Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΓΥΝΑΙΚΑ

3 προϊόντα περιποίησης για μέλλουσες μανούλες!

Μόλις έμαθες ότι θα γίνεις μανούλα ή διανύεις ήδη κάποιους μήνες εγκυμοσύνης;

Μία όμορφη περίοδος της ζωής σου ξεκινά και σιγά σιγά ανακαλύπτεις όλα εκείνα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα για τα οποία στο παρελθόν σου μιλούσε η δική σου μητέρα και εσύ προσπαθούσες απλά να τα καταλάβεις! Τώρα όμως τα βιώνεις! Μία νέα ζωή μεγαλώνει μέσα σου, και μπορεί το πρώτο άγχος για να χαρίσεις ένα όμορφο μέλλον στο μωρό σου να υπάρχει ασυνείδητα, όμως δεν χρειάζεται κανένα άγχος για τις αλλαγές στο σώμα σου!

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το σώμα σας έχει ανάγκη από εξαιρετικά απαλή περιποίηση, ώστε να νιώθετε καλά και να απολαύσετε το έργο της φύσης!

Υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα φροντίδας τα οποία δεν φροντίζουν μόνο τον εαυτό σου να διατηρήσει τη φρεσκάδα και την ελαστικότητα του δέρματος σου, αλλά φροντίζουν και το μωρό σου, καθώς μία μητέρα που αγαπά τον εαυτό της και το σώμα της μεταδίδει την αυτοπεποίθηση της και στο έμβρυο!

Weleda Λάδι Σώματος για Ραγάδες 

Το Λάδι για τις Ραγάδες περιέχει μόνο φυσικά συστατικά ώστε να προστατεύει το δέρμα σας και να το υποστηρίζει κατά τη διάρκεια των αλλαγών. Με γλυκό αμυγδαλέλαιο, έλαιο φύτρων σίτου πλούσιο σε βιταμίνη Ε κι εκχύλισμα βιολογικής άρνικας για πρόληψη από την εμφάνιση ραγάδων, καθώς και πολύτιμα έλαια τριαντάφυλλου, νερόλι, μύρο και λιβάνι που ξεδιπλώνουν το ντελικάτο άρωμα τους. Αποτελεί μία αγνή, φυσική σύνθεση που βρίσκεται σε αρμονία με το σώμα σας κατά τη διάρκεια της μαγικής αυτής περιόδου της ζωής σας.

Bio-Oil PurCellin Oil Λάδι για ανάπλαση και σημάδια

Όταν το μέγεθος του σώματος αυξάνεται γρηγορότερα από το δέρμα που το καλύπτει, το δέρμα σκίζεται και κατά την επούλωση εμφανίζεται μια ουλή. Αυτές οι ουλές εμφανίζονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας με τη μορφή ραγάδων. To eιδικό έλαιο Bio-Oil βοηθάει στη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων και της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος.

Intermed PregnaDerm Anti-Stretch Mark Cream Κρέμα κατά των Ραγάδων

Σχεδιάστηκε για να προσφέρει αποτελεσματική προστασία, πρόληψη & αντιμετώπιση των ραβδώσεων οφειλόμενες σε εγκυμοσύνη ή απότομες αυξομειώσεις βάρους, ενισχύοντας και ενδυναμώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος. Με βάση τα Ω3 και Ω6 απαραίτητα λιπαρά οξέα, εκχυλίσματα δερμοκοσμητικών βοτάνων (αγριοτριανταφυλλιά, ελαιόλαδο, σιτάρι, θαλάσσια φύκη) και δερμοκοσμητικές βιταμίνες (πανθενόλη, βιταμίνη Ε). Χωρίς ερεθιστικούς παράγοντες, χρώματα και αρώματα.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*