Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Πιτυρίδα & Ξηροδερμία; Η Dandruff σειρά της Apivita, με τις ιδιότητες της πρόπολης είναι η λύση σου!

Μπορεί ο καιρός να άλλαξε απότομα, να επισκεπτόμαστε τα ήδη μαγικά χιονισμένα μέρη της Ελλάδας, αυτό που σίγουρα όμως δεν θέλεις είναι να βλέπεις χιονισμένους και τους ώμους σου!

Ναι, η πιτυρίδα και η ξηροδερμία του τριχωτού της κεφαλής δε χρειάζεται να σου χαλάνε τη διάθεσή, διότι πλέον ήρθε η ώρα να βάλεις τέλος στο αντιαισθητικό τους χιόνισμα!

Η πιτυρίδα προκαλείται από πολλούς παράγοντες, το θέμα είναι να γνωρίζεις πως να την αντιμετωπίσεις! Η συσσώρευση Malassezia, ενός ζυμομύκητα που ευημερεί σε λιπαρές περιοχές του τριχωτού της κεφαλής, είναι από τις πιο κοινές αιτίες εμφάνισης πιτυρίδας. Όταν το τριχωτό της κεφαλής πάσχει, οι φυσικές του άμυνες αποδυναμώνονται και οι ερεθιστικές ουσίες που προέρχονται από τον Malassezia διεισδύουν στον προστατευτικό φραγμό, με αποτέλεσμα την παραγωγή και αποβολή περισσότερων δερματικών κυττάρων απ’ ότι συνήθως. Αυτά τα δερματικά κύτταρα παίρνουν τη μορφή νιφάδων που πέφτουν από το τριχωτό της κεφαλής μας.

Στην ξηροδερμία παλι το δέρμα ερεθίζεται και ξεφλουδίζει.

Η ενυδάτωση του οργανισμού μας με πολύ νερό είναι μία διέξοδος, δεν αρκεί όμως. Χρειάζεται να εξαλείψεις τη λιπαρότητα ή την ξηροδερμία και να χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης του τριχωτού.

Όποιο από τα δύο και αν αντιμετωπίζεις υπάρχει η φυσική λύση για τις ανάγκες των μαλλιών σου! Τα Dandruff Σαμπουάν της APIVITA  καταπολεμούν την πιτυρίδα, ενυδατώνουν το τριχωτό και καταπραΰνουν από το αίσθημα κνησμού σε λιγότερο από 4 εβδομάδες.

To Apivita Oily Dandruff Shampoo Σαμπουάν κατά της Λιπαρής Πιτυρίδας  με Λευκή Ιτιά & Πρόπολη:

  • Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την πιτυρίδα και τα αίτιά της, ενώ προλαμβάνει την επανεμφάνισή της με σαλικυλικό οξύ φυσικής προέλευσης κι εκχύλισμα πρόπολης.
  • Ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος, καταπραΰνει τον ερεθισμό και το αίσθημα κνησμού, με ελληνικά βιολογικά εκχυλίσματα θυμαριού και λεβάντας και βιολογικά αιθέρια έλαια κέδρου και γεράνι και δραστικό από σέλερι.

Δερματολογικά Ελεγμένο.

Αποτελέσματα Κλινικής Μελέτης:

  • Βοηθά να κερδίζετε 1 επιπλέον ημέρα χωρίς λούσιμο (84%).
  • Καταπολεμά αποτελεσματικά την λιπαρή πιτυρίδα (100%).
  • Καταπραΰνει το αίσθημα κνησμού (100%). Αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα (100%) και απαλά (92%).
Κλινική μελέτη σε 25 γυναίκες με εποχική τριχόπτωση 4 εβδομάδες, % συμμετεχόντων που συμφωνούν.

Ενώ το Apivita Dry Dandruff Shampoo Σαμπουάν κατά της Ξηροδερμίας με Σέλερι & Πρόπολη:

  • Καθαρίζει αποτελεσματικά και αντιμετωπίζει την ξηροδερμία εξισορροπώντας τη χλωρίδα του τριχωτού και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα.
  • Παράλληλα ενυδατώνει το ξηρό τριχωτό και ανακουφίζει από τον κνησμό.Με σέλερι, αντιμικροβιακό  εκχύλισμα πρόπολης, μέλι & αιθέριο έλαιο λεβάντας.

Δερματολογικά Ελεγμένο.

Ένα ακόμη βήμα μακριά για να ανακουφιστείς από την πιτυρίδα είναι το Apivita Dandruff Relief Oil!

Ένα λάδι μαλλιών που χρησιμοποιείται πριν το λούσιμο, για άνδρες & γυναίκες, με ελαφριά φόρμουλα που ενυδατώνει και προσφέρει άμεση ανακούφιση από το αίσθημα κνησμού, καταπολεμά την πιτυρίδα και προλαμβάνει την επανεμφάνισή της.

Μια πλούσια σύνθεση με αντιμικροβιακό εκχύλισμα πρόπολης, 4 αιθέρια έλαια και δραστικό από το φυτό σέλερι, για μέγιστη δράση κατά της ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑΣ και της ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ και ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ!

Χρήση: 3 φορές την εβδομάδα, πριν από το λούσιμο!

Τώρα γνωρίζεις τα 2 βήματα που θα αλλάξουν τα τριχωτό, τα μαλλιά σου αλλά και την αυτοπεποίθηση σου!