Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

3 μάσκες καθαρισμού που θα αναζωογονήσουν το δέρμα σου μέσα σε 3 λεπτά!

Πόροι και ατέλειες; Δέρμα με λιπαρότητα ή θαμπό που χρειάζεται ενυδάτωση; Όποια και αν είναι η ανάγκη σου υπάρχουν τρόποι για να απομακρύνεις αυτό που σε ενοχλεί χαρίζοντας στο πρόσωπο σου καθαρή, λεία και αναζωογονημένη επιδερμίδα!

Γνώρισε και εσύ το trio μασκών SOS της GALENIC για να αποκτήσεις ένα τέλειο δέρμα!

GALÉNIC MASQUES DE BEAUTÉ⇐🛒⇓

Ανακάλυψε τη θερμαντική μάσκα Chauffant Detox ⇐🛒⇓

Για αποτοξίνωση express και καθαρό δέρμα σε βάθος, σε 3 μόνο λεπτά! Η κρυστάλλινη σύνθεσή της, ζεσταίνει απαλά αμέσως μετά την εφαρμογή, ανοίγει τους πόρους απελευθερώνοντας το δέρμα από τα κατάλοιπα και τη ρύπανση, αφήνοντάς το λαμπερό και απαλό. Χρησιμοποιώντας την εντατικά εξαλείφει τις ατέλειες.

H Froid Purifiant Κρύα Μάσκα Καθαρισμού ⇐🛒⇓

Χαρίζει δέρμα με ματ και λεία όψη, συστέλλει τους πόρους μέσα σε 3 μόνο λεπτά! Δεν ξηραίνει το δέρμα και είναι απαλή χάρη στην καολίνη, μια φυσική λευκή άργιλο. Η συχνή χρήση της βελτιώνει το δέρμα και βοηθάει στην εξάλειψη των ατελειών.

Ενυδάτωσε το δέρμα σου με την Desalterant Hydratant ⇐🛒⇓

Για εντατικό αποτέλεσμα σε βάθος και ένα τέλειο, απαλό και δροσερό δέρμα σε 3 μόνο λεπτά. Πλούσια σε υαλουρονικό οξύ, αναζωογονεί και καταπραΰνει το αφυδατωμένο δέρμα, το οποίο ανακτά την απαλότητα και τη φωτεινότητα του. Απόλαυσε αυτή τη στιγμή χαλάρωσης!

Και για εσένα που θέλεις όλες τις μάσκες περιποίησης για ένα υπέροχο δέρμα η Galenic δημιούργησε το mini pack με τις 3 αγαπημένες μάσκες σε 15ml!

GALENIC MASQUES SOS PERFECT SKIN PACK  ⇐🛒⇓

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*