Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα top 6 προϊόντα για επανόρθωση μαλλιών από την καλοκαιρινή φθορά

Με τι μας αφήνει αυτό το καλοκαίρι;

Με πολύ ήλιο, πολύ θάλασσα, πολλές όμορφες στιγμές και μερικές φθορές στα μαλλιά μας…Όσο και αν προσπαθήσαμε να τα προστατεύσουμε με τα ειδικά λαδάκια για τον ήλιο, σίγουρα πλεόν χρειάζονται μία extra περιποίηση και ενυδάτωση για επανόρθωση της φθοράς από τη ρίζα έως τις άκρες.

Επιλέξαμε για εσένα 6 super προϊόντα που θα θρέψουν σε βάθος τα μαλλιά σου χαρίζοντας απαλότητα στη στιγμή ώστε ο Σεπτέμβριος να ξεκινήσει με λάμψη!

 

Natura Siberica Oblepikha Hair Mask Organic Hydrolate

Ποιος είπε ότι τα μαλλιά μας δεν μπορούν να απολαμβάνουν τον καλοκαιρινό ήλιο και τη θάλασσα, χωρίς να πρέπει να «πληρώσουν τις συνέπειες»;​

Ανακάλυψε τώρα τα ειδικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών Oblepikha που κάνουν μικρά καθημερινά…θαύματα!​

✨Μάσκα για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, που επανορθώνει τη δομή τους και τα προστατεύει από την έκθεσή τους σε θερμότητα κατά τη διάρκεια του ζεστού styling!​

✨ Μάσκα μαλλιών Oblepikha, για ξηρά και κανονικά μαλλιά, με την απαραίτητη υγρασία και θρεπτικά συστατικά, που προστατεύει από την θερμότητα και επαναφέρει την ομορφιά και την υγεία τους.​

OGX Coconut Miracle Oil Μάσκα Μαλλιών Αποκατάστασης

Ήρθε η ώρα να περάσεις στο επόμενο στάδιο στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου. Χρησιμοποίησε την μάσκα μαλλιών OGX Extra Strength με λάδι καρύδας για απαλά μαλλιά.⁠ Το πλούσιο μείγμα από έλαιο καρύδας, εκχύλισμα σπόρων βανίλιας και αιθέριο έλαιο Tiare χαρίζει ενυδάτωση και επανορθώνει τα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες.

Nuxe Huile Prodigieuse

Όποιο λαδάκι Nuxe Huile Prodigieuse και να διαλέξεις ένα είναι το σίγουρο, θα χαρίσει απαλότητα στα μαλλιά σου κατά μήκος και στις άκρες αλλά και ένα υπέροχο άρωμα! Plus ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε πρόσωπο, μαλλιά και σώμα!

Apivita Rescue Hair Oil Nourishing & Repairing

Ένα λάδι θρέψης & επανόρθωσης για τα μαλλιά με Αργκάν & Ελιά που θρέφει, επανορθώνει τις φθορές & προλαμβάνει την ψαλίδα. Η θρέψη που χρειάζονται οι ξηρές από τον ήλιο ☀️ και το θαλασσινό νερό άκρες των μαλλιών σου!

Rene Furterer Absolue Keratine

Θέλεις να χαρίσεις ξανά στα μαλλιά σου υγιή όψη;
Επίλεξε τη σειρά αναδόμησης Absolue Keratine και χάρισε στα μαλλιά σου την περιποίηση που τους αξίζει!

Marrakesh X Argan & Hemp Oil Therapy Leave-In Treatment & Detalanger

Αναδομεί και δυναμώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά, μαλακώνει και ενυδατώνει, ελευθερώνει τους κόμπους, εμποδίζει τη δημιουργία ψαλίδας και προστατεύει τα μαλλιά. Σε μορφή spray είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*