Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Αντηλιακή προστασία, πρόληψη ενάντια στη φωτογήρανση!

Ετοιμάζεσαι για διακοπές και φτιάχνεις τη λίστα με τα απαραιτητα; Φυσικά στην πρώτη θέση μαζί με τα μαγιό είναι και το αντηλιακό! Μπορεί το καλοκαίρι να είναι ξέγνοιαστο, δεν πάμε πουθενά όμως χωρίς αντηλιακή προστασία. Σίγουρα θέλεις ένα λαμπερό μαύρισμα αλλά όχι ένα αφυδατωμένο δέρμα με ηλιακά εγκαύματα. Ξέχνα όσους σε προτρέπουν να χρησιμοποιήσεις ένα απλό λάδι χωρίς δείκτη προστασίας για να μαυρίσεις και πάρε τα σωστά μέτρα ενάντια στη φωτογήρανση,  ώστε να προστατέψεις το δέρμα σου και φυσικά να έχεις ένα λαμπερό ενυδατωμένο αποτέλεσμα!

Η αντηλιακή σειρά της tecnoskin®  είναι εδώ για εσένα!

Προσφέρει υψηλής αποτελεσματικότητας προστασία ενάντια στις UVA & UVB ακτίνες, χάρη στον συνδυασμό  φίλτρων που περιέχει. Παράλληλα, χρησιμοποιεί την τεχνολογία της κοσμητολογίας προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόληψη των ανεπιθύμητων συνεπειών, όπως η φωτογήρανση.

Tο καλοκαίρι οι ευαίσθητες επιδερμίδες χρειάζονται extra αγάπη και φροντίδα!

Απόλαυσε τον ήλιο με το SUN PROTECT PHYSICAL FUSION 50+ 

✔Περιέχει μόνο φυσικά φίλτρα
✔Δρα αντιοξειδωτικά
✔Ενυδατώνει σε βάθος

…και συνδύασε τo με το αντηλιακό σώματος SUN PROTECT BODY LOTION SPRAY 50+ ή με το ξηρό λάδι σώματος SUN PROTECT DRY TOUCH OIL SPF 50.

Τα αντηλιακά της tecnoskin περιέχουν συστατικά που υποστηρίζουν την επιδιόρθωση του DNA και βοηθούν στην αναγέννηση της επιδερμίδας (Celligent), προλαμβάνουν τη βλάβη που προκαλείται από την UV ακτινοβολία στο DNA και διευκολύνουν τη λειτουργία του μηχανισμού επιδιόρθωσής του (τετραπεπτίδιο Preventhelia).

Επιπλέον, προσφέρουν σε υψηλό βαθμό ενυδάτωση που τόσο πολύ χρειάζεται η επιδερμίδα κατά την έκθεση στον ήλιο (Υαλουρονικό Οξύ).

Η high-tech αντηλιακή κρέμα προσώπου SUN PROTECT FACIAL CREAM 50+, προστατεύει το DNA των κυττάρων της επιδερμίδας, ενισχύει τον μηχανισμό αποκατάστασης των βλαβών που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία και προλαμβάνει τη φωτογήρανση! Μπορείς να την βρεις με χρώμα ή χωρίς χρώμα!

Για επιδερμίδες με τάση ακμής και λιπαρότητα, η tecnoskin® δημιούργησε το SUN PROTECT FLUID 50+! Ένα εξελιγμένο αντηλιακό προσώπου που προλαμβάνει την παραγωγήσμήγματος και ταυτόχρονα αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων που ευθύνονται για την εμφάνιση ακμής.

Μην αφήνεις τις κηλίδες και τις ατέλειες να σε κρατάνε στη σκιά! Η SUN PROTECT SPOT PREVENT 50+ είναι ειδικά σχεδιασμένη για επιδερμίδες με κηλίδες και δυσχρωμίες. Προστατεύει την επιδερμίδα κατά την έκθεση στον ήλιο, ενώ ταυτόχρονα «θαμπώνει» τις κηλίδες και προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Επιπλέον, δρα κατά των ελεύθερων ριζών και καταπραΰνει την ερεθισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα.

Αν έχεις παιδιά δε χρειάζεται να ανησυχείς για τη δική τους αντηλιακή προστασία! Για τους μικρούς εξερευνητές το παιχνίδι στην παραλία οι βουτιές και οι βόλτες θα μείνουν στη μνήμη τους ως απόλαυση, χωρίς φυσικά ερεθισμένη επιδερμίδα!
Προστατεύστε την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα με το SUN PROTECT KIDS LOTION SPF 50

Προστατεύει από την UVB & UVA ακτινοβολία ενώ χάρη στην ειδική του σύνθεση αποτρέπει την προσκόλληση της άμμου στο δέρμα και είναι ανθεκτικό στο νερό! Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα σε παιδιά άνω των 2 ετών. Για μικρότερης ηλικίας παιδιά και βρέφη επίλεξε το Tecnoskin Sun Protect Babies & Kids Cream SPF50 .

Επίλεξε τον δικό σου αντηλιακό συνδυασμό tecnoskin και απόλαυσε το καλοκαίρι!