Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Hei Poa, Η εξωτική πλευρά της περιποίησης κάτω από τον ήλιο!

Το αγαπημένο μας καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με τον ήλιο, τη θάλασσα, την παραλία και φυσικά την ηλιοθεραπεία που μας χαρίζει αυτό το πολυπόθητο εξωτικό μαύρισμα.

Τα οφέλη του ήλιου είναι πολλά, αλλά αρκετοί και οι κίνδυνοι. Για να κρατήσουμε μόνο τα πλεονεκτήματα, ειδικά όταν είμαστε στην παραλία, ένα καλό αντηλιακό είναι άκρως απαραίτητο!

Τα αντηλιακά της HEI POA θα κάνουν την ηλιοθεραπεία μία πραγματική απόλαυση! ⇐🛒

Eκτός από την αντηλιακή προστασία που προσφέρουν, ενυδατώνουν την επιδερμίδα χάρη στο λάδι Μονόι Ταϊτής που περιέχουν στη σύνθεσή τους αφήνοντας τη μεταξένια.

Εδώ και πάνω από 2000 χρόνια, το λάδι Μονόι Ταϊτής αποτελεί έναν φυσικό θησαυρό για την επιδερμίδα, γνωστό από τις γυναίκες της Πολυνησίας για τα ευεργετικά συστατικά του όπως λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε.

Η HEI POA εδώ και 45 χρόνια αξιοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες, το μοναδικό άρωμα και την πλούσια υφή του λαδιού Μονόι Ταϊτής δημιουργώντας αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα.

Στην παραλία ή την πισίνα

Απολαύστε ένα άκρως εξωτικό καλοκαίρι με τα αντηλιακά λάδια με Μονόι από την Ταϊτή, που θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, με μοναδικό άρωμα tiare. Εγγυώνται εύκολη και ευχάριστη εφαρμογή χάρη στη μη λιπαρή υφή τους και είναι ανθεκτικά στο νερό.

Ξεκινώντας από τον υψηλότερο δείκτη προστασίας, το Monoi Dry Oil SPF50 είναι ιδανικό για τις πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, το SPF30 για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, το SPF15 για τις «σταρένιες» και ελαφριά μαυρισμένες επιδερμίδες και το SPF6 για τις πιο σκουρόχρωμες ή ήδη μαυρισμένες επιδερμίδες. Τα αντηλιακά HEI POA θα σας προστατέψουν χαρίζοντας σας ένα μοναδικά ζηλευτό μαύρισμα!

Για εκείνους που προτιμούν αντηλιακό γαλάκτωμα αντί για λάδι, τα Monoi Milk SPF20 θα ενθουσιάσει με τη μοναδική, ανάλαφρη υφή του.

→ Για ακόμα μεγαλύτερη προστασία ανανεώνετε συχνά το αντηλιακό σας, ειδικά μετά από κολύμπι ή εφίδρωση.

Στο ντουζ

Μετά την επιστροφή σας από την παραλία ή την πισίνα, κατά τη διάρκεια του ντουζ

το After-Sun Hair & Body Shampoo⇐🛒

με λάδι Μονόι Ταϊτής και οργανική aloe vera, θα καθαρίσει απαλά την επιδερμίδα και τα μαλλιά ενώ αφαιρεί τα UV φίλτρα από τα αντηλιακά, το αλάτι και το χλώριο. H επιδερμίδα ανακτά την άνεσή της ενώ τυλίγεται από το λαμπερό άρωμα του άνθους tiare παρατείνοντας την αίσθηση απόδρασης στην παραλία ή την πισίνα.

Ώρα για ενυδάτωση

Τελευταίο και απαραίτητο βήμα μετά από ένα απολαυστικό ντουζ και λίγο πριν χαλαρώσετε, είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Το AfterSun Milky spray⇐🛒

θα ενυδατώσει και θα ανακουφίσει την επιδερμίδα σας μετά από την έκθεση στον ήλιο, χάρη στον δροσερό συνδυασμό από methyl lactate και aloe vera. Το phototan, το ενεργό συστατικό μαυρίσματος, παρατείνει αποτελεσματικά το μαύρισμα σας.

Για μια πιο δροσερή υφή, επιλέξτε το AfterSun Fresh Gel⇐🛒⇓

που προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση ενώ προφυλάσσει την επιδερμίδα από το ξεφλούδισμα. Απορροφάται γρήγορα αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ!
Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*