Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

5+1 κρέμες χεριών για να έχεις όλο το χειμώνα βελούδινα χέρια!

Κρύο, κρύο, κρύο…! Ναι μεν αναζωογονεί την επιδερμίδα, καθώς τα αιμοφόρα αγγεία της συστέλλονται, μειώνοντας το πρήξιμο και τις κοκκινίλες ως αποτέλεσμα της μείωσης της ροής του αίματος, μπορεί όμως να προκαλέσει ξηρότητα κυρίως στα χέρια μας όπου σε συνδυασμό με το πλύσιμο τους και τα αντισηπτικά οδηγεί στο να σκάει σε σημεία η επιδερμίδα ή ακόμη και να ματώνει.

Γι΄αυτό οι κρέμες χεριών είναι ακόμη πιο απαραίτητες αυτή την εποχή!

Σου έχουμε τις καλύτερες που θα ενυδατώσουν θα θρέψουν και θα επανορθώσουν τα χέρια σου!

Roger & Gallet σε 8 υπέροχα αρώματα!

Εκτός του ότι είναι όμορφες και έχουν υπέροχο άρωμα, οι αναζωογονητικές κρέμες χεριών Roger&Gallet είναι φυσικής προέλευσης! Δημιουργημένες στη Γαλλία και δοκιμασμένες υπό δερματολογικό έλεγχο, θα περιποιηθούν τα χέρια σου όσο τίποτα άλλο! Εμπλουτισμένη με φυσικά φυτικά εκχυλίσματα με χαλαρωτικές ή ενεργοποιητικές ιδιότητες, βούτυρο καριτέ και εκχύλισμα γλυκού αμυγδάλου, ενυδατώνει απαλά και προστατεύει την επιδερμίδα.

2. Septona Senses για μοναδική απαλότητα!

Η καθημερινή σου περιποίηση ξεκινά από την πολυτελή ενυδάτωση των χεριών σου! Με τις κρέμες χεριών SEPTONA senses, τους χαρίζεις μοναδικό άρωμα και απαλότητα σε κάθε άγγιγμα! Δύο μαγικοί συνδυασμοί αρωμάτων με πορτοκάλι/σανδαλόξυλο και μανταρίνι/γιασεμί όπου μέσα σε αυτά υπάρχει το εκχύλισμα βαλσάμου θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα σου στο έπακρο αφήνοντάς την απαλή. Με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι κατάλληλες για vegans και δερματολογικά ελεγμένες.

3. Ενυδάτωση χεριών με τη φροντίδα Neutrogena!

Με άρωμα ή χωρίς θα σου εξασφαλίσει άμεση ενυδάτωση από την πρώτη κιόλας χρήση, χαρίζοντας ορατά πιο λεία & απαλά χέρια! Υπερ ενυδατική προσφέρει ανακούφιση στα ξηρά και σκασμένα χέρια.  Κατάλληλη ακόμα και για πολύ δύσκολες περιπτώσεις – συνθήκες.

4. Aveeno Hand Cream με πρεβιοτικό κολλοειδούς βρώμης!

To πρεβιοτικό κολλοειδούς βρώμης βοηθά στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας του μικροβιώματος της επιδερμίδας, βελτιώνοντας το φυσικό φραγμό της επιδερμίδας που διατηρεί την υγρασία. Η επιδερμίδα είναι ελαστική και έχει υγιή όψη από την πρώτη κιόλας χρήση. Κλινικά ελεγμένη σύνθεση, που απορροφάται γρήγορα και ενυδατώνει για 24 ώρες! Συμβάλλει στην πρόληψη, την προστασία και τη θρέψη της ξηρής επιδερμίδας, ακόμη και μετά το πλύσιμο των χεριών.

5. Treaclemoon οι κρέμες χεριών με τα αρώματα που θα σε ξετρελάνουν!

Η πιο cozy περίοδος του χρόνου μπορεί να είναι η πιο σκληρή για τα χέρια σου. Γι’ αυτό έχεις παντού μαζί σου μία από τις αγαπημένες Treaclemoon κρέμες, για χέρια βελούδινα ακόμα και στο κρύο! Επίλεξε ανάμεσα σε αρώματα όπως Marshmellow, Coconut, Guarana & Rasberry! Θα τις λατρέψεις όλες!

6. Ahava οι κρέμες χεριών με συστατικά από τη Νεκρά Θάλασσα!

Η επιδερμίδα των χεριών είναι τόσο σημαντική όσο και αυτή του προσώπου! Εφάροσε μετά από κάθε πλύσιμο ή χρήση αντισηπτικού μια πλούσια κρέμα χεριών της AHAVA, αλλά και όσες φορές χρειάζεται μέσα στην ημέρα! Περιποιήσου τα χέρια σου με μια ελαφριά αλλά πολυτελή και πλούσια κρέμα χεριών που κρατά το δέρμα και τα πετσάκια των νυχιών υγιή και προστατευμένα από τα στοιχεία της φύσης.

Αυτή η φόρμουλα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ειναι φτιαγμένη με πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά νερό της Νεκράς Θάλασσας και λειαντικό Witch Hazel. Αναπληρώνει το δέρμα με 21 απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία, όπως το μαγνήσιο, το ασβέστιο και το κάλιο. Ηρεμεί και μαλακώνει τα ξηρά χέρια για άμεση ενίσχυση της ενυδάτωσης. Παρασκευασμένη για καθημερινή χρήση, για να αυξήσει και να κλειδώσει την υγρασία.