Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

#2 βασικά βήματα για υπέροχο πρόσωπο και αυτό το καλοκαίρι!

Το δέρμα του προσώπου μας το καλοκαίρι χρειάζεται έξτρα περιποίηση και ενυδάτωση, καθώς ο ήλιος και το αλάτι της θάλασσας το αφυδατώνουν. Δεν ξεχνάμε λοιπόν την καθημερινή περιποίηση μας, με ακόμη μεγαλύτερη σχολαστικότητα, καθώς ένα όμορφο δέρμα θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το μαύρισμα σου αλλά θα αποτελέσει και την ιδανική βάση για το μακιγιάζ σου!

#2 είναι τα απαραίτητα βήματα για λαμπερό πρόσωπο : Καθαρισμός & Ενυδάτωση!
Η Laboratoirios BABÉ δημιούργησε μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για όλους τους τύπους δέρματος!
Καθαρισμός Προσώπου!

Θέλω να αφαιρώ ρύπους, μακιγιάζ εύκολα και χωρίς να ερεθίζω το δέρμα μου…

Ανακάλυψε τον Μικυλλιακό καθαρισμό!
 BABE Bi-Phase Micellar Oil ⇐🛒

Ένα μικυλλιακό λάδι διπλής φάσης που καθαρίζει ρύπους και αφαιρεί το μακιγιάζ από πρόσωπο, μάτια και χείλη. Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα χάρη στη σύνθεση του με έλαια που χαρίζουν απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα. Χωρίς σαπούνι, άρωμα ή παραφινέλαια. Υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. 

 

Και αν θέλεις απλά ένα Micellar water να σε καλύπτει για όλα τότε για εσένα είναι ιδανικό το  ⇒ BABE Micellar Water

 

Ενυδάτωση Προσώπου!
BABE Essentials Hydro Nourishing Cream SPF20⇐ 🛒

Μία κρέμα έντονης θρέψης με εξαιρετικά δραστικά συστατικά που χαρίζουν απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Τα αντηλιακά φίλτρα SPF20 προστατεύουν από την ακτινοβολία και σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε, η οποία δρα ως αντιοξειδωτικό, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και καθυστερεί την πρόωρη γήρανση. Περιέχει υαλουρονικό οξύ το οποίο συγκρατεί τα επίπεδα υγρασίας και βοηθά στην ανάκτηση της ελαστικότητας και στη σύσφιγξη.

⇒ Ιδανική για θαμπές -ξηρές επιδερμίδες.

BABE Essentials Hydro 24h Light Texture SPF 20 ⇐🛒

Μία ελαφριά ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας SPF 20 που απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει γυαλάδα, περιποιείται και προστατεύει την επιδερμίδα κρατώντας την ενυδατωμένη για 24 ώρες.

⇒ Ιδανική για κανονικές- μικτές επιδερμίδες.

Για εσένα που αγαπάς την υφή gel!
Δοκίμασε την  BABE Essentials Hydro Cream-Gel ⇐🛒

Αυτή η 24ωρη ενυδάτωση χαρίζει μία αίσθηση δροσιάς χάρη στην υφή της cream-gel και ανακουφίζει την επιδερμίδα χάρη στα καταπραϋντικά συστατικά της αφήνοντας την απαλή. Χωρίς χρωστικές και παραφινέλαια, μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά ελεγμένη.

⇒ Ιδανική για κανονικά- μικτά δέρματα.

Η Βάσω Κολλιδά γνώρισε και εμπιστεύεται τα προϊόντα BABÉ!
Εσύ ακόμη να δοκιμάσεις τον Μικυλλιακό καθαρισμό; 😉

 ♦ Είσαι μαμά και θέλεις λύσεις των 5 λεπτών καθώς ο χρόνος σου είναι περιορισμένος; Μείνε ενημερωμένη στο  5 Minute Mum Youtube Channel  της Βάσως Κολλιδά! ♦

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*