Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

8 packs αγαπημένων εταιρειών που θα θελήσεις να κάνεις δικά σου αλλά και δώρο σε φίλους!

Λατρεύεις τα πακέτα προϊόντων γιατί σου δίνουν την αίσθηση ενός δώρου προς το εαυτό σου; Και εμείς! Γι’ αυτό σου έχουμε μερικές από τις αγαπημένες εταιρείες που σίγουρα θα θελήσεις να δοκιμάσεις, να συστήσεις σε ένα φίλο/η ή ακόμη και να χαρίσεις!

1. Ahava The Power of Love You Are Fabulous

Purifying Mud Mask 

Μια βαθιά αποτοξινωτική μάσκα που παρασκευάζεται από αυθεντική λάσπη της Νεκράς Θάλασσας, γεμάτη με πλούσια μέταλλα. Αφαιρεί απαλά ακαθαρσίες από τους πόρους, ενώ παρέχει ενυδάτωση μακράς διαρκείας με ενυδατικά συστατικά όπως λάδι από σπόρους jojoba, εκχύλισμα φύλλων αλόης και βιταμίνη Β5. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα ξεβγάλματος ή θεραπεία σημείων κατά τη διάρκεια της νύχτας για να μειώσει την ερυθρότητα.

Essential Day Moisturizer 

Μια κρέμα ημέρας γρήγορης απορρόφησης για ξηρούς έως κανονικούς τύπους δέρματος που ενυδατώνει και μαλακώνει. Αναρτημένη σε βάση Osmoter™ από ενυδατικά όλης της ημέρας, η φόρμουλα συνδυάζει καταπραϋντική αλόη, αλλαντοΐνη και βιταμίνη Ε. Το δέρμα γίνεται σφριγηλό, λείο και πιο ελαστικό.

Mineral Hand Cream 

Ένα πλούσιο σε υγρασία γαλάκτωμα που ανακουφίζει άμεσα τα ξηρά χέρια με περιβάλλουσα ενυδάτωση για να τα αφήνει απαλά και ελαστικά. Ενισχυμένο με φύλλο αμαμελίδας και αλλαντοΐνη.

2. Αγαπημένο σετ Αντιγήρανσης MEY⇐🛒

Αποκτήστε τώρα τη Mey Platinum Lifting Cream 50ml & ΔΩΡΟ 1 Mey Glow Booster 30ml και όλα αυτά μέσα σε ένα στυλάτο νεσεσέρ! 🎀

Η κρέμα Mey Platinum Lifting Cream είναι η πιο αποτελεσματική λύση στο ζήτημα των ρυτίδων, καθώς:
Προσφέρει θρέψη, ανανέωση και σύσφιξη, ικανοποιώντας άμεσα τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας
♦ Χαρίζει φυσικό τόνο, χάρη στο διάλυμα λευκόχρυσου
♦ Ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό & αναγεννά το κατεστραμμένο δέρμα
♦ Απαλύνει τις ρυτίδες & επανορθώνει τα σημάδια του χρόνου
♦ Αποκαθιστά την λάμψη, την ζωντάνια και την σφριγηλότητα
♦ Ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα

Ενώ το Mey Glow Booster:
Είναι 24ωρης δράσης με αναζωογονητική, ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση.
Ενισχύει τη λάμψη.
Με μείγμα από εκχυλίσματα μούρων (Rasberry,Maqui Berry, Goji Berry, Acai Berry), προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ τα ισχυρά αντιοξειδωτικά τους συστατικά προωθούν την κυτταρική αναγέννηση. Η σύνθεση ενισχύεται με αλλαντοΐνη, Υαλουρονικό Οξύ και εκχύλισμα Kale για επιπλέον ενυδάτωση και λάμψη.

3.  Glow & Belive GinZing & Mega Mushroom Hydrating Glow Kit⇐🛒

Origins Ginzing Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer Μη Λιπαρή Κρέμα Gel Προσώπου Ενυδάτωσης & Αναζωογόνησης 50ml

Μία ελαφριά, oil-free αναζωογονητική ενυδατική κρέμα με σύνθεση που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες. Η ευεργετική Καφεΐνη & το Ginseng χαρίζουν φωτεινότητα και αναζωογόνηση, ενώ η τεχνολογία Hydra-Hug™ βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας. Η επιδερμίδα ξυπνά και είναι λαμπερή και υγιής!

