Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

“Χρυσός Κρόκος” : Ελιξήριο Νεότητας!

Αφροδισιακό, καρδιοτονωτικό, καταπραϋντικό, πολύτιμο καλλυντικό και πανάκριβο μπαχαρικό, ο κρόκος διόλου τυχαία, χαρακτηρίζεται το χρυσάφι της ελληνικής γηςΛίγο πολύ όλοι έχουμε ακούσει για την ιδιαίτερη θέση που έχει στην ιστορία της φαρμακευτικής, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία πολλών ασθενειών.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι :

  • Ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία και τη μνήμη.
  • Μειώνει την αρτηριακή πίεση.
  • Μειώνει την χοληστερίνη και εμφανίζει αντιθρομβωτική δράση.
  • Καταπραΰνει τους πόνους των νεφρών, σε μικρές δόσεις, διεγείρει την όρεξη και κυρίως διευκολύνει την πέψη.
  • Ανακουφίζει από τον στομαχόπονο.
  • Έχει αντικαταθλιπτικές, αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες.
  • Έχει αφροδισιακές ιδιότητες.
  • Βελτιώνει το δέρμα από την ακμή με εξωτερική χρήση του.
  • Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες.

Το επιστημονικό του όνομα είναι Crocus sativus L., ενώ είναι ευρύτατα γνωστός και ως σαφράν, ζαφορά και μαμελούκος.

Σύμφωνα με τον μύθο

Ο Κρόκος σύµφωνα µε την ελληνική µυθολογία ήταν φίλος του θεού Ερµή. Μια µέρα καθώς ο θεός εξασκούνταν στην δισκοβολία, χτύπησε κατά λάθος τον φίλο του θανάσιµα στο κεφάλι. Τρεις σταγόνες αίµατος από τον άτυχο νέο έπεσαν στο κέντρο του λουλουδιού και δηµιούργησαν τους στύλους του φυτού που ονοµάστηκε κρόκος. Τα αποξηραμένα κόκκινα στίγματα του άνθους του Crocus sativus L. αποτελούν τη δρόγη, αυτό που κοινά λέμε κρόκο. Για την παραγωγή 1 κιλού δρόγης απαιτούνται 150.000- 200.000 άνθη.

Οι ιδιότητες του λοιπόν πολλές και ωφέλιμες, γι’ αυτό και η εταιρεία KORRES θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά σε καλλυντικό προϊόν τον κρόκο Κοζάνης.

Τα ελληνικά βότανα αποτελούν βασικό κεφάλαιο για την ΚORRES και έτσι η συνεργασία με τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης εντάσσεται στο πλαίσιο του δικτύου ηθικών συνεργασιών της μάρκας, και ξεκίνησε το 2007. Η προσπάθεια αυτή στηρίζει 1.000 οικογένειες από 20 χωριά γύρω από την Κοζάνη.

Όταν λοιπόν ο μεγαλειώδης κρόκος Κοζάνης συνάντησε την Korres δημιουργήθηκε το πολύτιμο ελιξήριο νεότητας “Χρυσός Κρόκος” ή αλλιώς Golden Κrocus Elixir”!

Το ελιξήριο νεότητας! ⇐🛒⇓

Μια μόνο σταγόνα από το ελιξήριο Χρυσός Κρόκος:

  • ενισχύει τη δράση κάθε κρέμας
  • δρα επανορθωτικά σε όλα τα σημάδια γήρανσης ε
  • επιτυγχάνοντας σύσφιγξη & lifting, αντιρυτιδική δράση
  • ενυδάτωση, ομοιόμορφο τόνο και λάμψη

Το φρέσκο εκχύλισμα από τα πολύτιμα στίγματα του Κρόκου ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών, για μέγιστη αντιοξειδωτική δράση, ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος για υγιές, λαμπερό πρόσωπο.

Ανακάλυψε τώρα την LIMITED EDITION Golden Krocus συσκευασία! ⇐🛒⇓

Ένα μωβ πέπλο, φόρος τιμής στο σπάνιο, πιο πολύτιμο και από χρυσό, λουλούδι που ανθίζει μόνο για είκοσι ημέρες κάθε χρόνο στα εδάφη της Κοζάνης, «τυλίγει» το μπουκάλι του Ελιξήριου Νεότητας Χρυσός Κρόκος με την πολυτελή, χρυσή σύνθεση στη νέα Limited Edition εκδοχή που γιορτάζει το μεγαλείο της ελληνικής φύσης.

Ελιξήριο ματιών! 

Το Ελιξήριο Νεότητας Ματιών συναντά το πολυτελές Ελιξήριο Νεότητας Προσώπου για να σχηματίσουν μία προστατευτική ασπίδα φτιαγμένη από χρυσό!

Φρέσκο, ξεκούραστο βλέμμα και αντιγήρανση!  Ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας, για όλες τις ανάγκες φροντίδας και για όλες τις ηλικίες!
Βοηθά το δέρμα να παραμένει ανθεκτικό, μειώνει την εμφάνιση όλων των σημαδιών γήρανσης και κόπωσης γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.
Η δύναμή των ελιξήριων Golden Krocus βασίζεται στην ισχυρή αντιοξειδωτική δράση των πολύτιμων, κόκκινων στιγμάτων του Κρόκου Κοζάνης που εγκλωβίζεται στο φρέσκο εκχύλισμα της πρώτης ημέρας. Τρεις πολυτελείς συνθέσεις – για το πρόσωπο και τα μάτια – που προσφέρουν προστασία και την ισχυρή φροντίδα ενός ελληνικού συστατικού η αξία του οποίου ξεπερνά αυτή του χρυσού!
Ελιξήρια διαχρονικής νεότητας με άμεσα και ορατά αποτελέσματα αντιγήρανσης!

*ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ*

Περισσότερες φωτογραφίες
Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*