Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

FITNESS-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

To CLA και ο σημαντικός ρόλος του στο αδυνάτισμα!

Τα σκευάσματα που περιέχουν CLA έχουν γινεί εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια απο άτομα που γυμνάζονται, μοντέλα και κυρίως από απλούς καθημερινούς ανθρώπους που επιθυμούν ένα ιδανικό βάρος και μια καλλίγραμμη σιλουέτα με υγιεινό τρόπο .

Ο βασικός λόγος για τη δημοφιλία του CLA είναι η μεγάλη αποτελεσματικότητα στον έλεγχο του βάρους, στην αύξηση της μυϊκής μάζας και στη μείωση του σωματικού λίπους των ατόμων που το καταναλώνουν.

Το CLA αποτελεί μια μορφή Ω6 λιπαρού οξέος που το συναντάμε σε ζωικές τροφές, κυρίως στο κρέας, στο τυρί και γενικά στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Η ποσότητα βέβαια που περιέχεται σε όλα τα προαναφερθέντα είναι πολύ μικρή για να έχει πραγματικό αντίκτυπο στον έλεγχο του βάρους. Αν καταναλώσουμε μεγάλες ποσότητες των παραπάνω, με σκοπό την πρόσληψη περισσότερου CLA θα αυξήσουμε δραματικά την ενεργειακή μας πρόσληψη, κάτι που θα έχει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμούμε.

→ Ο μηχανισμός δράσης του είναι η μείωση δραστηριότητας ενός ενζύμου (λιποπρωτεϊνική λιπάση) το οποίο χρησιμοποιεί το σώμα μας για να μεταφέρει τα λιπαρά από το πλάσμα του αίματος στα λιποκύτταρα.

→ Επιπλέον βοηθάει τον οργανισμό να αξιοποιήσει το λίπος για να παράξει ενέργεια και αποτρέπει την εναπόθεσή του στον οργανισμό.

♦ Πώς μπορεί ο καταναλωτής να επιλέξει το σκεύασμα που πραγματικά θα τον βοηθήσει σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως είναι το αυξημένο βάρος;
H Natures Plus με το Mega CLA 1200⇐🛒

παρέχει το υψηλότερης ποιότητας CLA στον καταναλωτή με την ονομασία Clarinol™, το οποίο είναι:

  • ότι πιο αποτελεσματικό υπάρχει στον τομέα της μείωση σωματικού λίπους
  • στην ταχύτερη εμφάνιση των αποτελεσμάτων της άσκησης
  • στην απομάκρυνση του λίπους από τα «επίμονα σημεία»
  • και στη μεταφορά των λιπαρών στο μυϊκό σύστημα για άμεση παραγωγή ενέργειας κατά την άσκηση.

♦ Εκεί που διαφοροποιείται το  Clarinol™ είναι στην καθαρότητά του, καθώς είναι πατενταρισμένο με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα και στο ότι παράγεται από καρθαμέλαιο, το οποίο έχει φανεί ερευνητικά ότι είναι πιο αποδοτικό από αντίστοιχο CLA που παράγεται από ηλιέλαιο.

Το Clarinol™ το οποίο αποτελεί το βασικό συστατικό του Mega CLA 1200 περιέχει 2 ενεργά ισομερή τα οποία έχει φανεί ερευνητικά ότι μειώνουν το σωματικό λίπος, μειώνουν τις παρενέργειες μιας δίαιτας χαμηλών θερμίδων όπως εξανθήματα, ευερεθιστότητα, κακή διάθεση και τριχόπτωση και αυξάνουν την μυϊκή μάζα. Επιπλέον το Clarinol™ έχει φανεί ότι οξύνει τους γευστικούς κάλυκες, με αποτέλεσμα να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τις γεύσεις.

Εμπιστευθείτε το μεγάλο σας σύμμαχο στο αδυνάτισμα!
Εμπιστευθείτε το Mega CLA 1200 από την Natures Plus για γρήγορα και ορατά αποτελέσματα με ασφάλεια!