Origins Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion 50ml Ενυδατική Τονωτική Λοσιόν

Μία πολύ ελαφριά λοσιόν που χαρίζει άμεση ανακούφιση, καταπραύνει, ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα, αφήνοντας την να δείχνει ορατά πιο υγιής και αναζωογονημένη. Χάρη στο μοναδικό Mega Mushroom Complex καταπραύνει την ευαίσθητη επιδερμίδα και ενισχύει την φυσική άμυνα προστασίας της, ενώ χαρίζει άμεση και πλούσια ενυδάτωση.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, εξαιρετική για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.με:

  • Ιπποφαές
  • Λακτοβάκιλος προβιοτικα
  • Έλαιο καμέλιας

Origins Ginzing Refreshing Scrub Cleanser Αναζωογονητικό Καθαριστικό με Κόκκους Απολέπισης για Απαλή Επιδερμίδα 30ml

Ένα καθημερινό καθαριστικό 2-σε-1 με κόκκους Jojoba που καθαρίζει την επιδερμίδα ένω ταυτόχρονα χαρίζει απαλή απολέπιση. Περιέχοντας κόκκους Καφέ και τονωτικό Ginseng, αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και απαλή, ενώ το υπέροχο άρωμα από Grapefruit, Lemon και Spearmint αναζωογονεί. Κατάλληλο για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

4. Roger & Gallet Extrait de Cologne The Fantaisie Γυναικείο Άρωμα 100ml & ΔΩΡΟ Αρωματικό Κερί 60g⇐🛒

Χαλαρωτικό και τονωτικό! Το Extrait de Cologne The Fantisie αποφορτίζει και διεγείρει τον νου. Για τη δημιουργία αυτού του αρώματος, ο Alberto Morillas, o επικεφαλής αρωματοποιός επέλεξε:

  • Εκχύλισμα μαύρου τσαγιού
  • Ρητίνη βενζόης
  • Απόσταγμα σανταλόξυλου
  • Αποσταγμένα αιθέρια έλαια κόλιανδρου, κάρδαμου, φασκόμηλου & vetiver.

5. Inalia PROMO PACK Age Delay Cream 50ml & ΔΩΡΟ Power of Nature Vitamin E 400iu 30Caps⇐🛒 ⇓

Power Health Inalia Age Delay Lifting Cream 50ml

Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με πλούσια υφή που μειώνει τις ρυτίδες, χαρίζει πιο σφριγηλή επιδερμίδα και αίσθηση lifting. Η αντιρυτιδική κρέμα ημέρας Inalia είναι εμπλουτισμένη με Rejuvial Vitamins TM: καινοτόμο δραστικό σύμπλοκο βιταμινών D3, E και C με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που καθυστερεί τα σημάδια του χρόνου και συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου. Mε εκχύλισμα από τα σταφύλια της γαλλικής περιοχής Languedoc-Roussillon, πλούσιο σε πολυφαινόλες (ακόμη και της σπάνιας πολυφαινόλης δ-βινιφερίνης), το οποίο δρα κατά των ρυτίδων ενεργοποιώντας τη σύνθεση του κολλαγόνου τύπου 1.

Αναζωογόνηση/Ανάπλαση: Ο ιταλικός ελίχρυσος, ένα σπάνιο λουλούδι της Μεσογείου, το οποίο χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς πολλούς αιώνες στη Ν. Γαλλία, εμπεριέχεται στην αντιρυτιδική κρέμα ημέρας Inalia και βοηθάει στην αναζωογόνηση και την ανάπλαση του δέρματος.

Power Health Vitamin E 400IU 20caps

Η βιταμίνη Ε, ή τοκοφερόλη, είναι μια λιποδιαλυτή ουσία, ισχυρά αντιοξειδωτική η οποία συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Συναντάται κατά κανόνα σε φυτικά έλαια, όπως το σιτέλαιο, το ελαιόλαδο και γενικά σε τροφές φυτικής προέλευσης. Η ονομασία της προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις “τόκος” (γέννα, δημιουργία) και “φέρω”, επειδή η έλλειψή της από νωρίς είχε συσχετισθεί με την στειρότητα.

Είναι απαραίτητη για την:

  • Ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες.
  • Προστασία των αγγείων και της καρδιάς.
  • Ανάπλαση των κυττάρων και την επούλωση του δέρματος.
  • Αντιθρομβωτική της δράση.
  • Σωστή λειτουργία των μυών.
6. Korres Baby PROMO PACK Baby’s Cozy World Σετ, Κουβέρτα & Μουσελίνα Αγκαλιάς 100% Οργανικό Βαμβάκι⇐🛒

Premium σετ με κουβέρτα και μουσελίνα αγκαλιάς πολλαπλών χρήσεων για το μωρό από 100% οργανικό βαμβάκι + υψηλής ποιότητας υφάσματα με σεβασμό στο ευαίσθητο δέρμα.

Το σετ περιέχει:
♦ Κουβέρτα 70x100cm
♦ Απαλή κουβέρτα με διπλό ύφασμα από 100% οργανικό βαμβάκι. Ιδανική για το καρότσι, το αυτοκίνητο ή την κούνια. Η κουβερτούλα είναι διπλής όψης, από τη μια πλευρά με μοτίβα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση και από την άλλη μονόχρωμη.

Μουσελίνα Αγκαλιάς 73x75cm
Ελαφριά μουσελίνα αγκαλιάς από 100% Οργανικό Βαμβάκι. Απαλή και ιδανική για πολλές χρήσεις.

