Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

LIFESTYLE

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Η Bioderma δίπλα στις γυναίκες του A step Forward!

8 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Μία ημέρα που ορίστηκε το 1977 από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας και τη Διεθνή Ειρήνη.

Ξεκινώντας η ιστορία από το 1857 και τις πρώτες γυναίκες που ζητούν ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, ώστε να πάψουν πλέον να αντιμετωπίζονται σαν υποχείρια με την αιτιολογία ότι είναι αρκετά υποδεέστερες από τους άντρες, φτάνουμε στο σήμερα. Μέσα στα χρόνια κερδήθηκαν αρκετοί αγώνες και δικαιώματα υπέρ των γυναικών, όπως το δικαίωμα ψήφου αλλά και δικαιώματα που βάζουν στην άκρη τη φυλετική διάκριση και εμπνέουν το σεβασμό απέναντι στις γυναίκες. Παρότι στον 21ο αιώνα η ιστορία θα έπρεπε να είναι αρκετά διαφορετική υπάρχουν ακόμη γυναίκες που αγωνίζονται για τη δική τους ελευθερία καθώς η έμφυλη βία έχει κάνει ξανά την εμφάνιση της τόσο εντός όσο και εκτός της οικογένειας, ή ίσως ποτέ να μην εξαλείφθηκε σε βάθος.

Στην εποχή μας γυναίκες και παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο μπορούν να απευθυνθούν αναζητώντας άσυλο για μία καινούρια ζωή στο Ανοιχτό Κέντρο Διαμονής A Step Forward με τη στήριξη των Γιατρών του κόσμου. 

Στη Bioderma το δέρμα είναι η ειδικότητά αλλά και οι γυναίκες το επίκεντρο!

Φέτος, στο πλαίσιο της καμπάνιας You Look Sensitive της Bioderma, αφιερωμένη στις ευαισθησίες (δερματολογικές αλλά και ψυχολογικές) και σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου έχουμε τη χαρά να γιορτάζουμε τη γιορτή της γυναίκας λίγο πιο ξεχωριστά!

Μαζί με πολύτιμους συνεργάτες δερματολόγους, η Bioderma θα επισκεφτεί τα Πολυιατρεία των Γιατρών του Κόσμου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και θα πραγματοποιήσουν δερματολογικούς ελέγχους σε γυναίκες & κορίτσια με περιορισμένη πρόσβαση στο σύστημα υγείας, ωφελούμενες των Πολυϊατρείων και του Υπνωτηρίου αλλά και του Ανοικτού Κέντρου Διαμονής, για γυναίκες και μητέρες αιτούσες άσυλο, A Step Forward.

Παράλληλα θα προσφερθούν προϊόντα Bioderma για τον καθημερινό καθαρισμό και φροντίδα ακόμη και του πιο ευαίσθητου δέρματος.

Η ανάγκη μίας γυναίκας, που επιβίωσε από δύσκολες συνθήκες, για ψυχολογική υποστήριξη είναι πολύ σημαντική και η ανάγκη όμως για εξωτερική φροντίδα και υγεία τονώνει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορέσει να ισχυροποιηθεί απέναντι στον εαυτό της, να τον κοιτάζει με αγάπη στον καθρέφτη και να σταθεί ξανά στα πόδια της!

Ανακάλυψε τα ΝΕΑ προϊόντα Bioderma για το ευαίσθητο δέρμα🛒

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα Bioderma Sensibio για το ευαίσθητο δέρμα⇐🛒