Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

4 tips για τη νεανική όψη του ευαίσθητου δέρματος!

Μήπως το δέρμα σου παρουσιάζει ευαισθησία, κοκκινίζει με το παραμικρό ενώ παράλληλα οι πρώτες ρυτίδες και η θαμπή όψη έχουν κάνει την εμφάνιση τους;

Τότε αυτό που χρειάζεται είναι να ανακαλύψεις και εσύ τα 5 Tips που θα αλλάξουν την όψη της επιδερμίδας σου!

Tip 1 : Υιοθετήστε βασικές συνήθειες φροντίδας!

Πρωί και βράδυ, ξεκινήστε και κρατήστε ως σταθερή συνήθεια τον προσεκτικό καθαρισμό του προσώπου σας. To La Roche Posay Eau Moussante Physio αφρώδες νερό καθαρισμού χωρίς σαπούνι, απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους με αποτελεσματικό τρόπο αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και φυσικά είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Μια φορά την εβδομάδα, φροντίστε τον εαυτό σας με ένα scrub ή μια μάσκα προσώπου για να συμπληρώσετε αποτελεσματικά τη ρουτίνα ομορφιάς σας. Και να θυμάστε πως το ευαίσθητο δέρμα χρειάζεται προστασία από από τον ήλιο όλο το χρόνο!

Tip 2: Ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση!

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για την υγεία του δέρματος & την ομορφιά! Το δέρμα μας αποτελείται από 70% νερό, και όταν δεν έχει αρκετό νερό τα επιδερμιδικά κύτταρα καταστρέφονται. Το απλό και πιο σημαντικό βήμα για την αποτελεσματική ενυδάτωση του δέρματος σας είναι να πίνετε πολύ νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας και να χρησιμοποιείται τα κατάλληλα προϊόντα για την επιδερμίδα σας. Η La Roche Posay Hydraphase Intense  με υφές για κανονικές – μικτές και ξηρές – πολύ ξηρές επιδερμίδες χάρη στο Υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει σε βάθος, ενδυναμώνει την κυτταρική συνοχή και προσφέρει λάμψη!

Tip 3: Βάλτε στην καθημερινότητά σας μια μικρή δόση αντιγήρανσης!

Ξεκινώντας εκ των έσω από φαγητά που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, ιχνοστοιχεία, και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα π.χ. σολωμός, θαλασσινά, ξηρούς καρπούς, εσπεριδοειδή, μανιτάρια κ.λ.π , και συνεχίζοντα με μία δόση βιταμίνης C στην επιδερμίδα!

Η La Roche Posay δημιούργησε ένα Νέο επαναστατικό προϊόν τον ορό Pure Vitamin C10! ⇐🛒⇓

Ένα μοναδικό, αντιρυτιδικό serum με υψηλή συγκέντρωση καθαρής Βιταμίνης C, με σαλικυλικό οξύ και καταπραϋντική neurosensine, σε φυσιολογικό pH, για να αναδείξει όλη τη λάμψη του ευαίσθητου δέρματος!

Αποτελεσματικότητα:

→ Το δέρμα γίνεται άμεσα πιο απαλό, πιο ενυδατωμένο και πιο λαμπερό!

→ Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται, η επιδερμίδα γίνεται πιο ομοιόμορφη.

→ Η υφή κι ο τόνος τους δέρματος βελτιώνονται και γίνονται πιο ενιαία.

→ Το δέρμα ανακτά πλήρως τη λάμψη του.

Tip 4 : Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας

Το stress και οι πολλές ώρες εργασίας προκαλούν οξειδωτικό στρες και επιταχύνουν τη γήρανση. Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι. Η σταθερή φυσική δραστηριότητα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και οι ασκήσεις με εισπνοές και o διαλογισμός θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε ισορροπία.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*