Πανάκι για ρέψιμο
Επιφάνεια αλλαγής πάνας
Απαλό πανί καθαρισμού προσώπου

Οργανικό Βαμβάκι:
Μια δυσεύρετη και πολύτιμη ύλη, το Οργανικό Βαμβάκι αποτελεί μόλις το 1% της παγκόσμιας καλλιέργειας βαμβακιού. Όλα τα στάδια καλλιέργειας και επεξεργασίας του από το σπότο μέχρι την παραγωγή του υφάσματος, πραγματοποιούνται με στόχο την αειφορία. Ξεκινώντας από τους μη γενετικά τροποποιημένους σπόρους στην καλλιέργεια με φυσκά λιπάσματα και παρασιτοκτόνα και τέλος στην παραγωγή υφάσματος με τη χρήση ουσιών φιλικών προς το περιβάλλον αλλά και το δέρμα.

 Ελληνικής κατασκευής
Χρώματα και μοτίβα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση
Πιστοποίηση OEKO-TEX 100 (class 1 για βρέφη)
Βασισμένη σε αυστηρούς ελέγχος ασφάλειας του τελικού προϊόντος αλλά και όλων των επιμέρους στοιχείων που το απαρτίζουν (όπως τα κουμπώματα, η βαφή του υφάσματος κ.τ.λ.), η πιστοποίηση OECO-TEX 100 (class 1) διασφαλίζει ότι τα υφασμάτινα προϊόντα KORRES δεν θα ερεθίσουν το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα

7. Macrovita Pack Maxi Formula Day Cream 40ml & Complete Formula Eye Cream 30ml⇐🛒

Περιποίηση προσώπου βασισμένη στην επιγενετική.

Maxi formula κρέμα ημέρας με ρύζι, καλέντουλα & συνένζυμο Q10 40ml

Εξομαλύνει τη φυσική λειτουργία των κυττάρων, ενυδατώνει, τρέφει, συσφίγγει και αναζωογονεί το δέρμα. Λειαίνει το μικροανάγλυφο της επιδερμίδας, μειώνει τις ρυτίδες, περιορίζει τα σημάδια γήρανσης και βελτιώνει τον δερματικό τόνο με αποτέλεσμα τη θεαματική ανανέωση της εμφάνισης του προσώπου.

90% ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

*Bio

Δερματολογικά Ελεγμένο- Κατάλληλο για VEGAN

Complete formula κρέμα ματιών με ρύζι, καλέντουλα & συνένζυμο Q10 30ml

Διατηρεί τη βιολογική ισορροπία των κυττάρων, ενυδατώνει, τρέφει και συντελεί στην αποσυμφόρηση και αναζωογόνηση της περιοχής γύρω από τα μάτια. Μειώνει τις ρυτίδες και τις σακούλες, βελτιώνει την ελαστικότητα και ενισχύει την επιδερμίδα, χαρίζοντας φωτεινό και νεανικό βλέμμα.

94% ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

*Biο

Δερματολογικά Ελεγμένο- Κατάλληλο για VEGAN

8. Maybelline The Bronx Makeup⇐🛒

Για ένα λουκ με εκφραστικότητα & γήινα χρώματα, επέλεξε τα Superstay Matte Ink “Seductress”, Lash Sensational Mascara & Master Bronze Παλέτα από τη Maybelline New York.
Maybelline Master Bronze Παλέτα No 20, 14gr

To bronzer είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιριού.
Η Master Bronze Palette θα σου χαρίσει sunkissed look χρησιμοποιώντας τις τεχνικές contouring & strobing!
Best Bronzer Ever!

Maybelline Super Stay Matte Ink Liquid Lipstick 65 Seductress για  Ένα Άψογο ματ Αποτέλεσμα με Τέλεια Απόχρωση 5ml

Είναι η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια των κραγιόν της ΜΝΥ και πραγματικά θα σε ξετρελάνουν. Αφενός οι αποχρώσεις τους είναι 10 και θα τις θέλεις όλες. Αφετέρου, η super ανθεκτική και απόλυτα ματ υφή τους μένει αναλλοίωτη στα χείλη για τουλάχιστον 16 ώρες.

Κάτι ακόμα όμως που θα λατρέψεις είναι το πινελάκι που μοιάζει με βέλος κι έτσι εξασφαλίζει εφαρμογή ακριβείας τόσο στο πλάτος των χειλιών όσο και στα “δύσκολα” σημεία όπως το τόξο τους και οι γωνίες.

Maybelline Lash Sensational Black Mascara Μάσκαρα για Εφέ Βεντάλιας 9.5ml

Υπέροχος όγκος και διαχωρισμός για βλεφαρίδες με εφέ βεντάλιας.

Δοκίμασε τη Lash Sensational μασκάρα για πυκνές βλεφαρίδες με τέλειο διαχωρισμό. To επαναστατικό της βουρτσάκι, διαθέτει 10 μήκη ακίδων. Οι εσωτερικές ακίδες αποκαλύπτουν το 100% των βλεφαρίδων και οι εξωτερικές ακίδες τις ξεδιπλώνουν! Σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο τριαντάφυλλου για απολαυστική εφαρμογή, χωρίς κόμπους. Οι βλεφαρίδες αποκτούν υπέροχο μήκος και όγκο, ενώ φαίνονται πλούσιες και πυκνές. Οφθαλμολογικά ελεγμένη. Κατάλληλη για χρήστες φακών επαφής.