Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

LIFESTYLE

6 τρόποι για να προσθέσετε πολυτέλεια στη διακόσμηση του σπιτιού σας!

Θέλετε να δώσετε μία αίσθηση πολυτέλειας στο σπίτι σας ώστε κάθε φορά που βρισκόσαστε εκεί να νιώθετε ευχαρίστηση; 

Πράγματι, δεν χρειάζεται να σας κοστίσει πολύ, μπορείτε με απλούς και οικονομικούς τρόπους να το επιτύχετε!

1. Αναβαθμίστε το μπάνιο σας

Αναδιαμορφώνοντας το μπάνιο σας,  με την ενσωμάτωση νέων χαρακτηριστικών όπως ο φωτισμός σε εσοχή, τα μοντέρνα προϊόντα από πλακάκια και δάπεδα ή οι καινούριες βρύσες μπορείτε να δημιουργήσετε μια πραγματική αίσθηση πολυτέλειας.

2. Φυτά εσωτερικού χώρου

Η προσθήκη φυτών, τόσο πραγματικών όσο και ψεύτικων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανεβάσετε αμέσως το επίπεδο διάθεσης σας αλλά και του χώρου σας. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε χρώμα! Τα φυτά είναι επίσης εξαιρετικά για την δημιουργία cosy γωνιών σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Η επιλογή του δοχείου ή του αγγείου μπορεί να είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να προσθέσετε ύφος και χρώμα ώστε να γίνει ένα σημείο εστίασης αλλά είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή του ίδιου του φυτού. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε φυτά στο πάτωμα, στο περβάζι του παραθύρου, στα ράφια δίνοντας μία αίγλη στο σπίτι σας!

3. Ουδέτερες αποχρώσεις

Οι ουδέτερες αποχρώσεις μπορούν να προσφέρουν την ήρεμη επιρροή που χρειαζόμαστε για να μετατρέψουμε το σπίτι μας σε ένα ήσυχο καταφύγιο. Η έρευνα του Sellhousefast.uk διαπίστωσε ότι το γκρι είναι το πιο δημοφιλές χρώμα εσωτερικού χώρου, σύμφωνα με τον μέσο όρο μηνιαίων ποσοστών αναζήτησης στο Google. 

4. Ταπετσαρίες!

Η χρήση ταπετσαρίας στη διακόσμηση είναι μια αυξανόμενη τάση που δημιουργεί νέους χώρους καθιστικών, γραφείων, δωματίων. Είναι ιδανική για άτομα που θέλουν να ανανεώσουν έναν χώρο σε προσωρινή βάση ή που θέλουν να εξερευνήσουν νέα χρώματα και σχέδια για τα δωμάτιά τους Είτε διακοσμήσετε απλά έναν τοίχο είτε δώσετε ζωντάνια σε ένα ολόκληρο θαμπό δωμάτιο το μεγάλο πλεονέκτημα της ταπετσαρίας είναι ότι μπορείτε εύκολα να την αλλάξετε όταν τη βαρεθείτε. Επιλέξτε πιο ανοιχτά χρώματα και διακριτικά σχέδια, ειδικά για τον χώρο εργασίας σας ή για ένα μικρότερο δωμάτιο. Τα πιο έντονα χρώματα μπορεί να αποσπούν την προσοχή ή να κάνουν ένα μικρό δωμάτιο να φαίνεται ακόμα πιο μικρό. 

5. Ιδιαίτερες πολυθρόνες

Βάζοντας μία ιδιαίτερη σε στυλ πολυθρόνα στο καθιστικό σας, αυτομάτως αναβαθμίζετε ολόκληρο το χώρο γύρω σας! Μπορεί να επιλέξετε μία νέα πολυθρόνα ή απλά να ντύσετε κάποια από τις παλιές σας. Προσοχή στα ιδιαίτερα prints, το θέμα είναι δηλώνουν πολυτέλεια χωρίς να μπουκώνουν αρνητικά το χώρο.

 

6. Τα φώτα σε πρώτο πλάνο

Μια άλλη εύκολη λύση είναι να επικεντρωθείτε στην ανανέωση των φωτιστικών σε όλο το σπίτι, είτε τα κρεμαστά σας φώτα είτε να προσθέτετε νέες επιδαπέδιες λάμπες στο σαλόνι. Ένα νέο φωτιστικό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε στο σπίτι σας τη σωστή ατμόσφαιρα με άνεση και πολυτέλεια.

Πηγή: Red online
Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*