Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

8 τρόποι για να διαρκέσει περισσότερο το καλοκαιρινό σου μαύρισμα!

Μπορεί η επιστροφή στην καθημερινότητα και η αλλαγή του μήνα να μας αναγκάζει να αφήσουμε πίσω σιγά σιγά το καλοκαιράκι, κανένας όμως δεν πρόκειται να μας αναγκάσει να αφήσουμε πίσω και το μαύρισμα μας! 

Υπάρχουν απλά και εύκολα #tips για να διατηρήσουμε ακόμη και τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου το μαύρισμα μας! 

1 . Συνεχίζεις τις εξορμήσεις στις παραλίες!

Ναι, αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος φαινομενικά! Όσο ο καιρός το επιτρέπει για τις επόμενες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου, αλλά και ο προσωπικός μας χρόνος, τότε είναι ευκαιρία να παρατείνουμε την καλοκαιρινή μας διάθεση και να εκμεταλλευτούμε τον ήλιο! Μη θεωρήσετε ότι πλέον αντηλιακό δε χρειάζεται… η μη χρήση του είναι από τους σημαντικότερους λόγους ξεφλουδίσματος και επομένως μη διατήρησης του χρυσαφένιου χρώματος. Για τους πολύ μαυρισμένους η χρήση χαμηλού δείκτη είναι επιτρεπτή, τα υπόλοιπα (ευαίσθητα) δέρματα χρειάζονται το δείκτη προστασίας που χρησιμοποιούσαν και το καλοκαίρι.

Organic Shop Sunscreen Body Lotion SPF30 Αντηλιακή Λοσιόν Σώματος

Η μη λιπαρή υφή της αδιάβροχης αντηλιακής λοσιόν σώματος με SPF 30 απορροφάται εύκολα, παρέχοντας στο δέρμα αποτελεσματική προστασία από τις επιδράσεις των ηλιακών ακτίνων. Τα αντιοξειδωτικά και το εκχύλισμα καρότου γεμίζουν το δέρμα με ευεργετικές ιδιότητες και βοηθούν στη βελτίωση της όψης του δέρματος.

2 . Κρύα ντους

 Η επιδερμίδα περιβάλλεται από υδρολιπιδικό φιλμ, ένα φιλμ υγρασίας που προστατεύει το δέρμα και αποτελείται από φυσικά έλαια. Επιλέγοντας τα ζεστά ντους απομακρύνουμε τα έλαια με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να μένει χωρίς προστασία και να αφυδατώνεται. Προσπάθησε, λοιπόν, να κάνεις δροσερά ντους που κάνουν καλό και στην σύσφιγξη του δέρματος.

3 . Ενυδατικό Αφρόλουτρο

Ακόμη και στο ντους μετά την τόση έκθεση στον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας, χρειάζεσαι αφρόλουτρα με ενυδατικούς παράγοντες.

Jowaé​​​​​​​ Revitalizing Moisturizing Shower Gel

Το shower gel Jowae θα διατηρήσει την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και μαυρισμένη για περισσότερο χρονικό διάστημα!

4 . Πλούσια ενυδάτωση

Η καλή ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι το σημείο κλειδί για να διατηρηθεί το μαύρισμα. Ήδη από τη περίοδο του καλοκαιριού η χρήση των after sun και των πλούσιων σε ενυδατικά στοιχεία body butter βοηθούν στα σωστά επίπεδα διατήρησης της υγρασίας ώστε να αποφύγουμε την αφυδάτωση και το ξεφλούδισμα του δέρματος.

Anaplasis Body Butter Multi-Vitamin Mastic

To Body Butter Multi-Vitamin Mastic είναι αυτό που χρειάζεσαι για να προσφέρεις θρέψη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα σου. Και μυρίζει και μαστίχα.

5. Ήπια απολέπιση

Η ήπια απολέπιση απομακρύνει από το σώμα σου τη νεκρή στοιβάδα, έτσι η επιδερμίδα σου δεν θα είναι πλέον θαμπή και το μαύρισμα θα διαρκέσει περισσότερο.

Nuxe Reve de Miel Body Scrub Θρεπτικό Απολεπιστικό Σώματος 

Με το Reve de Miel Body Scrub θα δείτε την επιδερμίδα σας πιο ενυδατωμένη, πιο απαλή και πιο όμορφη από ποτέ! Με μέλι, κρυστάλλους ζάχαρης και πολύτιμα έλαια.

6. Λάδι monoi

Τα οφέλη του monoi τα γνωρίζεις ήδη, και αν όχι είναι σίγουρα η ενυδάτωση και η θρέψη!

Hei Poa Monoi Oil Sensuel Tamure

Ανακάλυψε όλα τα οφέλη του Monoï σε μια μοναδική συνταγή βασισμένη στον ιβίσκο! Με τις λουλουδένιες, απαλές και ελαφρώς γλυκές νότες, το Monoi Sensuel Tamure είναι μια πραγματική θεραπεία αναζωογόνησης, ιδανική για την ενυδάτωση του δέρματος και των μαλλιών σου.

7 . Self Tan

Υπάρχει πάντα ο τρόπος χρήσης του self tan που προσδίδει στην επιδερμίδα σου ένα ομοιόμορφο φυσικό bronze χρώμα. Χρειάζεται μόνο να δώσεις βάση στο καλό άπλωμα του προϊόντος ώστε να μην αφήσεις κενά σημεία.

Frezyderm Bronze Water Color Mist Αυτομαυριστικό Σπρέι

8. Η διατροφή μετράει!

Κατανάλωσε τροφές πλούσιες σε β- καροτένιο όπως βερίκοκα, μάνγκο και κυρίως καρότα τα οποία θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σου να διατηρήσει το ηλιοκαμμένο χρώμα ενώ από την άλλη το να πίνεις αρκετό νερό θα σου προσφέρει ενυδάτωση και θα μειώσει το ξεφλούδισμα.

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*