Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΓΥΝΑΙΚΑ

Υγρασία; Πες αντίο στο φριζάρισμα των μαλλιών!

Όταν τα επίπεδα υγρασίας είναι ανεβασμένα, εκτός από την αίσθηση της νωπής ατμόσφαιρας το θέμα είναι ότι ανεβαίνουν και τα μαλλιά σου!

Φυσικά αναφερόμαστε στο γνωστό και ενοχλητικό “φριζάρισμα”. Ότι και αν κάνεις εκείνες τις ημέρες τα μαλλιά σου μοιάζουν να έχουν τις κακές τους, και όσο προσπαθείς να τα τιθασεύσεις με τα χέρια τόσο το πρόβλημα εντείνεται.

Εμείς σου έχουμε τη λύση!

Κατά κύριο λόγο το φριζάρισμα προκαλείται από την αφυδάτωση των μαλλιών, σε συνδυασμό όμως με την υγρασία τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν ανοδική τροπή!

Αυτό που χρειάζεσαι πλέον είναι τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης!
Ακολούθησε τα tips και θα δεις τα μαλλιά σου όπως δεν τα έχεις φανταστεί!
Phyto Professional Curl Energizing Cream 

Γιατί οι μπούκλες είναι οι πιο ατίθασες στο φριζάρισμα. Με κύριο συστατικό το κολλαγόνο ακακίας, ένα εξαιρετικά ενυδατικό συστατικό, δημιουργεί ένα φιλμ γύρω από την τρίχα προστατεύοντας την από τις εξωτερικές επιθέσεις. Σμιλεύει τις μπούκλες χωρίς να φριζάρουν ακόμη και τις μέρες με υγρασία.

Pantene Pro-V Smooth & Sleek 

Ένα έλαιο για θαμπά, φριζαρισμένα μαλλιά. Η σύνθεση του με έλαιο Argan, ένα φυσικό συστατικό από το Μαρόκο, αφήνει τα μαλλιά δυνατά, λεία και προσφέρει αίσθηση ενυδάτωσης ειδικά στις άκρες. Η μη κολλώδης, ανάλαφρη υφή του περιποιείται τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει.

Marrakesh KaHm Smoothing Shampoo

Ένα σαμπουάν με τη μοναδική φυτική σύνθεση με Κάνναβη, Argan και φυτική Πρωτεΐνη που μιμείται τις ιδιότητες της κερατίνης. Απορροφάται εντελώς από τον κορμό της τρίχας και εξομαλύνει το φριζάρισμα και τα ατίθασα μαλλιά. Λειτουργεί βοηθητικά στο ίσιωμα των μαλλιών.

Dr Organic Moroccan Argan Oil Restorative Treatment Conditioner

Εντατική μάσκα μαλλιών με βιολογικό έλαιο Argan που τυλίγει την κεράτινη δομή της τρίχας και επανορθώνει το ταλαιπωρημένο τριχωτό. Θρέφει σε βάθος, σφραγίζοντας στο εσωτερικό την απαραίτητη υγρασία, κάνοντας τα μαλλιά ευκολοχτένιστα ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους ακόμη και τα πιο ατίθασα.

Health Aid Argan Glow For Hair

Βιολογικό Έλαιο Argan που παρέχει μοναδικό αποτέλεσμα που διαρκεί, για μαλλιά υγιή, απαλά, λαμπερά και στιλπνά με μη λιπαρό φινίρισμα και χωρίς φριζάρισμα. 100%  βιολογικό έλαιο Argan, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, Ω6, καροτενοειδή και έλαιο λεβάντας.

Ανακάλυψε το δικό σου!

 

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*