Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Βάλε τέλος στο φριζάρισμα!

Τα όμορφα και καλοχτενισμένα μαλλιά απογειώνουν την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας.Υπάρχουν όμως μαλλιά που είναι αρκετά ατίθασα και έτσι μέσα σε λίγη ώρα, ακόμη και αν έχουμε δημιουργήσει ένα όμορφο χτένισμα, αρχίζουν να φριζάρουν. Το φριζάρισμα είναι πιο έντονο κυρίως κατά τους φθινοπωρινούς ή χειμερινούς μήνες που η υγρασία είναι έντονη.

Βέβαια μπορεί να παραμένει και όλους τους υπόλοιπους μήνες αν τα μαλλιά είναι αφυδατωμένα λόγω της έντονης θερμότητας και των χημικών συστατικών από βαφές και προϊόντα μαλλιών που τείνουν να ταλαιπωρούν την τρίχα.

Το αισθητικό αυτό πρόβλημα εμφανίζεται σχεδόν σε όλες τις γυναίκες και ιδιαίτερα σε όσες δεν έχουν φυσικά ίσια μαλλιά και τα ισιώνουν, αλλά και σε εκείνες που έχουν σπαστά ή σγουρά.

Συμβουλές περιποίησης για φριζαρισμένα μαλλιά
1 . Λούσιμο

Το καθημερινό λούσιμο μπορεί να εντείνει το πρόβλημα, διότι απομακρύνονται τα φυσικά έλαια της τρίχας που λειτουργούν θετικά στην υγεία των μαλλιών και ενάντια στο φριζάρισμα. Φροντίστε επίσης το νερό να είναι χλιαρό προς κρύο. Το ζεστό νερό είναι σύμμαχος του φριζαρίσματος, ενώ το κρύο κλείνει τα λέπια της τρίχας και ελαχιστοποιεί το φριζάρισμα.

Χρησιμοποίησε το κατάλληλο σαμπουάν
Giovanni 2chic Ultra Sleek Σαμπουάν με Μαροκινό Άργκαν & Φυτοκερατίνη⇐🛒

Ένα πλούσιο ενυδατικό σαμπουάν με Mαροκινό έλαιο Argan και Φυτοκερατίνη που εξομαλύνει κάθε μέρος της τρίχας. Είναι κατά του φριζαρίσματος, προστατεύει το χρώμα των βαμμένων μαλλιών και προσφέρει ακαταμάχητη λάμψη. Η Φυτό-κερατίνη είναι μια πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης και προσφέρει φυσική θρέψη σε συνδυασμό με το έλαιο Argan, το εκχύλισμα καρύδας και το βούτυρο Shea. Τα μαλλιά σταματούν να φθείρονται και επανακτούν την φυσική τους ομορφιά!

Giovanni 2chic Ultra-Seek Conditioner⇐ 🛒

Μία πλούσια ενυδατική μαλακτική κρέμα με Mαροκινό έλαιο Argan και φυτό- κερατίνη που εξομαλύνει κάθε μέρος της τρίχας. Είναι κατά του φριζαρίσματος, προστατεύει το χρώμα των βαμμένων μαλλιών και επαναφέρει την ελαστικότητα της τρίχας. Ιδανική για μαλλιά που είναι λιπαρά στο τριχωτό της κεφαλής ενώ ξηρά στις άκρες.

→TIP: Αποφύγετε το τρίψιμο των μαλλιών με την πετσέτα, διότι μπορεί να σπάσει την τρίχα, δημιουργώντας ψαλίδα. Αντ’ αυτού, σκουπίστε τα ταμποναριστά.

Χτένισμα – Ξεμπέρδεμα μαλλιών

Οι καλύτερες βούρτσες για να αποφύγετε το φριζάρισμα είναι οι κατασκευασμένες από φυσική τρίχα ή οι χτένες με αραιά δόντια. Και βέβαια μην ξεχνάτε πως τα σγουρά μαλλιά χτενίζονται μόνο βρεγμένα και ποτέ στεγνά, διότι όχι μόνο χαλάει η όμορφη μπούκλα τους, αλλά σπάνε δημιουργώντας ψαλίδα.

Τα μαλλιά θα πρέπει να ξεμπερδεύονται με μια τσατσάρα μετά το λούσιμο, ξεκινώντας από τις άκρες τους και επιστρέφοντας σιγά σιγά προς τις ρίζες. Με αυτό τον τρόπο το ξεμπέρδεμα γίνεται ευκολότερο.

Μετά το λούσιμο και πριν ξεκινήσετε το στέγνωμα, εφαρμόστε ένα προϊόν προστασίας από την θερμότητα που ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα και κάνει τα μαλλιά λαμπερά και υγιή. Επιλέξτε ανάμεσα σε leave in conditioner, λάδι ή σέρουμ το ιδανικό για εσάς και απλώστε το σε όλο το μήκος της τρίχας, αποφεύγοντας την ρίζα.

Μπορείς να επιλέξεις το
Giovanni Ultra-Sleek Ελιξήριο Leave-In για Ξεμπέρδεμα Μαλλιών⇐🛒

Ένα εξαιρετικό προϊόν ξεμπερδέματος των μαλλιών. Ελέγχει την υγρασία της τρίχας καταπολεμώντας το φριζάρισμα. Προστατεύει την τρίχα από την θερμότητα, αφήνει αναλλοίωτο το χρώμα των βαμμένων μαλλιών και αναγέννα την ελαστικότητα της τρίχας.

αλλά και να δοκιμάσεις το
Giovanni 2chic Ultra-Seek Flat Iron Styling Mist για Ενυδάτωση και Ξεμπερδέμα στα Μαλλιά⇐🛒

Προστατεύει τα μαλλιά από θερμότητα χαρίζοντας μεταξένια μαλλιά. Είναι κατά του φριζαρίσματος, προστατεύει το χρώμα των βαμμένων μαλλιών. Προσφέρει ακαταμάχητη λάμψη!

 

Όλα τα προϊόντα είναι 100% Natural & Organic!!!

Στέγνωμα

Αν μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά, είναι το ιδανικό. Μην ξεχνάτε να βάζετε το ειδικό στόμιο στο πιστολάκι, έτσι ώστε ο αέρας να βγαίνει ομοιόμορφα, και να ολοκληρώνετε το styling με κρύο αέρα για να κλείσουν τα λέπια της τρίχας. Για καλύτερα αποτελέσματα επιλέξτε ένα πιστολάκι τελευταίας τεχνολογίας με διάχυση ιόντων.

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα Giovanni Brazilian Keratin & Moroccan Argan oil εδω⇐🛒

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*