Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Ζέστη …αφυδάτωση …και τι χρειαζόμαστε; Βιταμίνη C και παγωμένο νερό! Μάθε τα Tips!

Η Βιταμίνη C είναι το καθημερινό “φυσικό” μας φάρμακο!

Είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού, του νευρικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων μας από το οξειδωτικό στρες! Επίσης, βοηθά στην ομαλή λειτουργία του δέρματος, των χόνδρων, των οστών, των αγγείων και στην επούλωση ουλών και βοηθάει στη διατήρηση της νεανικής όψης της επιδερμίδας μας.

Πώς το καταφέρνει αυτό;

Εύκολα, αφού έχει την μοναδική ιδιότητα να βοηθάει τον οργανισμό μας στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, δίνοντας εντολή στους ινοβλάστες, συσφίγγοντας την επιδερμίδα!

Βιταμίνη C… να την πιεις στο ποτήρι!

Όλοι μας θυμόμαστε τις μαμάδες μας, να μας πιέζουν να πιούμε «την φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα», που είναι πλούσια σε βιταμίνη C. Μία βιταμίνη που θα μας κράταγε «άτρωτους» στα κρυολογήματα και όχι μόνο. Και όντως είχαν δίκιο!

Η βιταμίνη C υπάρχει και σε άλλα φρούτα και λαχανικά και τα ποσοστά της ποικίλλουν.

Αρκεί όμως ένα πορτοκάλι την ημέρα… για να επωφεληθούμε από τις μοναδικές ιδιότητες της Βιταμίνης C; Μάλλον όχι αλλά δεν χρειάζεται να μας παίρνει από κάτω, αφού πλέον έχουμε στα χέρια μας ένα «θαυματουργό» ΠΟΣΙΜΟ συμπλήρωμα διατροφής!

Την CollaZen Βιταμίνη C! ⇐🛒

Η Βιταμίνη C αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές βιταμίνες και για τη διατήρηση της μνήμης αλλά και της σωστής εγκεφαλικής λειτουργίας.
Η διατροφή μας από μόνη της σπάνια προσφέρει τις αναγκαίες ποσότητες σε Βιταμίνη C. Η χρήση κάποιου συμπληρώματος διατροφής είναι η πιο αποτελεσματική λύση!

TIP!

Η CollaZen Βιταμίνη C είναι πόσιμη, σε υγρή μορφή με υπέροχη γεύση πορτοκάλι!
Μια κουταλιά της σούπας θα σου δώσει τη δοσολογία που χρειάζεσαι!
Μπορείς να τη διαλύσεις σε ένα μπουκάλι παγωμένο νερό 500ml και να τη λάβεις ακριβώς τη στιγμή που θες!

ΕΧΤΡΑ TIP!

Μπορείς να την διαλύσεις σε παγωμένο ανθρακούχο νερό για ένα πιο summer sparkle δροσερό και βιταμινούχο drink!

Τώρα με ένα σφηνάκι την ημέρα, εκτός από νεότερη, μπορείς να νιώθεις και πιο Zen!

Tο προϊόν περιλαμβάνει ως γλυκαντική ουσία τη Σουκραλόζη, η οποία είναι ενδεδειγμένη, από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), για λήψη από διαβητικούς (τύπου Ι & ΙΙ).

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*