Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝΕΙΣ

3 συμβουλές για το γερό ανοσοποιητικό και μυοσκελετικό σύστημα των παιδιών μας!

Τα παιδιά μας, για τη σωστή και υγιή ανάπτυξη τους έχουν απόλυτη ανάγκη από βιταμίνες, σίδηρο, ασβέστιο, ώστες να χτίσουν ένα γερό ανοσοποιητικό αλλά και μυοσκελετικό σύστημα. Μπορεί η πλήρης και υγιεινή διατροφή να έχει το βασικότερο ρόλο, όμως αρκετές φορές χρειάζονται και μία επιπλέον βοήθεια για την ενίσχυση της. Τώρα που μένουμε σπίτι φροντίζουμε να παρέχουμε στα παιδιά μας τις βιταμίνες που μπορεί να στερούνται από τον ήλιο, αλλά και όσες δεν λαμβάνουν σωστά από τα φρούτα και τα λαχανικά των οποίων αποφεύγουν τη γεύση. 

Η Natures Plus φέρνει στη ζωή των παιδιών μας τα Animal Parade!

Σύμφωνα με πρόσφατες κλινικές μελέτες η βιταμίνη D είναι απαραίτητη όχι μόνο για τον σχηματισμό γερών οστών, αλλά και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και ολόκληρου του οργανισμού. Ακόμη και στην Ελλάδα, τα ποσοστά έλλειψης της βιταμίνης D είναι πολύ υψηλά στα παιδιά, οπότε κρίνεται αναγκαία η συμπληρωματική της χορήγηση.

Η Nature’s Plus διαθέτει την D3 , την πιο βιοδιαθέσιμη μορφή της βιταμίνης D, σε μασώμενη μορφή.
Animal Parade D3⇐ 🛒⇓

Κάθε ταμπλέτα με γεύση μαύρο κεράσι παρέχει 500IU βιταμίνης D3 , με φυσική γλύκανση από φρουκτόζη και ξυλιτόλη. Ένα φυτικό προϊόν, υποαλλεργικό, χωρίς γλουτένη, μαγιά, σιτάρι, σόγια και γάλα. Χωρίς τεχνητά χρώματα και συντηρητικά. ⇒ 1 μασώμενο ζωάκι την ημέρα αρκεί ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού.

⇒ Η έλλειψη σιδήρου πάλι, είναι πολύ συχνή στα παιδιά όλων των ηλικιών, καθώς και στους έφηβους.
Το σιρόπι Hema-plex της Nature’s Plus⇐ 🛒⇓

είναι εύγευστο, εύπεπτο, με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα προσφέροντας τη λύση στο πρόβλημα αυτό. Παρέχει 18mg χηλικού σιδήρου, βιταμίνη C, βιταμίνες του συμπλέγματος B, κυστεΐνη και  μίγμα φυσικών τροφών, που μεγιστοποιούν την απορρόφηση του σιδήρου και ενισχύουν τη συνολική υγεία του αίματος. Ένα φυτικό προϊόν, υποαλλεργικό, χωρίς γάλα, αυγό, ψάρι, σιτάρι, σόγια και ξηρούς καρπούς. Χωρίς τεχνητά χρώματα και γλυκαντικά.

⇒ Συνήθης χρήση: 2 κουταλάκια του γλυκού (10mL) την ημέρα σε παιδιά μεγαλύτερα των 4 ετών ή 1 κουταλάκι του γλυκού την ημέρα σε παιδιά 1 έως 4 ετών ή όπως συστήνεται από τον γιατρό σας.

⇒ Η ταχεία ανάπτυξη των παιδιών σε συνδυασμό με την απαιτητική τους καθημερινότητα απαιτεί τη διατροφική υποστήριξη του μυοσκελετικού τους  συστήματος .
Το Animal Parade Calcium μπορεί να καλύψει τις ανάγκες αυτές! ⇐🛒⇓

 Παρέχει 250mg χηλικού ασβεστίου, με χηλικό μαγνήσιο και φυσικές ανεπεξέργαστες τροφές, για ενέργεια και μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα. Υποαλλεργικό προϊόν, χωρίς τεχνητά χρώματα και συντηρητικά. ⇒Συνήθης χρήση: 2 μασώμενα ζωάκια την ημέρα

Ποια τα πλεονεκτήματα των παιδικών προϊόντων Animal parade της Nature’s plus
  • Τα αποκλειστικά φυσικά θρεπτικά συστατικά. Χωρίς τεχνητά χρώματα και συντηρητικά.
  • Έχουν εξαιρετική γεύση και είναι χωρίς ζάχαρη. Όπου απαιτείται, χρησιμοποιούνται φυσικά γλυκαντικά χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Στα νεότερα προϊόντα, μάλιστα, χρησιμοποιείται ξυλιτόλη, η οποία προστατεύει την υγεία των δοντιών.
  • Πρόκειται για εξειδικευμένα προϊόντα ανά ηλικιακή ομάδα: βρέφη, παιδιά, έφηβοι.
  • Διαθέτουν μία ευρεία γκάμα προϊόντων, βιταμίνες, μέταλλα, πολυβιταμίνες, πεπτικά βοηθήματα και προβιοτικά, ανοσοενισχυτικά, ω-λιπαρά οξέα και εξειδικευμένες φόρμουλες για την ενίσχυση της συγκέντρωσης.
  • Με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικές ανεπεξέργαστες τροφές, που συχνά λείπουν από τη διατροφή των σύγχρονων παιδιών, για την παροχή θρεπτικών συστατικών αλλά και για την αύξηση της απορρόφησης των υπόλοιπων συστατικών.
  • Έχουν ειδικά μελετημένη σύνθεση, ώστε να διασφαλίζεται η σταθερότητα και η απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.
 Με την εγγύηση της Nature’s plus, για διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας σε όλα τα στάδια της παραγωγής, μέχρι τα χέρια του καταναλωτή!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*