Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

LIFESTYLE

6 tips για να δημιουργήσεις μία cozy ατμόσφαιρα στο σπίτι σου με το πιο χαμηλό Budget!

Οι χώροι που αποπνέουν μία ζεστασιά, αυτή την εποχή μας χαλαρώνουν και μας ταξιδεύουν σε μία παραμυθένια ατμόσφαιρα! Το σπίτι μας είναι το βασίλειο μας και φυσικά μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου cozy διάθεση με πολύ απλούς τρόπους. Διαισθητικά, πολύ συχνά, για να το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιούμε στοιχεία από τη φύση, και όσο περισσότερο το κάνουμε, τόσο περισσότερο νιώθουμε σαν να ζούμε σε μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά!

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να ανανεώσεις τη διακόσμηση κάθε εποχής. Είναι αρκετό αν κάνεις μερικές μικρές, προσεκτικές αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά!

1. Δώσε σημασία στα υφάσματα!

Η προσθήκη μερικών κομματιών όπως κουβέρτες και μαξιλάρια σε πιο ζεστούς ουδέτερους τόνους είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ζεστάνεις αμέσως το δωμάτιο.

2. Επίλεξε ένα μαλακό χαλί!

Ακόμα κι αν προσθέσεις μόνο ένα ζεστό χαλί είναι αρκετό για να αλλάξει σημαντικά την αίσθηση οποιουδήποτε δωματίου. Επίλεξε φυσικά υλικά όπως μαλλί, βαμβάκι και γιούτα. Θα δώσει στο χώρο μια χαλαρή και ζεστή αίσθηση!

3. Πρόσθεσε κεριά!

Η μυρωδιά είναι το παν! Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις διάφορα συναισθήματα, να ξυπνήσει αναμνήσεις! Τα κεριά είναι ένας φυσικός, μη τοξικός τρόπος για να προσθέσεις ζεστασιά και διάθεση ευτυχίας στο σπίτι σου!

Το αρωματικό κερί My Roots Classic Silk & Cashmere θα αλλάξει την αίσθηση στο χώρο σου!

Nuxe Prodigieux Candle! Το εμβληματικό άρωμα Huile Prodigieuse® με νότες από Μανόλια, Άνθη Πορτοκαλιάς και Βανίλια σε ένα φυτικό κερί!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fleriana Aroma Candles! Φυσικό κερί χώρου με υπέροχο άρωμα που διαρκεί! Η αρωματοθεραπεία εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιεί φυσικά αρωματικά αιθέρια έλαια που ενισχύουν τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική υγεία. Βοηθά στη μείωση του άγχους, στη βελτίωση της διάθεσης και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας!

4. Λαμπάκια στο χώρο!

Ποιος είπε ότι τα λαμπάκια αποτελούν μόνο χριστουγεννιάτικη διακόσμηση; Κρατώντας τα με διαφορετικούς τρόπους διακόσμησης και σε διαφορετικά σημεία προσθέτον μία λάμψη μαγείας στο δωμάτιο! Το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι η τέλεια εποχή του χρόνου που μπορείς λίγο πολύ να το παρακάνεις με ην ποσότητα τους και φυσικά κανείς δεν θα σε κρίνει!

5. Διακοσμητικά Καλάθια!

Μερικά χειροποίητα καλάθια με ρουστίκ, βιολογική εμφάνιση θα αναβαθμίσουν το χώρο σου!  Μπορεί να είναι ένα τόσο μικρό όσο ένα καλάθι με φρούτα ή ένα μεγάλο καλάθι αποθήκευσης για να φυλάξεις μια κουβέρτα!

6. Δώσε στυλ με πρωτότυπα ράφια!

Αποχρώσεις ξύλου, αληθινά φυτά, ασορτί εξώφυλλα βιβλίων, ένα προσωπικό ντεκόρ, ίσως ένα κερί και ότι ακόμη γεμίζει το δικό σου μάτι!

Όπως βλέπεις μπορείς με πολύς απλούς και οικονομικούς τρόπους να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου και να το μετατρέψεις σε ένα ζεστό, ξεκούραστο και ονειρικό χώρο που θα σε υποδέχεται κάθε φορά που θα γυρνάς σπίτι!