Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Υαλουρονικό & Q10 για λαμπερό, ενυδατωμένο πρόσωπο μετά τις διακοπές!

Ναι, μπορεί ο καιρός να μας τα χαλάει λιγάκι αυτό δε σημαίνει όμως πως το καλοκαίρι τελείωσε… αντιθέτως είναι μία καλή ευκαιρία για να εστιάσουμε στην επιδερμίδα μας και να επανέλθουμε λαμπερές και ενυδατωμένες στις παραλίες, προλαμβάνοντας έτσι την αφυδάτωση που φέρνει μαζί του το φθινόπωρο μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο θάλασσα και ήλιο! 

Η επιδερμίδα του προσώπου μας είναι η πιο ευάλωτη και η πολύωρη έκθεση στον ήλιο είναι υπεύθυνη για σημάδια πρόωρης γήρανσης που συχνά ξεκινούν από την αφυδάτωση κάνοντας το δέρμα πιο εύθραυστο.

Φυσικά και μπορούμε να τα προλάβουμε με την κατάλληλη ρουτίνα ομορφιάς και αντιγήρανσης!

2 βήματα αρκούν για να λάμψεις ξανά με το αγαπημένο πακέτο προϊόντων της COLLAZEN με σύμμαχο το συνέζυμο Q10 και το Υαλουρονικό οξύ!

♦ Collagen + Q10 Vitamin Serum 

Η CollaZen δημιουργεί το Ελιξίριο νεότητας με μια επαναστατική φόρμουλα που συνδυάζει υδρολυμένο Κολλαγόνο και Συνένζυμο Q10!

Το συνένζυμο Q 10 ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών για μέγιστη αντιοξειδωτική δράση.

Τα μικροσφαιρίδια του συνενζύμου Q10 απελευθερώνονται τη στιγμή που απλώνεται τον ορό στο πρόσωπο, ενισχύοντας έτσι την άμυνα του δέρματος για υγιές, λαμπερό πρόσωπο! Μια μόνο σταγόνα από το Collagen+ Q10 serum ενισχύει τη δράση κάθε κρέμας και δρα επανορθωτικά σε όλα τα σημάδια γήρανσης επιτυγχάνοντας σύσφιγξη & lifting, αντιρυτιδική δράση, ενυδάτωση, ομοιόμορφο τόνο.

♦ Collagen + Q10 Moisturising Face Cream

Η νέα Collagen cream + Q10 ήρθε για να κατακτήσει την ρουτίνα της ομορφιάς!

Με ενισχυμένη σύνθεση κολλαγόνου και του συνένζυμου Q10 έχει αντιγηραντική δράση εξαλείφει τις μικρό ρυτίδες και δρα επανορθωτικά στα σημάδια γήρανσης.

Μεσα σε 7 ημέρες θα δεις το πρόσωπο σου πιο φωτεινό και λαμπερό!

Extra tip: Μία με δύο φορές την εβδομάδα χρησιμοποίησε την Collazen Gold Peek of Mask με φύλλα χρυσού!

→ Διεγείρει τη σύσφιξη και τη λάμψη του δέρματος χάρη στα εκχυλίσματα φύλλων Haberlea από τη Ροδόπη.

→ O Χρυσός μειώνει τις γραμμές και τους πόρους ενώ το Υαλουρονικό οξυ ενυδατώνει και αναδομεί την όψη του δέρματος.

Το Boswellia Serrata είναι φυσικό καταπραϋντικό εκχύλισμα που προστατεύει το δέρμα από τις καθημερινές επιθέσεις και δίνει στη Gold Mask μια αίσθηση φρεσκάδας.

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος!