Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Το απόλυτο δίδυμο, για ενισχυμένη ενυδάτωση και λαμπερή επιδερμίδα πριν τις γιορτές!

Ο πρωτος χειμερινός μήνας μπήκε, αλλά και ο πιο εορταστικός, ο Δεκέμβριος θα φέρει σιγά σιγά τα πρώτα κρύα και εμείς χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι ώστε να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας από αυτά, διατηρώντας την ελαστική, ενυδατωμένη και λαμπερή για τις γιορτές και όχι μόνο! 

Σου έχουμε το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σου αλλά και για τις κολλητές σου, για αξιοζήλευτη επιδερμίδα που θα δεχτεί υπέροχα το εορταστικό μακιγιάζ σου!

To Embryolisse PACK Lait-Crème Concentré με την Ενυδατική Κρέμα & την Intense Moisturizing Μάσκα Ενυδάτωσης Σε Μορφή Τζελ θα το λατρέψεις!

Τι θα προσφέρει στο δέρμα σου η Lait-Crème Concentré

Η Lait-Crème Concentré είναι ενυδατική κρέμα με υφή γαλακτώματος που συνδυάζει πολλαπλές χρήσει!

  • Ιδανική ενυδατική φροντίδα που θρέφει την επιδερμίδα
  • Ως primer πριν το μακιγιάζ
  • αλλά και ως προϊόν ντεμακιγιάζ για τον καθαρισμό του προσώπου.

♦ Extra tip για εσένα και για εκείνον: Λειτουργεί ως καταπραϋντική λοσιόν για μείωση των ερεθισμών μετά το ξύρισμα.

Η σύνθεσή της με συστατικά φυσικής προέλευσης, πλούσια σε βασικά λιπαρά οξέα και βιταμίνες, προσφέρει στην επιδερμίδα τα κατάλληλα εφόδια για απόλυτη θρέψη, ενυδάτωση και επιτάχυνση της κυτταρικής ανανέωσης. Το δέρμα επανορθώνεται, αποκτά ελαστικότητα και επανακτά τη λάμψη του!

Η κρεμώδης υφή γαλακτώματος χαρίζει μεταξένια αίσθηση άνεσης που ανακουφίζει ακόμα και τις πιο ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η πολυχρηστικότητά της, φυσικά, το καθιστά το απόλυτο μυστικό ομορφιάς των make up artists για τις φωτογραφίσεις και τα γυρίσματα, ενώ η μοναδική της σύνθεση είναι η αιτία που οι δερματολόγοι το συστήνουν σε άντρες και γυναίκες εδώ και δεκαετίες.

Όσο για την Intense Moisturizing Μάσκα Ενυδάτωσης Σε Μορφή Τζελ;

Μία μάσκα σε μορφή gel, πλούσια σε λευκή νυμφαία και υαλουρονικό οξύ, αποκαθιστά άμεσα τα αποθέματα νερού ακόμα και στην πιο διψασμένη επιδερμίδα!

Η δροσερή υφή της με θαλασσινό νερό, πλούσιο σε θαλάσσια ορυκτά, εξομαλύνει και γεμίζει την επιδερμίδα.

Η επιδερμίδα αναζωογονείται, λάμπει από ομορφιά όπως ακριβώς μετά από έναν καλό ύπνο! Κατάλληλη και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τώρα μπορείς να έχεις στα χέρια σου το απόλυτο δίδυμο για ενισχυμένη ενυδάτωση! Μην αργείς!