Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

4 εκρηκτικοί συνδυασμοί καθημερινής ενυδάτωσης!

Συχνά ακούμε τη φράση “Η ενυδάτωση και η ομορφιά ξεκινούν από μέσα” και αν το σκεφτούμε έχει μία ουσιαστική βάση! Ο οργανισμός για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται ενυδάτωση και η ομορφιά εξαρτάται από την καλή υγεία της επιδερμίδας η οποία αποτελεί και το περίβλημα του οργανισμού μας, συνεπώς αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα!

Εσύ φροντίζεις καθημερινά για την ενυδάτωση του οργανισμού σου…

…και εμείς σου έχουμε 4 εκρηκτικούς συνδυασμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας σου,

για να αντιμετωπίσεις τους καθημερινούς παράγοντες που την επηρεάζουν!

Το βασικό συστατικό τους, ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας και αναφερόμαστε στο Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της VICHY!

Γιατί αποκαλείται Ιαματικό Νερό;

Χάρη στην πλούσια περιεκτικότητά του σε 15 μεταλλικά στοιχεία, την οποία έχει αποκτήσει μέσα από το μακρύ ταξίδι του, χιλιετίες τώρα, στο κρυσταλλικό βραχώδες υπέδαφος. Έτσι λοιπόν, με 5,2 γραμμάρια ανά λίτρο, διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλομορφία μεταλλικών στοιχείων, καθώς και την υψηλότερη συγκέντρωση ιχνοστοιχείων από όλα τα ιαματικά νερά της Γαλλίας.

Ποια είναι τα οφέλη του για την επιδερμίδα;

Διεγείρει τους αντιοξειδωτικούς μηχανισμούς, ακόμα και κατά την έκθεση στις επιβλαβείς ακτίνες UVA, εξισορροπεί το pH και διαφυλάσσει την ακεραιότητα της επιδερμίδας, ευνοώντας την ανάπλασή της και βελτιώνοντας τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού. Οι δοκιμές ανοχής και αποτελεσματικότητας έχουν διενεργηθεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης της ευαίσθητης.

Το Ιαματικό νερό της Vichy με τα πλούσια συστατικά του έρχεται να συνεργαστεί με το υαλουρονικό οξύ και να δημιουργήσει το MINERAL 89!

Η καθημερινή δόση δύναμης για κάθε τύπο επιδερμίδας!

Διάφανης και διαυγής η ζελ υφή του Mineral 89 γίνεται ένα με την επιδερμίδα και απορροφάται στη στιγμή, για να της προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και φρεσκάδα. Αόρατη, ανεπαίσθητη… και συνάμα τόσο αποτελεσματική! Το βασικό βήμα στο πρόγραμμα περιποίησής σου, που έρχεται πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν για να βοηθήσει την επιδερμίδα να ανακτήσει την υγιή όψη και τη λάμψη της.

Ο σωστός συνδυασμός φέρνει το ιδανικό αποτέλεσμα!
1 . Mineral 89 + Slow Âge
Δυο προϊόντα φροντίδας που αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια, για να πετύχουν τον ίδιο στόχο: να ενδυναμώσουν την επιδερμίδα για να τη βοηθήσουν να αμυνθεί ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες. Ένας εκπληκτικός συνδυασμός.

2 . Mineral 89 + Idéalia

Η Idealia βελτιώνει τα επίπεδα ενέργειας της επιδερμίδας. Το Mineral 89 ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό, για να καταπολεμήσει τους επιθετικούς παράγοντες. Με τα δυο αυτά προϊόντα στο πλευρό σας, θα ζήσετε τη ζωή στο έπακρο χωρίς να ανησυχείτε για τη γήρανση.

3 .Mineral 89 + Aqualia

Όταν ένα σούπερ ενυδατικό προϊόν της Vichy ενώνει τις δυνάμεις του με έναν ορό εξαιρετικά πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ, για να ενισχύσουν μαζί τον επιδερμιδικό φραγμό και να μειώσουν τη διαδερμική απώλεια νερού, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εκθαμβωτικό!

4 .Mineral 89 + Liftactiv Supreme

Το Mineral 89 ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας προλαμβάνοντας τις επιπτώσεις των καθημερινών επιθετικών παραγόντων, ενώ η Liftactiv Supreme προσφέρει την απαραίτητη σύσφιξη και λείανση, επανορθώνοντας τις βλάβες που προκαλεί το πέρασμα του χρόνου. Το τέλειο ζευγάρι!

Ποιος είναι ο δικός σου συνδυασμός;

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*