Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

4 λόγοι για να δοκιμάσεις καλλυντικά από έλαιο θεραπευτικής κάνναβης

Όλο και πιο συχνά μπορεί να ακούς και να βλέπεις να κυκλοφορούν προϊόντα ομορφιάς με βασικό συστατικό το έλαιο κάνναβης, και φυσικά μπορεί κάποτε το μυαλό μας στο άκουσμα να πήγαινε κατευθείαν στην εθιστική ουσία όμως στον τομέα της κοσμετολογίας το έλαιο της κάνναβης έχει ιδιαίτερη ανάπτυξη και φοβερά ευεργετικές ιδιότητες!

Λίγα λόγια για την κάνναβη…

Η κάνναβη χρησιμοποιείται από την ανθρωπότητα από αρχαιοτάτων χρόνων. Η αρχαιότερη αναφορά στις θεραπευτικές χρήσεις της βρίσκεται στην κινέζικη σύνοψη των φαρμάκων Βοτανοθεραπευτική του Κινέζου αυτοκράτορα Shen Nung, που χρονολογείται από το 2737 π.Χ. Η πρώτη όμως γραπτή αναφορά για την ιατρική χρήση της κάνναβης χρονολογείται γύρω στο 700 π.Χ., όταν ο Πέρσης προφήτης Ζαρατούστρα ανέφερε το φυτό στην πρώτη σειρά μιας λίστας που συνέθεσε από περισσότερα από 10.000 φυτά. Αξιοσημείωτη είναι η αναφορά του Ηροδότου το 430 π.Χ. στην τελετουργική χρήση της Κάνναβης από τους Σκύθες.

 4 ευεργετικοί λόγοι για να δοκιμάσεις καλλυντικά από Έλαιο Κάνναβης
  1. Το έλαιο κάνναβης περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β3, Β6, C, D.
  2. Έχει αντιγηραντικές, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.
  3. Τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, θείο, κάλιο, σίδηρος, ψευδάργυρος, φώσφορος) συμβάλουν στην προστασία της επιδερμίδας και στην διατήρησή της νεότητας.
  4. Είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα Ωμέγα λιπαρά οξέα (Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6) που βοηθάνε τα ευαίσθητα, ατοπικά δέρματα.
Ανακάλυψε τη ΝΕΑ σειρά CANNABIS από τη VICAN 
🛒 Βρες τα προϊόντα εδώ ⇑ ⇓

Με προϊόντα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά προσφέρει αντιγήρανση, θρέψη και λάμψη!

Το Organic Oil για Πρόσωπο, Σώμα και Μαλλιά 

ενυδατώνει και προστατεύει τόσο την επιδερμίδα όσο και την τρίχα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Προσφέρει άμεση θρέψη και μεταξένια αίσθηση σε σώμα, μαλλιά και πρόσωπο. Η σύνθεσή του με λάδι κάνναβης, arganoil, βιταμίνη Ε και έλαιο αβοκάντο συμβάλλει στην ελαστικότητα της επιδερμίδας και φροντίζει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

 Ανακάλυψε επίσης την απαλότητα της  Cannabis Body Lotion για αποτελεσματική ενυδάτωση σε επιδερμίδες με έντονη ξηρότητα, βοηθώντας στη μείωση του κνησμού. Καταπραΰνει κοκκινίλες και ερυθήματα και είναι ιδανικό για ξηρά, αφυδατωμένα, ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα.

Όσο για το Cannabis Face Serum

Προσφέρει Αναζωογόνηση & Αντιγήρανση, προλαμβάνει και μειώνει τις πρώτες ρυτίδες. Ο μοναδικός συνδυασμός των φυσικών συστατικών βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας αφήνοντας την απαλή και ενυδατωμένη. Απευθύνεται σε κάθε ηλικία, τύπο επιδερμίδας και ανάγκη.

Συνδύασε τον με την Cannabis Face Cream όπου ενδυναμώνει και ενυδατώνει άμεσα το δέρμα, μειώνει τις πρώτες ρυτίδες, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Απευθύνεται επίσης σε κάθε ηλικία, τύπο επιδερμίδας και ανάγκη.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*