Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

To FOAMIE ήρθε για να αλλάξει τις καθημερινές συνήθειες προσωπικής καθαριότητας και περιποίησης!

‘’Think out of Bottle’’

Τo FOAMIE ήρθε για να αλλάξει τις καθημερινές συνήθειες προσωπικής καθαριότητας και περιποίησης, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά μπορεί να είναι plastic-free!

Αλλάζουμε συνήθειες!

We think outside the bottle!

Ένα πρωτοπόρο BRAND με ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας και περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος, σε στερεή μορφή – SOLID BARS!

Το Foamie έχει οικολογικό αποτύπωμα και συμβάλει στη μείωση της χρήσης πλαστικού με 100% plastic free συσκευασίες και 80% λιγότερη κατανάλωση νερού.

  • 100% Φυσικά & superfood συστατικά, Syndet BASED & Soap FREE
  • 100% Vegan, Cruelty free
  • Χωρίς θειικά άλατα, parabens, σιλικόνες, αρωματικές αλδεΰδες. PH φιλικό στο ph του δέρματος
FOAMIE⇐🛒

Το FOAMIE, με την εξαιρετικά ήπια σύνθεση του απο syndet, είναι πολύ φιλικό στο pΗ του δέρματος, αφού δεν περιέχει καθόλου σαπούνι!
Συνδυάζει διαφορετικά superfood συστατικά για τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας και πετυχαίνει απαλό, αλλά πολύ αποτελεσματικό καθαρισμό από βακτήρια, αλλεργιογόνα και ρύπανση χωρίς να αφυδατώνει και χωρίς κανένα αίσθημα ξηρότητας & τραβήγματος.

Το FOMIE BODY με cold pressed syndet & pH φιλικό με την επιδερμίδα του σώματος. Καθαρίζει, τονώνει και κάνει απαλό μασάζ. Προσφέρει ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό και άρωμα που διαρκεί. Χωρίς ορυκτέλαια, θειικά άλατα , PEG, parabens , σιλικόνες & αρωματικές αλδεΰδες. Το μόνο με κορδόνι για να κρεμιέται και να στεγνώνει εύκολα. Με εργονομικό σχεδιασμό και δέκα επιφανειακές κεφαλές για μασάζ. Διαρκεί έως και 25 φορές. 80% Εξοικονόμηση νερού! Αντικαθιστά 1 πλαστική συσκευασία των 250ml!

FOAMIE BODY⇐🛒

  • Oat to Be Smooth, 80gr, για θρέψη. Vegan σύνθεση με γάλα βρώμης που καθαρίζει και καταπραΰνει και εκχύλισμα παπάγιας για ενυδάτωση. Ιδανικό για όλα τα δέρματα.
  • Shake Your Coconuts 80gr, για ενυδάτωση.Vegan σύνθεση με λάδι καρύδας και βούτυρο κακάο, τρέφουν και ενυδατώνουν αφήνοντας το δέρμα μεταξένιο. Ιδανικό για ξηρό δέρμα.
FOAMIE HAIR⇐🛒

FOAMIE Shampoo Bar, χωρίς σαπούνι, 100% plastic free, vegan & cruelty free. Με cold pressed syndet & pH φιλικό με τα μαλλιά και την επιδερμίδα του κεφαλιού. Προσφέρει ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό και άρωμα που διαρκεί. Χωρίς ορυκτέλαια, θειικά άλατα , PEG, parabens , σιλικόνες & αρωματικές αλδεΰδες. Το μόνο με κορδόνι για να κρεμιέται και να στεγνώνει εύκολα. Με εργονομικό σχεδιασμό και τρεις επιφανειακές κεφαλές για μασάζ. Διαρκεί έως και 30 λουσίματα. 80% Εξοικονόμηση νερού! Αντικαθιστά έως και 2 πλαστικά μπουκάλια των 250ml!

FOAMIE FACE⇐🛒

FOAMIE Face Bar, χωρίς σαπούνι, 100% plastic free, vegan & cruelty free. Με cold pressed syndet & pH φιλικό με την επιδερμίδα του προσώπου. Εξαιρετικά απαλό στο δέρμα. Χωρίς ορυκτέλαια, θειικά άλατα , PEG, parabens, σιλικόνες & αρωματικές αλδεΰδες. Με εργονομικό σχεδιασμό και στρογγυλεμένες εσοχές για καλύτερη απολέπιση και διείσδυση των θρεπτικών συστατικών στο δέρμα. Διαρκεί έως και 85 χρήσεις . 80% Εξοικονόμηση νερού! Αντικαθιστά έως και 2 πλαστικές συσκευασίες των 100ml!

  • Aloe You Vera Much, 60Ggr, για κανονικό προς ξηρό δέρμα. Εξαιρετικά απαλό στο δέρμα, με αλόη βέρα για ήπιο καθαρισμό και γάλα αμυγδάλου για ενυδάτωση. Η Αλόη Βέρα ηρεμεί και καταπραΰνει το δέρμα και βοηθά στην αποκατάσταση της υγρασίας, ενώ το γάλα αμυγδάλου το διατηρεί απαλό.
  • Too Coal to Be True_Oily Skin 60gr, για λιπαρό δέρμα. Εξαιρετικά απαλό στο δέρμα, με ενεργό άνθρακα και έλαιο τεϊόδεντρου, απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους και περιττή λιπαρότητα. Ο ενεργός άνθρακας βοηθά στην απομάκρυνση του σμήγματος και των βαθύτερων ρύπων, ενώ το έλαιο τεϊόδεντρου έχει αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*