Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΓΥΝΑΙΚΑ

3+1 μυστικά νεότητας!

Η ομορφιά μπορεί να πηγάζει από μέσα μας, όμως διατηρείται με τις κατάλληλες δόσεις νεότητας!

Σου έχουμε τα 4 μυστικά της απόλυτης Ενυδάτωσης και Αντιγήρανσης!

…αλλά και….

…Tips για πρόληψη από τα πρώτα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο πέρασμα του!

1 . Ποιο είναι το πρώτο μυστικό;
♦ Οξυγόνωση & Επαναπύκνωση ♦

Η ομορφιά του δέρματος ξεκινά από τη βαθύτερη ενυδάτωση!

Η μάσκα SOS της σειράς HYDRAGENIST από τη LIERAC ενυδατώνει και οξυγονώνει εντατικά ακόμη και την πιο διψασμένη επιδερμίδα.

Βασισμένη στην αισθητική τεχνική οξυγόνωσης των ιστών, η μάσκα SOS περιέχει συγκέντρωση συμπλόκου Hydra O2 και είναι εμπλουτισμένη με έλαιο από άνθη καμέλιας για εντατική ενυδάτωση και οξυγόνωση της επιδερμίδας. → Προσφέρει ένα πραγματικό μπάνιο πυκνότητας.

→ Η επιδερμίδα ενυδατώνεται εντατικά.

→ Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές λειαίνονται και το πρόσωπο ανακτά τη φρεσκάδα του.  

 

Εφαρμόστε μία ή δύο φορές την εβδομάδα λεπτό στρώμα μάσκας σε στεγνή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήστε για 5-10 λεπτά, ξεβγάλτε και αφαιρέστε το πλεόνασμα με βαμβάκι.

2 . Αποτέλεσμα lifting και ενισχυμένης λάμψης

Ανέδειξε τη δυναμικότητα των χαρακτηριστικών σου!

Μία μάσκα βασισμένη στις συνδυασμένες αισθητικές τεχνικές lifting + injection, με ενεργά συστατικά lifting στη βασική της σύνθεση [εκχύλισμα μαονιού + εκχύλισμα μωβ τουλίπας] και με αντιγηραντικό σύμπλοκο Hyalu-3.

Η LIFT INTEGRAL συσφίγγει και τονώνει άμεσα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, χαρίζοντας σφριγηλότητα και ζωντάνια στο δέρμα!

Όποτε νιώθετε την ανάγκη, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα σε στεγνή επιδερμίδα και αφήστε 5-10 λεπτά ώσπου να διεισδύσει η μάσκα.

3 . Απόλυτη Αντιγήρανση

ΤO ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ BOOSTER ΝΕΟΤΗΤΑΣ

Ξεχάστε : Βαθιές ρυτίδες – Απώλεια πυκνότητας – Χαλάρωση – Ανομοιογενή τόνο – Κηλίδες – Πόρους – Ανομοιογενή υφή επιδερμίδας

Premium Mask! Μάσκα εμπνευσμένη από την αναγεννητική ιατρική, πλούσια σε διάλυμα καθαρού υαλουρονικού οξέος με συγκέντρωση 10%, τη μεγαλύτερη της σειράς.

Το αποτέλεσμα της επαναπύκνωσης είναι έντονο και άμεσο!

Τα μικρο-πιγμέντα soft-focus φωτίζουν αμέσως την επιδερμίδα και την εκθειάζουν στη στιγμή. Με συγκέντρωση 4,5% σε σύμπλοκο Premium Cellular -ευρεσιτεχνία υπό κατοχύρωση- δρα σε όλα τα σημάδια της γήρανσης αποκαλύπτοντας ένα πρόσωπο που ακτινοβολεί νεότητα.

Εφαρμόζετε πλούσιο στρώμα μάσκας 1 με 2 φορές την εβδομάδα σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήνετε να δράσει 5 με 10 λεπτά και αφαιρείτε το πλεόνασμα με βαμβάκι.

4 . Η επαναστατική κρέμα Απόλυτης Αντιγήρανσης

Μια καινοτομία που συμβάλλει στην καταπολέμηση της ραγδαίας ή επιταχυνόμενης γήρανσης.

H La Cure διαθέτει ένα πρωτότυπο και καινοτόμο σύμπλοκο που δρα στοχευμένα στο φαινόμενο της ραγδαίας γήρανσης της επιδερμίδας.

Συνδυάζει το εξαπεπτίδιο FX, ένα υψηλής συγκέντρωσης FOXO-like ενεργό συστατικό που αναγεννά τους ιστούς του δέρματος, με την τεχνολογία GDF-11, που ενεργοποιεί τη δράση της πρωτεΐνης της νεότητας GDF-11, η οποία ευθύνεται για την αναζωογόνηση των κυττάρων.

 Ο αριθμός των νεαρών κυττάρων αυξάνεται ενώ ο αριθμός των γερασμένων κυττάρων μειώνεται.

Όσο περνούν οι μέρες, τα σημάδια του στρες εξαλείφονται από την επιδερμίδα, η οποία αναγεννάται δίνοντας τη θέση της σε ένα ορατά νεότερο πρόσωπο σε 28 μόλις ημέρες.  

Η πρωτοποριακή σύνθεση της La Cure αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Harvard για να δημιουργηθεί μία πολύτιμη ενεργή υφή με χιλιάδες αιωρούμενες μικροκάψουλες, που έχουν αποτέλεσμα αποκατάστασης και έναν απροσδόκητο χείμαρρο αισθήσεων, όπου η φρεσκάδα οδηγεί στην άνεση!

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ στο πρόσωπο, πριν από την κρέμα περιποίησης που χρησιμοποιείτε συνήθως. Αγωγή 28 ημερών, 1 με 3 φορές τον χρόνο.

 ♦ # Beauty Tips ♦

Και επειδή η πρόληψη είναι ο καλύτερος σύμμαχος ομορφιάς, μπορείς να κάνεις τους κατάλληλους συνδυασμούς για να ένα υπέροχο λαμπερό αποτέλεσμα!

Αν ανήκεις στη γοητεία των 35plus: Μπορείς να εντάξεις την Hydragenist Mask στην Beauty ρουτίνα σου και συνδυαστικά επέλεξε με βάση τις ανάγκες του δικού σου δέρματος 2 φορές το μήνα να χρησιμοποιείς την Lift Integral ή την Premium Mask!

⇒ Αν ανήκεις στα λαμπερά 45plus: Η La Cure είναι η ιδανική αγωγή για πρόληψη και εξάλειψη όλων των σημαδιών κούρασης από το χρόνο!  Mε την Lift Integral Mask το αποτέλεσμα γίνεται θεαματικό και συνδυαστικά με 2 φορές το μήνα εναλλαγή με την Premium Mask γύρισε το χρόνο πίσω!

⇒ Για τη σοφία των 55Plus: Ξεγέλασε το χρόνο και απέκτησε λαμπερή όψη νεότητας με το συνδυασμό της La Cure και της Premium Mask! Κλινικά αποδεδειγμένες μελέτες με ορατά αποτελέσματα σε γυναίκες έως και 70 ετών!

” Μπορείς να είσαι όμορφη με τους δικούς σου όρους “
Τόλμησε και εσύ να κάνεις μία ένεση νεότητας!

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*