Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

7 εκπληκτικά travel kit για να επιλέξεις τα κατάλληλα για το 3ήμερο!

Τα 3ήμερα που έρχονται είναι ιδανικά για εξορμήσεις, κοντινές ή μακρινές, ξεγνοιασιά, χαλάρωση και διασκέδαση! Πριν ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου κάνε ένα τσεκ για τα απαραίτητα που πρέπει να περιέχει. Μήπως κάτι λείπει…; Ναι…! Τα βασικά travel kit για την περιποίηση σου αλλά και όλης της οικογένειας! 

Για εσένα που θέλεις να είσαι όμορφη σε κάθε σου βήμα! 

Nuxe My Beauty Collection Travel Kit

Απόλαυσε τα αρώματα και την περιποίηση της Nuxe μέσα από το Huile de douche αφρόλουτρο, το λάδι για πρόσωπο, μαλλιά και σώμα Huile Prodigieuse, την κρέμα χεριών, την Anti-fatigue Κρέμα προσώπου με αντιοξειδωτική προστασία, και το Face cleansing & make up remover gel για να απομακρύνεις κάθε ίχνος μακιγιάζ!

 

Γιατί η οδοντική φροντίδα είναι προτεραιότητα ακόμη και στα ταξίδια!

Elgydium Dental Travel Kit Σετ Οδοντικής Φροντίδας 

Περιλαμβάνει οδοντικό νήμα, οδοντόβουρτσα ταξιδίου και οδοντόκρεμα σε ένα πρακτικό νεσεσέρ σε τρία χρώματα, μπορντό, μπλε, γκρί! Ανακάλυψε τα! 

 

Για εκείνον που φροντίζει τον εαυτό του!

Intermed Luxurious Men’s Care Travel Kit 

5 προϊόντα για την ολοκληρωμένη περιποίηση του άνδρα! Face cream ενάντια στην οξειδωτική φθορά και την πρόωρη γήρανση, 2 in 1 After Shave Balm, 2 in 1 Shampoo & Shower gel, Men’s care intimo κατάλληλο για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής, Men’s Care Body Splash για ενυδάτωση και αναδόμηση.

 

Για αναζωογόνηση!

Apivita Travel Kit for Rejuvenation 

Gentle Daily Shampoo με χαμομήλι και μέλι, Gentle Daily Conditioner για όλους τους τύπους μαλλιών, Tonic mountain tea αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια, Tonic mountain tea γαλάκτωμα σώματος με ελληνικό τσάι βουνού από τον Όλυμπο, Αντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής και εξισορρόπησης λιπαρότητας και Lip Balm Cocoa Butter! 

 

Τόνωση στα μαλλιά, λάμψη στο βλέμμα!

 

Klorane Travel Kit Δυνατά Μαλλιά & Λαμπερό Βλέμμα 

Χάρισε τόνωση στα μαλλιά σου με 2 κινήσεις με το Σαμπουάν και τη Μαλακτική κρέμα Klorane με κινίνη, και λαμπερό βλέμμα με το απαλό νερό καθαρισμού ματιών με Κυανή Κενταύρια!

Για εκείνη που δεν αφήνει τα μαλλιά να διψούν όπου και αν βρίσκεται! 

 

Phyto Phytokeratine Extreme Travel Kit 

Ένα travel kit για επανόρθωση κι αναδόμηση της τρίχας,  Phytokeratine Extreme Σαμπουάν για κατεστραμμένα αφυδατωμένα μαλλιά, Extreme Leave-in κρέμα θρέψης και θερμοπροστασίας που επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, και Extreme μάσκα θρέψης ! 

 

Για τις μαμάδες! Γιατί η καθαριότητα και η ενυδάτωση είναι σημαντική σε κάθε μετακίνηση του μωρού σας!

Uriage My 1st Baby Travel Kit Βρεφικό Σετ

Περιλαμβάνει Cleansing Cream ειδικά σχεδιασμένη για το πρόσωπο,το σώμα και το κεφαλάκι των βρεφών και των μωρών, Thermal Water για την ενυδάτωση της επιδερμίδας, ιδανικό για πρόσωπο, σώμα και για την ερυθρότητα κατά την αλλαγή της πάνας, Cleansing Water το καταπραϋντικό θερμικό νερό της Uriage, Moisturizing milk που αποκαθιστά την άνεση του δέρματος όταν στεγνώνει από την τριβή των ρούχων.

 

 

 

 

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*