Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Υπέροχα πόδια όλο το καλοκαίρι με αυτά τα προϊόντα που θα λατρέψεις!

Γίνεται καλοκαίρι χωρίς απαλά πόδια; 

Φυσικά και όχι! Είναι το σημείο του σώματος που ταλαιπωρείται περισσότερο, με αποτέλεσμα την ξηρότητα, το σκληρό και τραχύ δέρμα που κάποιες φορές είναι επίπονο και αντιαισθητικό. Σου έχουμε τα προϊόντα που θα σου χαρίσουν απαλότητα, προστασία και φρεσκάδα τόσο που δεν θα τα αποχωριστείς ούτε στις διακοπές τους! 

Γνώρισε τα προϊόντα περιποίησης ποδιών FLEXITOL!

Για ενυδάτωση και ανάπλαση των ξηρών και σκασμένων ποδιών και φτερνών και για την απομάκρυνση σκληρύνσεων και κάλων.

Dr Organic Manuka Honey Foot & Heel Cream Κρέμα 

 Κρέμα ποδιών και πελμάτων με βιολογικό μέλι μανούκα που καταπραΰνει, μαλακώνει και χαρίζει αποσμητικά οφέλη στα ξηρά, σκασμένα πόδια.

Scholl Velvet Smooth Diamond Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών

Μία εκπληκτική συσκευή που απομακρύνει μέσα σε δευτερόλεπτα το σκληρό δέρμα, αφήνοντας τα πόδια τόσο απαλά! Τα μικρο- λειαντικά σωματίδια τα οποία συνδυάζονται με λεπτούς κρυστάλλους διαμαντιών, προσφέρουν απολεπιστική δράση. Με εργονομική λαβή Soft Touch και με αποτελεσματική περιστροφική κίνηση. Το roll-on μπορεί να αντικατασταθεί!

Carnation Anti-Blister Stick Στικ για προλήψη από τις φουσκάλες

 Δημιουργεί μια διάφανη μη λιπαρή μεμβράνη προστασίας και προσφέρει άμεση ανακούφιση από την τριβή των παπουτσιών. Εφαρμόζεται στις περιοχές που θέλουμε να μειώσουμε την τριβή πριν φορέσουμε τα παπούτσια. Να μην χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές ή σε υπάρχουσες φουσκάλες.

 

░Τ░ώ░ρ░α░ ░ε░ί░σ░α░ι░ ░έ░τ░ο░ι░μ░η░ ░γ░ι░α░ ░τ░ι░ς░ ░δ░ι░α░κ░ο░π░έ░ς░ ░σ░ο░υ░!░

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*