Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Απόλαυσε την πιο φρέσκια αντηλιακή προστασία APIVITA με σεβασμό στο θαλάσσιο οικοσύστημα!

Μπορούμε να πούμε και επίσημα πλέον “Καλό Καλοκαίρι” και να αρχίσουμε τις εξορμήσεις μας σε παραλίες και πισίνες, στη φύση και όπου γεμίζει η ψυχή του καθενός, πάντοτε όμως με την κατάλληλη αντηλιακή προστασία! 

Τα τελευταία χρόνια τα αντηλιακά προϊόντα είναι όλο και πιο εξελιγμένα με σκοπό να μην επηρεάζουν τόσο την επιδερμίδα όσο και το θαλάσσιο οικοσύστημα!

Τα αντηλιακά BEE SUN SAFE, προσφέρουν ακριβώς αυτό, σέβονται την επιδερμίδα αλλά και το θαλάσσιο οικοσύστημα. Έχουν “καθαρές” συνθέσεις που περιλαμβάνουν βιοαποκοδομήσιμα συστατικά και δεν περιέχουν φίλτρα που βλάπτουν τα κοράλλια. Χρησιμοποιούν υπεύθυνη συσκευασία, από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά.🌍♻️

Είμαστε έτοιμοι για το καλοκαίρι με τα αγαπημένα limited-edition νεσεσέρ Αpivita σχεδιασμένα από τη Vassia Kostara και τα νέας γενιάς Bee Sun Safe αντηλιακά που προστατεύουν την επιδερμίδα και σέβονται τη φύση. 🐝☀️

 

Θα τα βρεις σε δύο χρώματα κόκκινο και μπλε με υπέροχα μοτίβα! Επίλεξε τον αγαπημένο σου συνδυασμό αντηλιακού!

 

Ανακάλυψε τη ΝΕΑ Λεπτόρρευστη Κρέμα Προσώπου Dry Touch – SPF50 που με ένα απλό κούνημα προσφέρει ένα αόρατο, στεγνό φινίρισμα χάρη στη μη λιπαρή, cream-gel υφή. Ένα λεπτόρρευστο αντηλιακό που απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια και ενυδατωμένη!

Προστατεύουμε το σώμα μας!

Όποιου τύπου και αν είσαι fun γαλάκτωμα, spray ή λάδι η APIVITA θα σου χαρίσει την απαραίτητη και υψηλή αντηλιακή προστασία! Με υφές που απλώνονται εύκολα, απορροφώνται άμεσα, αφήνουν απαλή και ενυδατωμένη την επιδερμίδα και χαρίζουν ένα καλοκαιρινό δροσερό άρωμα!

Για εσένα που επιθυμείς ένα ενισχυμένο μαύρισμα το Bee Sun Safe Body Oil SPF30 θα γίνει το αγαπημένο σου!

Φροντίζουμε τα μαλλιά μας στον ήλιο!
με  Apivita Bee Sun Safe Hair Oil⇐🛒

Ενυδατικό λάδι για προστασία, θρέψη και περιποίηση των μαλλιών κάτω από τον ήλιο. Αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά απαλά, υπέροχα αρωματισμένα και χαρίζει ένα λαμπερό καλοκαιρινό αποτέλεσμα!
  • Προστατεύει και διατηρεί τη λάμψη και το χρώμα των μαλλιών χάρη στο συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων και λάδι ηλίανθου.
  • Ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει με ένα συνδυασμό φυσικών ελαίων με ελαφριά υφή, λάδι αβησσυνίας, λάδι από κουκούτσια σταφυλιού, λάδι ελιάς και λάδι jojoba.

❗Tip: Ψέκασε μικρή ποσότητα σε στεγνά ή νωπά μαλλιά πριν ή και κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο. Δεν ξεβγάζεται.

Απόλαυσε τον ήλιο και το καλοκαίρι σου με τη φροντίδα και προστασία της APIVITA!