Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΔΡΑΣ

Η σημασία της τεστοστερόνης στην ανδρική υγεία και λίμπιντο

Η τεστοστερόνη αποτελεί την βασική ανδρική ορμόνη στον ανθρώπινο οργανισμό και ευθύνεται για τα  ανδρικά χαρακτηριστικά όπως η αυξημένη μυϊκότητα, η χροιά της φωνής και η τριχοφυΐα στο πρόσωπο.

    Είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρείται σε φυσιολογικά επίπεδα καθώς παίζει πολύ βασικό ρόλο σε πολλές σωματικές λειτουργίες και καταστάσεις όπως είναι η παραγωγή ενέργειας, η λίμπιντο και η αντοχή.

  Πιο αναλυτικά:

Η τεστοστερόνη υποστηρίζει:

  • την εγκεφαλική λειτουργία καθώς βελτιώνει την διάθεση, ενισχύει τη μνήμη και ανεβάζει τη λίμπιντο.
  • Τα φυσιολογικά επίπεδα τεστοστερόνης σχετίζονται με αυξημένα επίπεδα ενέργειας, δύναμης και αντοχής.
  • Βελτιώνει την αιματική ροή στην καρδιά και δυναμώνει τον ίδιο τον καρδιακό μυ.
  • Η συνεργιστική βελτίωση λειτουργιών που προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό βελτιώνει την απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Είναι απαραίτητη για την μυϊκή λειτουργία και ανάπτυξη. Τα φυσιολογικά επίπεδα τεστοστερόνης σχετίζονται με αυξημένη δύναμη και αθλητική απόδοση.
  • Αποτελεί την βασική ορμόνη αρρενωπότητας και σεξουαλικής λειτουργίας στους άνδρες. Τα φυσιολογικά επίπεδα τεστοστερόνης έχει φανεί ότι βελτιώνει τα 2 παραπάνω χαρακτηριστικά και επιπλέον αυξάνει τη γονιμότητα.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, γίνεται κατανοητό σε κάποιον βαθμό η επιθυμία ορισμένων ανδρών, κυρίως αθλητών, για την επιπλέον χορήγησή της μέσω συνθετικών μορφών.

→ Πάραυτα, οι συνθετικές ορμόνες φαίνεται να έχουν περισσότερες παρενέργειες απ’ ότι οφέλη. Προκαλούν φθορές σε διάφορα συστήματα του οργανισμού (ήπαρ, νεφροί κ.α.) και διαταράσσουν την ευαίσθητη ορμονική ισορροπία του οργανισμού, πολλές φορές με καταστροφικές συνέπειες. Ενδεικτικά, η παρατεταμένη χρήση συνθετικής μορφής τεστοστερόνης αναστέλλει την δυνατότητα παραγωγής της από τον οργανισμό. Αποτέλεσμα της παραπάνω κατάστασης πολύ συχνά είναι η συρρίκνωση των όρχεων και η γυναικομαστία.

   Ο  ασφαλής τρόπος λοιπόν αποκατάστασης των επιπέδων τεστοστερόνης στον οργανισμό είναι μέσω της πρόσληψης θρεπτικών συστατικών, τα οποία αποδεδειγμένα και με απόλυτη ασφάλεια μπορούν να βοηθήσουν. Ας δούμε ποια είναι αυτά:

  • Ασπαρτικός ψευδάργυρος – έχει πολλαπλούς ρόλους στην παραγωγή τεστοστερόνης και έχει φανεί ότι βελτιώνει την παραγωγή της  ελεύθερης μορφής της στον οργανισμό.
  • Ασβέστιο – τα περισσότερα ένζυμα που σχετίζονται με την παραγωγή τεστοστερόνης το χρειάζονται για να λειτουργήσουν.
  • Πολυφαινόλες – καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που μειώνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό. Κυριότερες πηγές είναι το σταφύλι και το μήλο.
  • Τριγωνέλλα (Trigonella foenum-graecum) – περιέχει σαπωνίνες, οι οποίες υποστηρίζουν την παραγωγή τεστοστερόνης καθώς και άλλων αναπαραγωγικών ορμονών.
  • Τριβόλι (Tribulus Terrestis) – ενισχύει την παραγωγή τεστοστερόνης μέσω της αύξησης της αλληλουχίας των διαύλων παραγωγής ορμονών.
Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω και με την καινοτομία και την ποιότητα που την χαρακτηρίζει, η Natures Plus παρουσιάζει το T-Male.

Το πιο σύγχρονο, αποτελεσματικό και ασφαλές προϊόν για την υποστήριξη των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στον ανδρικό οργανισμό. Περιέχει όλα τα προαναφερθέντα θρεπτικά συστατικά σε επαρκή ποσότητα και απαράμιλλή ποιότητα.

Το T MALE  υποστηρίζει το ορμονικό σύστημα του οργανισμού αντιμετωπίζοντας συγκεκριμένες ελεύθερες ρίζες, οι οποίες εμποδίζουν επιθετικά τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης του σώματος. Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα ΧΩΡΙΣ την παροχή στεροειδούς ή συνθετικού προδρόμου μορίου τεστοστερόνης, με ασφαλή και φυσικό τρόπο.

Αυξήστε τα επίπεδα τεστοστερόνης, όπως ήθελε η φύση με το T-Male από την Natures Plus!