Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Βούτηξε στον καλοκαιρινό κόσμο της APIVITA και φρόντισε το δέρμα σου κάτω από τον ήλιο!

Ήλιος, μεσημέρια καλοκαιριού, αλμύρα, τζιτζίκια και το κυματάκι να σκάει απαλά χαλαρώνοντας σε κάτω από τα αλμυρίκια! Ναι αυτό είναι το ελληνικό καλοκαίρι και δε συγκρίνεται με άλλα! Απολαμβάνουμε κάθε στιγμή του και μαζί με αυτό το δέρμα μας χρειάζεται να απολαμβάνει την κατάλληλη φροντίδα περιποίησης και αντηλιακής προστασίας!

Η APIVITA βρίσκεται δίπλα μας εδώ και πολλά καλοκαίρια γνωρίζοντας ακριβώς τη φροντίδα που χρειάζεται η επιδερμίδα σου αυτούς τους μήνες! Από τον καθαρισμό και την ενυδάτωση, μέχρι την αντηλιακή προστασία ας δούμε τα απαραίτητα προϊόντα που χρειάζεσαι στο μπάνιο ή το νεσεσέρ σου για να απολαύσεις κάθε στιγμη του καλοκαιριού χωρίς να ανησυχείς για το δέρμα σου!

Η βάση της υγιούς λαμπερής επιδερμίδας είναι ο καθαρισμός! Και αυτό το καλοκαίρι θα έχεις πάντοτε μαζί σου το APIVITA Cleansing Foam που θα αφαιρέσει μακιγιάζ και ρύπους από πρόσωπο και μάτια!

Μετά τον καθαρισμό, εφάρμοσε τη νέα Aqua Beelicious Λοσιόν Ενυδάτωσης Κατά των Ατελειών που καταπραΰνει ατέλειες & κοκκινίλες και σέβεται το μικροβίωμα. Στη συνέχεια η Aqua Beelicious Λεπτόρρευστη Κρέμα Ενυδάτωσης για Φυσική Λάμψη θα σου χαρίσει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί, φρεσκάδα και προστασία από τη UVA, UVB & BLUE LIGHT ακτινοβολία, αφήνοντας ένα υγιές & λαμπερό φινίρισμα!

Και φυσικά σειρά έχει η αντηλιακή μας προστασία! Τα αντηλιακά APIVITA BEE SUN SAFE θα προστατεύσουν την επιδερμίδα σου από τις βλαβερές ακτίνες και θα σου χαρίσουν ενυδάτωση!

Με χρώμα ή χωρίς, η νέα γενιά αντηλιακών προσφέρει ευρεία προστασία από τον ήλιο και από τις UVA, UVB, IR και τις ακτίνες BLUE LIGHT. Διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη, προλαμβάνοντας την ξηρότητα και τη φωτογήρανση. Είναι ελαφριά για την επιδερμίδα και φιλικά προς τη φύση, με μη λιπαρή υφή που απορροφάται πλήρως.  Στo HYDRA FRESH FACE GEL CREAM με θαλάσσια φύκη & πρόπολη θα λατρέψεις την ελαφριά, μη λιπαρή, cream-gel υφή του που απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια και ενυδατωμένη. EXTRA TIP: Είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό!

Η Bee Sun Safe Λεπτόρρευστη Kρέμα Προσώπου Dry Touch SPF50  είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν φωτοπροστασία ευρέου φάσματος από τις επιβλαβείς ακτινοβολίες UV και Blue Light. Με λεπτόρρευστη υφή , αυτή η αντηλιακή κρέμα απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και λεία!

Πρόλαβε τα limited – edition καλοκαιρινά νεσεσέρ APIVITA με την αγαπημένη σου αντηλιακή κρέμα προσώπου που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σoυ και πάρε δώρο μια Express Beauty Μάσκα Προσώπου με αλόη και μια Express Beauty Μάσκα Μαλλιών!

Όσο για το σώμα…

Ανακάλυψε τη Bee Sun Safe σειρά αντηλιακής φροντίδας νέας γενιάς που εξασφαλίζει υψηλή προστασία και ασφάλεια για την επιδερμίδα και το περιβάλλον χάρη σε φυσικές, καθαρές φόρμουλες με εύκολη και ευχάριστη εφαρμογή.

Τα αντηλιακά APIVITA BEE SUN SAFE, σέβονται την επιδερμίδα και το θαλάσσιο οικοσύστημα. Έχουν “καθαρές” συνθέσεις που περιλαμβάνουν βιοαποκοδομήσιμα συστατικά και δεν περιέχουν φίλτρα που βλάπτουν τα κοράλλια. Χρησιμοποιούμε υπεύθυνες συσκευασίες με ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά.♻️