Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα 50+ έχουν τη δική τους χάρη, και τη δική τους αντιγήρανση με αποτέλεσμα!

Ο χρόνος περνάει θέλεις όμως να μην αγγίζει την επιδερμίδα σου! Η ηλικία των 50 μπορεί σαν αριθμός να μοιάζει στο μεταίχμιο της ωριμότητας, η επιδερμίδα μας όμως μπορεί να διατηρήσει τη νεότητα και τη σφριγηλότητα της! Ωριμότερες ναι, αλλά ακόμη πιο όμορφες είναι το motto που χρειάζεται να κάνει πράξη κάθε γυναίκα στα 50! 

Aν ψάχνεις το μυστικό για λαμπερό, νεανικό βλέμμα ακόμα και μετά τα 50, η απάντηση βρίσκεται στην MYOLIFT® PLATINUM EYE CREAM της Tecnoskin!

Xάρη στην επαναστατική της σύνθεση, αρχικά «τεντώνει» και «λειαίνει» την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα χάρη στα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος που περιέχει «γεμίζει» τις ρυτίδες.
Είναι κατάλληλη για εφαρμογή 360ο γύρω από τα μάτια, ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου, κάνει lifting στο άνω βλέφαρο μειώνοντας τη χαλάρωση, προσφέρει λάμψη στο θαμπό δέρμα και ξεκούραστη όψη.
Για επιδερμίδες 50+

Για εσένα που η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από ενισχυμένη φροντίδα, το MYOLIFT® PLATINUM SERUM προσφέρει άμεσα, ορατά αποτελέσματα!

Εξομαλύνει τις γραμμές έκφρασης και αυξάνει την πυκνότητα της επιδερμίδας, ενώ «γεμίζει» τις ρυτίδες χάρη στα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος που περιέχει.
Ορατά σφριγηλή, φωτεινή και ενυδατωμένη επιδερμίδα κάθε μέρα!

Και φυσικά αυτή είναι η κρέμα προσώπου που χρειάζεται η επιδερμίδα σου μετά τα 50! Η Tecnoskin καινοτομεί με τη MYOLIFT® PLATINUM FACE CREAM!

Χάρη στην επαναστατική της σύνθεση, ενισχύει τη σύνθεση του υαλουρονικού οξέος και του κολλαγόνου, ενώ παράλληλα επαναφέρει τον χαμένο όγκο κάνοντας micro-lifting.
Αποτέλεσμα: πιο νεανική και λαμπερή επιδερμίδα!

Απέκτησε σφριγηλή & ενυδατωμένη επιδερμίδα χωρίς ο χρόνος να αφήνει τα σημάδια του στο δέρμα σου.