας μπορεί να τη συνθέσει με λελογισμένη έκθεση στον ήλιο. Συχνά όμως, παρατηρείται ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού να παρουσιάζει μειωμένα επίπεδα βιταμίνης D, επομένως η χρήση συμπληρωμάτων μπορεί να είναι ωφέλιμη για τον οργανισμό.

Γιατί να βάλεις το Bodyguard της Sky Premium Life® στην καθημερινότητα σου;

Διότι συμβάλλει:

  • στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • στην ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας του οργανισμού
  • στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης
  • στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες (αντιοξειδωτική δράση)

Χωρίς δυνατό ανοσοποιητικό η καθημερινότητα μας φαντάζει δύσκολη, πόσο μάλλον όταν είμαστε επιρρεπείς και σε κρυολογήματα. Μπορείς να προστατέψεις τον οργανισμό σου, προσέλαβε τον προσωπικό σου Sky Premium Life Bodyguard  και μη ξεχνάς να το λαμβάνεις καθημερινά μετά το φαγητό για τα διαστήματα που το χρειάζεσαι περισσότερο!